Home ΗΠΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΙΟ – ΓΙΑΤΙ το Twitter δίνει στους Ταλιμπάν βήμα ενώ λογοκρίνει τους άλλους;;;!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΙΟ – ΓΙΑΤΙ το Twitter δίνει στους Ταλιμπάν βήμα ενώ λογοκρίνει τους άλλους;;;!!!

by _
0 comment 173 views

Οι άνθρωποι ρωτούν: ΓΙΑΤΙ το Twitter δίνει στους Ταλιμπάν βήμα ενώ λογοκρίνει τους άλλους;;;!!!

Προφανώς, οι πραγματικές τρομοκρατικές οργανώσεις είναι μια χαρά…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 Αυγ. 2021, 10:04, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Συνεχίζονται τα ερωτήματα για το γιατί ορισμένες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Twitter δίνουν στους Ταλιμπάν, μια τρομοκρατική οργάνωση σύμφωνα με το νόμο των ΗΠΑ, δημόσιο βήμα έχοντας απαγορεύσει ταυτόχρονα και οριστικά τους Αμερικανούς αντιφρονούντες και τον ίδιο τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αφού το Facebook και το YouTube αποφάσισαν να απαγορεύσουν τους λογαριασμούς που σχετίζονται με τους Ταλιμπάν μετά την κατάληψή τους στο Αφγανιστάν, το Twitter αντιμετώπισε έλεγχο γιατί δεν ακολούθησε το ίδιο παράδειγμά.

Δείτε τώρα το σχετικό τουίτ με τη λεζάντα «Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν δίνει ενημερώσεις στο Twitter»…

Το Twitter δεν έχει ακόμη αναστείλει τους σημαντικούς λογαριασμούς των Ταλιμπάν, αφού προηγουμένως είχε απαγορεύσει τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, τον Ιανουάριο.



«Εκπρόσωπος της ριζοσπαστικής ισλαμιστικής ομάδας που κατέλαβε τον έλεγχο του Αφγανιστάν, ο Ζαμπιουλάχ Μουτζαχίντ, χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να ενημερώνει για την πρόοδο της ομάδας», αναφέρει το Fox News.

“Ο λογαριασμός του Μουτζαχίντ δεν έχει επαληθευτεί αλλά έχει σχεδόν 280.000 ακολούθους και αναφέρεται συχνά από μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία”.



«Η Καμπούλ βρίσκεται υπό τον έλεγχο της πόλης, ειδικές μονάδες του Ισλαμικού Εμιράτου έχουν αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία της πόλης για να παρέχουν ασφάλεια. Το ευρύ κοινό είναι ευχαριστημένο με την άφιξη των Μουτζαχεντίν και ικανοποιημένο με την ασφάλεια », δήλωσε ο Ζαμπιουλάχ Μουτζαχίντ τη Δευτέρα μέσω μεταφρασμένου tweet, καθώς πολίτες κρατιούνταν από τις δύο πλευρές των αμερικανικών μεταφορικών αεροσκαφών C-17 που έφευγαν από την Καμπούλ.

Δείτε τώρα τα σχετικά τουίτ…

Το Twitter ανέφερε ότι εξέχοντα μέλη των Ταλιμπάν θα είναι ελεύθερα να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα εφόσον «υπακούουν στους κανόνες».

——

-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/questions-swirl-over-why-twitter-gives-taliban-a-platform-while-banning-american-dissidents/

-και από >> https://www.outkick.com/taliban-spokesman-gives-updates-on-twitter-trump-remains-suspended/?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1629130447-1

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr