Home ΚΟΣΜΟΣ «Κλιματική αλλαγή»: Έίχε εκτεθεί ως μεγάλη ΑΠΑΤΗ προ ετών από τους μεγαλύτερους επιστήμονες από όλο τον κόσμο!!!

«Κλιματική αλλαγή»: Έίχε εκτεθεί ως μεγάλη ΑΠΑΤΗ προ ετών από τους μεγαλύτερους επιστήμονες από όλο τον κόσμο!!!

by _
0 comment 333 views

«Κλιματική αλλαγή»: Έίχε εκτεθεί ως μεγάλη ΑΠΑΤΗ προ ετών από τους μεγαλύτερους επιστήμονες από όλο τον κόσμο!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 Αυγ. 2021 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Όσο για την δήθεν «κλιματική αλλαγή», για την οποίαν γίνεται πολύς λόγος τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με τις εν Ελλάδι, φωτιές (που άναψαν βάσει σχεδίου λίαν ύπουλου της κυβερνήσεως της ΝΔ εν συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ),  διαβάστε τι είχε πει για αυτην σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο καθηγητής Αντώνιος Φώσκολος στο άρθρο >> «Καθηγητής Φώσκολος: Μεγάλο παραμύθι η Κλιματική Αλλαγή – Γιατί το κατασκεύασε η Θάτσερ το 1978 (Βίντεο)».

Μόνο ένας επιστημονικά…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή / και ΗΛΙΘΙΟΣ θα πίστευε και έλεγε πως όλες αυτές οι φωτιές που έχουν ξεσπάσει τόσο στην Ελλάδα όπως και στην Βραζιλία οφείλονται στην ΔΗΘΕΝ «κλιματική αλλαγή». Γι’ αυτό άλλωστε τόσο η ελληνική κυβέρνηση όσο κι ο ελληνικός τύπος παπαγαλίζουν την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΥΤΗΝ (περι «κλιματικής αλλαγής) της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 του Ο.Η.Ε. (που ακολουθούν ΟΛΟΙ, συμπεριλαμβανομένης της ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) που δεν έχει και τις καλύτερες προθέσεις κατά νούν για μας και που είναι που είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις…ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «ΒΟΜΒΑ: Το ΣτΕ με απόφασή του άνοιξε το δρόμο για εγκατάσταση σταθμών ΑΠΕ σε δασικές και αναδασωτέες εκτάσεις το Δεκ. του 2018…!!!» για να καταλάβετε.

Πρίν από ακριβώς 20+ χρόνια όλα τα ΜΜΕ του κόσμου είχαν αποκαλύψει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η «κλιματική αλλαγή» πρόκειται για τη μεγαλύτερη….ΦΑΡΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ και αυτό έγινε μέσω του σκανδάλο «Climate-gate» (Κλιματο-γκέιτ) οπότε είχαν διαρρεύσει τότε στον τύπο τα μυστικά εμαιλ γνωστών επιστημόνων όπου ΟΛΟΙ παραδέχτηκαν μεταξυ τους πως η «κλιματική αλλαγή» είναι…ΨΕΥΤΙΚΗ!!! Γιαυτό έπρεπε να βρούν έναν τρόπο με τον οποίον να πείσουν τον κόσμο που όντως «λιώνουν» τα παγόβουνα, κτλ, χειραγωγώντας, προς τα…πάνω, τα σταστικά δεδομένα πάνω στις ετήσιες θερμοκρασίες όλων των περιοχών της γης…!!! ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΛΑ!!!

Δείτε τώρα τα σχετικά βίντεο …

Διαβάστε τώρα >> Αντώνης Φώσκολος: Είναι παραμύθι η κλιματική αλλαγή όπως σας την παρουσιάζουν. Το φυσικό αέριο και οι ανεμογεννήτριες είναι αντιοικονομικά και καταστρεπτικά.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr