Home Greek News Ο Μπάιντεν εγκρίνει επιπλέον 500 εκατομμύρια δολάρια για Αφγανούς πρόσφυγες να μπούν σε Ελλάδα και Ευρώπη!!!

Ο Μπάιντεν εγκρίνει επιπλέον 500 εκατομμύρια δολάρια για Αφγανούς πρόσφυγες να μπούν σε Ελλάδα και Ευρώπη!!!

by _
0 comment 180 views

Ο Μπάιντεν εγκρίνει επιπλέον 500 εκατομμύρια δολάρια για Αφγανούς πρόσφυγες, ενώ ο Μακρόν ανησυχεί για έως και 3 εκατομμύρια που θα “πλημμυρίσουν” την Ευρώπη!!!

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα επιτρέψει στους πρόσφυγες να εισέλθουν χωρίς διαβατήριο…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Αυγ. 2021, 12:31, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο Τζο Μπάιντεν ενέκρινε επιπλέον 500 εκατομμύρια δολάρια για τη μετεγκατάσταση Αφγανών προσφύγων, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανησυχεί για την άφιξη έως και 3 εκατομμυρίων από αυτούς στην Ευρώπη.

Αφού οι Ταλιμπάν ολοκλήρωσαν την κατάληψη του Αφγανιστάν, εντάθηκαν οι ανησυχίες για εκατομμύρια εκτοπισμένους να πλημμυρίσουν στη Δύση, όπως συνέβη κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στη Συρία.

«Ο Πρόεδρος Μπάιντεν διέθεσε 500 εκατομμύρια δολάρια σε πρόσθετα κεφάλαια για τη μετεγκατάσταση Αφγανών προσφύγων, συμπεριλαμβανομένων αιτούντων για Ειδικές Μεταναστευτικές Βίζες (SIV), ως απάντηση στην ταχεία κατάληψη της χώρας από τους Ταλιμπάν», αναφέρει το Hill.

“Τα χρήματα ανακοινώθηκαν από τον Λευκό Οίκο αργά τη Δευτέρα για την κάλυψη “απροσδόκητων επειγόντων αναγκών προσφύγων και μεταναστών” και “με σκοπό την κάλυψη απροσδόκητων επειγόντων αναγκών προσφύγων και μεταναστών προσφύγων, θυμάτων συγκρούσεων και άλλων ατόμων που κινδυνεύουν ως αποτέλεσμα την κατάσταση στο Αφγανιστάν ».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποσχέθηκαν ήδη ότι θα απομακρύνουν 80.000 Αφγανούς που εργάστηκαν με κάποια ιδιότητα για τις ΗΠΑ ή άλλους διεθνείς οργανισμούς.



Δεν υπήρχαν λεπτομέρειες για το πώς η κυβέρνηση Μπάιντεν σκοπεύει να ελέγξει αμέτρητους δήθεν «πρόσφυγες» που εισέρχονταν στην Αμερική για τρομοκρατικές συμπάθειες, με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας να φαίνεται να ανησυχεί περισσότερο για τον χαρακτηρισμό των Αμερικανών πολιτών που αντιτίθενται στα μέτρα λοκντάουν του COVID ως «βίαιους εξτρεμιστές.

Ειδικοί προβλέπουν ότι έως και 3 εκατομμύρια Αφγανοί πρόσφυγες θα μπορούσαν να εισέλθουν στην Ευρώπη στο εγγύς μέλλον.

Και, ως γνωστόν, ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ όλων αυτών των «πρόδφυγων» θα είναι η…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! Κι είναι η κυβέρνηση Μπάιντεν που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!



«Μπορούμε να υποθέσουμε ότι έως και τρία εκατομμύρια Αφγανοί θα φτάσουν στην Ευρώπη στο άμεσο μέλλον», δήλωσε η Γερμανίδα εργαζόμενη ανθρωπιστικής ανάπτυξης Sybille Schnehage στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο WDR την Κυριακή.

«Πάντα ρωτάω τους ανθρώπους: Γιατί δεν πηγαίνετε στη Σαουδική Αραβία; Είναι μουσουλμάνοι. Αυτή είναι η κουλτούρα σας. Η απάντηση είναι πάντα: Όχι, η Γερμανία είναι καλύτερη », είπε η Schnehage.

Εν τω μεταξύ, το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε ότι θα επιτραπεί στους Αφγανούς «πρόσφυγες» να μπούν στη χώρα χωρίς διαβατήριο.

Ο Μακρόν ζητά ένα «ισχυρό» σχέδιο για «[προστασία] από σημαντικές παράτυπες μεταναστευτικές ροές». Η προοπτική εκατομμυρίων περισσότερων ανθρώπων -που δεν έχουν καμία διάθεση να ενσωματωθούν στην δυστική κοινωνία– να πλημμυρίσουν στην Ευρώπη, ανησυχεί τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος είναι πιθανόν να αντιπαρατεθεί με την αντι-μεταναστευτική λαϊκίστρια Μαρίν Λεπέν στις εκλογές του επόμενου έτους.

______

-Με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/biden-authorizes-500-million-for-afghan-refugees-while-macron-worries-about-up-to-3-million-flooding-europe/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr