Home Greek News ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

by _
0 comment 194 views
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Το ελληνικό κράτος έχει επικρατήσει να το διοικεί μια πολιτική κάστα “μαυρογιαλούρων” που δεν θέλει ποτέ να μάθει από τα λάθη του και τις παραλήψεις του.

Αυτό το επιτελικό κράτος “έκαψε” για άλλη μια φορά την Ελλάδα! Αυτό το άνευρο κράτος, των δημοσίων υπαλλήλων, της ραστώνης και της ανεμελιάς κατηγορείται πως καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια από “φίλους” και “συμμάχους”.

Που άλλοι ανταποκρίθηκαν, όπως  οι Ρώσοι, που παρ΄ ότι γνωρίζουν πως στο άκουσμα του ονόματος του Βλαδίμηρου Πούτιν και μόνο, ο Έλληνας Πρωθυπουργός βγάζει σπυράκια, και άλλοι μας γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη, όπως οι Γερμανοί, που φημίζονται για την ανθελληνικότητά τους!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%87%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr