Home Greek News ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

by _
0 comment 117 views
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΑΠΕΝΑΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Αυτή η καθεστωτική κυβέρνηση έχει καθιερώσει αυταρχικότητα στα ΜΜΕ που δεν συμμετείχαν στο μεγάλο φαγοπότι της λίστας Πέτσα και αγνοεί τη φωνή τους γιατί δεν είναι Συστημική.

Αυτή η καθεστωτική κυβέρνηση έχει καθιερώσει απόλυτα αντιδημοκρατικά να μην απαντάει σε ερωτήσεις που τίθενται στον Πρωθυπουργό και σε Υπουργούς της κυβέρνησης μέσω επιστολών που τους απεστάλησαν με κάθε επισημότητα, για πολύ σοβαρά ζητήματα, από μη κοινοβουλευτικά κόμματα και τα οποία λειτουργούν απόλυτα νόμιμα, δηλαδή με την σφραγίδα του Αρείου Πάγου!

Μπορεί λοιπόν αυτή η καθεστωτική κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην απαντάει σε εξώδικα και επιστολές που έχει λάβει από το ΑΚΚΕΛ (Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος), ωστόσο απαντάει στο ΑΚΚΕΛ και προσωπικά στον Πρόεδρό του Βάκη Τσιομπανίδη η Ευρωπαϊκή Ένωση, διά μέσω της κυρίας  Ingrid Keller Acting Head of Unit!..

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! >> https://egerssi.gr/%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%bf-%ce%ba%cf%85%cf%81/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr