Μεγάλος δικηγόρος Ράινερ Φούελμιτς: Ο ΠΟΥ παραδέχεται ότι ο ιός Covid είναι ακριβώς όπως η κοινή γρίπη! 500.000 Αμερικανοί νεκροί από εμβόλιο!


Μεγάλος δικηγόρος Ράινερ Φούελμιτς: Ο ΠΟΥ παραδέχεται ότι ο ιός Covid είναι ακριβώς όπως η κοινή γρίπη! 500.000 Αμερικανοί νεκροί από εμβόλιο!


Ο μεγάλος δικηγόρος Ράινερ Φούελμιτς, που έχει μηνύσει τον ΠΟΥ, το αμερικανικό CDC και όλους τους απατεώνες που είναι πίσω από αυτήν την ψευτο-παμδημία, εξεφώνησε προσφάτα μεγάλη ομιλία που μετεδώθη παντού όπου είπε ότι ο ΠΟΥ έχει παραδεχτεί ότι ο ιός Covid είναι ακριβώς όπως η κοινή γρίπη!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Παραδέχτηκε ότι ο κορωνοϊός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε υπόθεση-βόμβα η Δικαιοσύνη/Κυβέρνηση της Αλμπέρτα του Καναδά!!! Σχεδιάζουν τώρα να καταργήσουν σχεδόν ΟΛΑ τα μέτρα εκεί εξαιτίας αυτού!!! που επιβεβαιώνει 100 τοις 100 ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτός ο ψευτ-ιός.

Είπε επίσης ότι ενδεχομένως να έχουν πεθάνει περίπου 500.000 Αμερικανοί από το εμβόλιο κορωνοϊού! Αυτό είναι επειδή το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων και θανάτων εμβολίων VAERS (CDC) αναφέρει ΜΟΝΟ το 1 τοις εκατον των θανάτων από τα εμβόλια!

Αυτό είναι είναι θέμα που σας έχουμε πρωτοαποκαλύψει εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com).  Διαβάστε επίσης το άρθρο μας ΒΟΜΒΑ – ΙΔΟΥ η ύπαρκτη αίτια πίσω από όλους «πανδημικούς» θανάτους. ΟΧΙ ο κορωνοϊός αλλά οι…«θεραπείες» του, όπως το…REMDESIVIR!!!για περισσότερα.

Δείτε τώρα το βίντεο!…


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2021/08/09/%cf...