Home Greek News Αυτό είναι το κράτος – Η Περιφέρεια Στερεάς πήρε απόφαση να καθαρίσει τις αντιπυρικές ζώνες..ΧΘΕΣ, στις 10 Αυγούστου!!!

Αυτό είναι το κράτος – Η Περιφέρεια Στερεάς πήρε απόφαση να καθαρίσει τις αντιπυρικές ζώνες..ΧΘΕΣ, στις 10 Αυγούστου!!!

by _
0 comment 102 views

Thanos Tzimeros

Αυτό είναι το ελληνικό κράτος, ανεξαρτήτως διοίκησης. Η Περιφέρεια Στερεάς πήρε απόφαση να καθαρίσει τις αντιπυρικές ζώνες. Πότε την πήρε; Χθες! Στις 10 Αυγούστου, αφού η μισή Ελλάδα έγινε στάχτη και από τύχη δεν έγινε και η Στερεά! Πότε θα ξεκινήσει ο καθαρισμός; Άγνωστο. Πότε θα ολοκληρωθεί; Αγνωστότερο! Το Δασαρχείο το ζητάει από τις 6 Μαΐου. Αυτό είναι το Δημόσιο. Στέλνει έγγραφα ο ένας στον άλλον με μέσο χρόνο απάντησης το 6μηνο.

Εδώ υπήρξε… κατεπείγουσα ανάγκη και ο χρόνος ανταπόκρισης έπεσε στο τρίμηνο και κάτι ψιλά. Θα το λέω μέχρι να πεθάνω: δεν είναι θέμα ανθρώπων, αλλά δομών και διαδικασιών. Αν ρωτήσεις την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας γιατί έκανε 3 μήνες να απαντήσει, θα σου αραδιάσει εκατό δικαιολογίες: είχα άλλες προτεραιότητες, δεν είχαμε κονδύλια, δεν πέρασε το θέμα από την οικονομική επιτροπή, μπλα, μπλα, μπλα. Ποιος ευθύνεται; ΚΑΝΕΝΑΣ!

Στο ΔΗΜΟΣΙΟ δεν υπάρχει η έννοια της ευθύνης. Αν κάποιο θέμα πάει στον εισαγγελέα και η Δικαιοσύνη αποφασίσει πως το ΔΗΜΟΣΙΟ έφταιξε, καταλογίζοντας πρόστιμο εις βάρος του, αυτό δεν θα το πληρώσει ούτε ο δημόσιος λειτουργός που πήρε την εσφαλμένη απόφαση ή αδιαφόρησε, ούτε η υπηρεσία του συνολικά. Θα το πληρώσεις ΕΣΥ, ο φορολογούμενος.

ΣΗΜ: Τα έγγραφα τα δημοσιοποίησε στο twitter o Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Κώστας Σωτηρόπουλος @KostasSotirop

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr