Home Greek News Η Ελληνική πρεσβεία κατάφερε να απεγκλωβίσει τους Αφγανούς διερμηνείς – 500.000 “μετανάστες” θα βυθίσουν Ελλάδα & Ευρώπη!!!

Η Ελληνική πρεσβεία κατάφερε να απεγκλωβίσει τους Αφγανούς διερμηνείς – 500.000 “μετανάστες” θα βυθίσουν Ελλάδα & Ευρώπη!!!

by _
0 comment 165 views
Η Ελληνική πρεσβεία κατάφερε να απεγκλωβίσει τους Αφγανούς διερμηνείς…
Η Ελληνική πρεσβεία κατάφερε να απεγκλωβίσει τους Αφγανούς διερμηνείς…

Κόσμος 

 Ενημερώθηκε στις: 

Η Ελληνική πρεσβεία κατάφερε να απεγκλωβίσει τους Αφγανούς διερμηνείς…

500.000 “μετανάστες” θα βυθίσουν Ελλάδα & Ευρώπη!!!…


Το «ελληνικό» γκρουπ αναμένει τη σειρά του, για να επιβιβαστεί σε κάποια από τις πτήσεις στρατιωτικών αεροσκαφών που αναχωρούν καθημερινά.



Για 300.000 με 500.000 πρόσφυγες κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις

Υπό το φόβο μιας νέας, σφοδρής μεταναστευτικής -προσφυγικής κρίσης ζει τις τελευταίες ώρες η Ευρώπη, καθώς το ενδεχόμενο της επανάληψης των μαζικών μεταναστευτικών ροών του 2015 φαντάζει προ των πυλών. Ήδη, στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες η συζήτηση έχει εκκινήσει για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να μετριαστεί -ή ακόμη και να αναχαιτιστεί- το νέο μεταναστευτικό κύμα.

Στην πρώτη, επίσημη αντίδραση από πλευράς των Βρυξελλών, η οποία έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα, δηλαδή την έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, ο Ύπατος Εκπρόσωπος για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας της Ένωσης, Ζοζέπ Μπορέλ τόνισε πως η ΕΕ πρέπει να αρχίσει συνομιλίες με τους Ταλιμπάν.



Kαι όλα αυτά, την στιγμή που οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 300.000 -500.000 πρόσφυγες που ενδέχεται να απομακρυνθούν άμεσα από το Αφγανιστάν.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr