Home ΚΟΣΜΟΣ Μεγάλη ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ η εκκένωση του Καμπούλ του Αφγανιστάν που θυμίζει την…11/09/2001!!! Τυχαίο;;;

Μεγάλη ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ η εκκένωση του Καμπούλ του Αφγανιστάν που θυμίζει την…11/09/2001!!! Τυχαίο;;;

by _
0 comment 245 views

Μεγάλη ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ η εκκένωση του Καμπούλ του Αφγανιστάν που θυμίζει την…11/09/2001!!! Τυχαίο;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Αυγ. 2021, 17:43, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το όλο μεγάλο…ΘΕΑΜΑ, ΣΟΟΥ που εκτυλίσσεται εκ Καμπούλ του Αφγανιστάν ήταν και αυτό…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ -με ό, τι σημαίνει αυτό!– όπως και πάρα πολλά άλλα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα που έχουν λάβει χώρα στον κόσμο, όπως το μεγάλο «χτύπημα» της…11 Σεπτεμβρίου του 2001, γεγονότα που έχουν αλλάξει άρδην τόσο τον τρόπο ζωής μας όσο και τον κόσμο μας γενικότερα.

Κια μιας και μιλάμε για την…11/09/2001, ΔΕΙΤΕ τώρα τις εξής εικόνες που θα μας θυμίσουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, όχι λόγω του εικοσαετούς επετίου που θα θρηνούμε σε λίγες μέρες από τώρα, αλλά λόγω των γεγονότων εκ…ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ! Προσέξτε καλά τι λέγει το Ταλιμπάν  για αυτό. Λέγει τα εξής απίστευτα, ότι περιμένουν από τις ΗΠΑ να έχουν εγκαταλείψει πλήρως το Αφγανιστάν μέχρι τις…11 Σεπτ. του 2021…!!! ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ;;;

Μην ξεχνάμε πως ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ στον κόσμο που δέχτηκε εισβολή από τις ΗΠΑ, ΜΕΤΑ την 11/09/2001, ήταν…ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!!!…



 



Δείτε τώρα τις εξής εικόνες όπου το…11/09 είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ στη μία πλευρά του αμερικανικού μεταγωγικού που απογειώθηκε από εκεί πριν δύο μέρες. ΤΥΧΑΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ???…





Δείτε τώρα τα βίντεο!…

Και οι άνθρωποι που έπεφταν από τα αεροσκάφη τι μας θυμίζουν, τι μας θυμίζουν;;; Δείτε τώρα τα επόμενα…

Είναι τυχαίο το γεγονός πως έχουμε ΠΑΛΙ επεισόδια στο Αφγανιστάν…20 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ μετά την πρώτη εισβολή εκεί από τους Αμερικανούς, κάτι το οποίο τυχαίνει να συμπίπτει με την εικοσαετή επέτειο των επιθέσεων της Ενδεκάτης Σεπτεμβρίου του 2001;;;

ΤΙΠΟΤΕ σε αυτό τον κόσμο ΔΕΝ είναι »τυχαίο», όπως και το γεγονός πως, πέρσι, ήταν ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ που είχε προβεί σε συμφωνία με το ἴδιο το…ΤΑΛΙΜΠΑΝ. Στο άρθρο του CNN Greece με τίτλο ΗΠΑ: Χαιρετίζει ο Τραμπ τη συμφωνία με τους Ταλιμπάν διαβάζουμε τα εξής για αυτό…

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτισε τη συμφωνία που υπέγραψε σήμερα, Σάββατο, η Ουάσινγκτον με τους Ταλιμπάν, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια ενέργεια με την οποία θα τερματιστεί ο πιο μακροχρόνιος πόλεμος της Αμερικής και θα επιστρέψουν στην πατρίδα οι Αμερικανοί στρατιώτες.

«Εργαζόμαστε για να τερματίσουμε επιτέλους τον πιο μακροχρόνιο πόλεμο και να φέρουμε τους στρατιώτες μας πίσω» ανέφερε μια ανακοίνωση του Λευκού Οίκου σχετικά με τη συμφωνία που υπογράφηκε νωρίτερα σήμερα στην Ντόχα.

Η συμφωνία που υπέγραψαν το Σάββατο στην Ντόχα του Κατάρ οι ΗΠΑ με τους Ταλιμπάν προβλέπει την πλήρη αποχώρηση των αμερικανικών και των νατοϊκών δυνάμεων από το Αφγανιστάν μέσα σε διάστημα 14 μηνών

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν η αμερικανική και η αφγανική κυβέρνηση, οι ΗΠΑ θα μειώσουν τη δύναμη που διατηρούν στο Αφγανιστάν στους 8.600 στρατιώτες μέσα σε διάστημα 135 ημερών από την υπογραφή της συμφωνίας αυτής. Η αποχώρηση των στρατιωτών ωστόσο, θα εξαρτηθεί από το αν οι Ταλιμπάν θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν.

Η Καμπούλ θα δεσμευτεί να συνεργαστεί με το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ώστε μέχρι τις 29 Μαΐου να έχουν αρθεί οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε μέλη των Ταλιμπάν. Από την πλευρά τους, οι ΗΠΑ δεσμεύονται να συνεχίσουν να παρέχουν πόρους για την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό των αφγανικών δυνάμεων ασφαλείας. Παραλλήλως, θα αποφύγουν να χρησιμοποιούν βία κατά της εδαφικής ακεραιότητας του Αφγανιστάν και δεν θα παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας αυτής.

Οι ΗΠΑ θα ζητήσουν να εγκριθεί η συμφωνία από το ΣΑ του ΟΗΕ και θα επιβλέψουν τις συνομιλίες για την ασφάλεια μεταξύ του Αφγανιστάν και του Πακιστάν.

Από την πλευρά των ΗΠΑ στη Ντόχα βρέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο. Το κείμενο υπέγραψαν ο διαπραγματευτής της Ουάσινγκτον Ζαλμάι Χαλιλζάντ και ο πολιτικός ηγέτης των Ταλιμπάν, Αμπντούλ Γάνι Μπαράνταρ. Δεν πρόκειται για μια καθ’ αυτό ειρηνευτική συμφωνία, όμως θα επιτρέψει στις ΗΠΑ να αποδεσμευτούν από τον πιο μακροχρόνιο πόλεμο στην ιστορία τους. Ο Πομπέο έκανε λόγο για μια «ιστορική ευκαιρία για την ειρήνη» ενώ ο ηγέτης των Ταλιμπάν Σιρατζουντίν Χακάνι, μιλώντας στην εφημερίδα New York Times, παραδέχτηκε ότι «όλοι έχουν κουραστεί από τον πόλεμο».

Στηρίζει το ΝΑΤΟ

Το ΝΑΤΟ στηρίζει την ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ταλιμπάν, διαβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ, από την Καμπούλ όπου βρίσκεται, με την ευκαιρία της υπογραφής αυτού του κειμένου, σήμερα.

Ο Στόλτενμπεργκ είπε ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο «να προσαρμόσει, να μειώσει» την παρουσία του στο Αφγανιστάν αφού υπογραφεί η συμφωνία. Ωστόσο προειδοποίησε ότι αν οι συνθήκες επί του εδάφους επιδεινωθούν «μπορούμε να αυξήσουμε και πάλι την παρουσία μας».

Η ειρήνη θα είναι δύσκολη και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τυχόν πισωγυρίσματα και αντιπερισπασμούς, τόνισε.

«Αυτή είναι μόνο η αρχή»

Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν Άσραφ Γάνι ευχαρίστησε τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ για τη στήριξή τους, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η συμφωνία της Ουάσινγκτον με τους Ταλιμπάν θα οδηγήσει σε μια μόνιμη κατάπαυση του πυρός, η οποία με τη σειρά της θα φέρει την ειρήνη και τη σταθερότητα στη χώρα.

Αφού ευχαρίστησε το ΝΑΤΟ και τους διοικητές της αποστολής Resolute Support, ο Γάνι σημείωσε πάντως ότι θα πρέπει να μελετηθούν ορισμένα σημεία στη συμφωνία ΗΠΑ-Ταλιμπάν. Όπως είπε, τα θέματα αυτά θα συζητηθούν στις συνομιλίες που θα ακολουθήσουν με τους Ταλιμπάν.

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Μαρκ Έσπερ, που βρίσκεται επίσης στην Καμπούλ, είπε ότι η συμφωνία ανοίγει τον δρόμο για τις ενδοαφγανικές διαπραγματεύσεις, ώστε να επιτευχθεί μια μόνιμη, συνολική εκεχειρία. «Αυτή είναι μόνο η αρχή», τόνισε, προειδοποιώντας όμως ότι η πορεία δεν θα είναι εύκολη.

Ο Έσπερ τόνισε ότι οι ΗΠΑ και οι εταίροι τους έχουν δεσμευτεί να διατηρήσουν τη σχέση τους με τις αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας.

Η Ουάσινγκτον «δεν θα διστάσει να ακυρώσει τη συμφωνία» αν οι αντάρτες δεν τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους, πρόσθεσε. Αν δεν τηρήσουν τα συμφωνηθέντα «θα χάσουν την ευκαιρία να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους άλλους Αφγανούς και να συζητήσουν το μέλλον της χώρας τους», πρόσθεσε.

ΟΛΟΙ οι Προέδροι είναι υπηρέτες της…ΝΤΠ, και ΟΛΟΙ έχουν παίξει τους δικούς τους ρόλους όσον αφορά το Αφγανιστάν εδώ και χρόνια, από τον Μπούς μέχρι τον Μπάιντεν. Έχουν…ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΕΙ, όπως, η διατήρηση όλων των χωραφιών…ΟΠΙΟΥ της χώρας που συμβάλλουν στο μεγάλο λαθρεμπόριο…ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ από το οποίο χρηματοδοτούν όλες τις…ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (CIA) ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Ακόμη και τα ΜΜΕ το εχουν θέσει αυτό σαν ερώτημα προς την κυβέρνηση, όπως, «Γιατί τα αμερικανικά στρατεύματα βοηθούν τους Αφγανούς να καλλιεργήσουν αυτό το όπιο;» Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ…
Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι μιας και μιλάμε για Τράμπ και Ταλιμπάν, καλό θα ήταν τον Τράμπ να τον συνδέσουμε ΚΑΙ με την προαναφερθείσα…11/09/2001 διότι αυτός, όπως κι ΟΛΟΙ οι Προέδροι από το 2001 μέχρι σήμερα, την 11/09/2001 και την αλήθεια περι αυτής τις έχουν..ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ τόσο από τον αμερικανικό λαό όσο και από όλο τον κὀσμο διότι, πολύ απλά, η 11η Σεπτ. ήταν η έναρξις της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στον κόσμο, στην οποίαν έχουν συμμετάσχει ΟΛΟΙ οι Αμερικανοί Προέδροι, και αυτό το έχουμε αποδείξει περιτράνως στο άρθρο μας με τίτλο Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11η Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!
Γι’ αυτό πρέπει πάντοτε να μας θυμίζουν για την 11η Σεπτ. του 2001, είτε με το έναν είτε με τον άλλον τρόπον, είτε άμεσα είτε έμμεσα (με συμβολισμούς, νουμερικά υπονοούμενα και τερτίπια των Μασόνων, όπως είδαμε παραπάνω στο αεροσκάφος) διότι ήταν όντως η έναρξις όλων των…ΔΕΙΝΩΝ του κόσμου διότι, πολύ απλά, σκοπός της ελίτ εδώ είναι…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!!
Και «τυχαία» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούτε η σύνδεση που έχουν κάνει μεταξύ της 11ης Σεπτ. και του….ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! Σύμφωνα με το AP (Associated Press), στο άρθρο του με τίτλο Καθώς η κρίση COVID-19 υποχωρεί, ορισμένοι αναζητούν επιτροπή για αυτήν τύπου 11/09/2001, διαβάζουμε τα εξής…

Με περισσότερους από 600.000 Αμερικανούς νεκρούς από τον COVID-19 και ακόμη ερωτήματα για την προέλευση του ιού και την απάντηση της κυβέρνησης, βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια στο Capitol Hill για μια πλήρη έρευνα για τη κρίση από μια εθνική επιτροπή όπως αυτή που εξέτασε την 11/9.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr