Home Greek News Νίκη Τζαβέλα της…ΝΔ ενώπιον της Ευρωβουλής: «Να καεί η Ελλάδα για να υπάρξει μια ενωμένη Ευρώπη…»…

Νίκη Τζαβέλα της…ΝΔ ενώπιον της Ευρωβουλής: «Να καεί η Ελλάδα για να υπάρξει μια ενωμένη Ευρώπη…»…

by _
0 comment 194 views

Ιπποκρατης Σκονιδης

Να καεί η Ελλάδα για να υπαρξει μια ενωμένη Ευρώπη…

ΑΛΛΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝΑ… ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΝΏΝΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΥΧΗ.. ΘΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΊΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και διαβάστε μετά το σχετικό άρθρο από το 2019 και συμπεράσματα…ΔΙΚΑ ΣΑΣ…!!!…

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

Στο πλήρες κλιπ αυτής της ομιλίας της Τζαβέλας, λέγει τα εξής απίστευτα πριν ξεστομίσει και το «Να καεί η Ελλάδα για να υπάρξει μια ενωμένη Ευρώπη»…

Εμείς ξεκινήσαμε ως PIIGS (Portugal, Italy, Ireland, Greece, and Spain) και τώρα έχουμε γίνει τα GUINEA PIGS (πειραματώζωα). Το δεχόμαστε αυτό. Αν είναι να είμαστε τα πειραματώζωα για να δούμε ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ θα γίνει αυτή η οικονομική διακυβέρνηση



Το PIIGS παραπέμπει στο… «γουρούνια» στα Ελληνικά, αλλά είναι ακρωνύνιο για τη για την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, την Ελλάδα και την Ισπανία. Αλλά ΔΕΝ έφτανε στην κα Τζαβέλα να είμαστε ΜΟΝΟ PIIGS (δηλ., ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ) ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, γι’ αυτό πρότεινε να μετατραπούμε και σε…GUINEA PIGS (πειραματώζωα)!!! ΝΑΙ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΖΩΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ…ΚΑΗΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!… 

Ν. Τζαβέλα: “υπηρέτης όλων των αφεντάδων” – Αλλο ένα “άριστο” στέλεχος της Ν.Δ που δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει ολοκαύτωμα ο ελληνικός λαός στο όνομα της “ενωμένης Ευρώπης”.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 | 9:24 μ.μ.

Θα πληροφορηθήκαμε πιθανόν ότι το πρώην στέλεχος του Καρατζεφεραϊκού πολιτικού μορφώματος, η Νίκη Τζαβέλα, θα ξαναείναι όπως το 2014 -τότε απέτυχε να εκλεγεί- υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

Και η κάθοδος στις ευρωεκλογές της κ. Τζαβέλα δεν οφείλετε στην επιδίωξη της να αποκτήσει μια παχυλή αργομισθία αλλά γιατί όπως μας λέει η ίδια επειδή “Καθήκον να δίνουμε τις δύσκολες μάχες στις δύσκολες αρένες”.

Μιας όμως και το πρόσωπο αυτό δεν είναι καινούργιο στο πολιτικό κουρμπέτι, ας θυμηθούμε δραστηριότητες από το παρελθόν της/

«Όταν έχεις πολιτογραφηθεί στην πολιτική αγορά ως “υπηρέτης όλων των αφεντάδων”, τότε ο Καρατζαφέρης αποβαίνει να είναι η φυσική σου κατάληξη. Αυτό συμβαίνει με όλες τις λεμονόκουπες», έγραφε το “Ποντίκι”, όταν η Ν. Τζαβέλα βρέθηκε στο ΛΑ.Ο.Σ.

Το μακρινό, λοιπόν, 2009, ο μακαρίτης Νίκος Κακαουνάκης γράφει στην εφημερίδα του, “Καρφί”, ότι η Νίκη Τζαβέλα, ήταν “στενή φίλη και συνεργάτης της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα”. 

Λειτουργώντας σαν εντεταλμένο όργανο της Αμερικανικής πρεσβείας εκβιάζει ανοιχτά τον μεγαλύτερο ντόπιο πλουτοκράτη, τον Σ. Κόκκαλη με την απειλή ότι αν δεν υπακούσει στις εντολές τους να σταματήσει να χρηματοδοτεί την καθημερινή, τότε έκδοση του εντύπου του Κακαουνάκη θα τον καταστρέφει «οικονομικά και πολιτικά». 

Τελικά ο Κόκκαλης αναγκάστηκε να κάνει το θέλημα της Τζαβέλλα και των Αμερικανών και έτσι το καθημερινό “Κάρφί” έβαλε λουκέτο. (Διαβάστε εδώ περισσότερα).

Δεν είναι όμως “υπηρέτης” μόνο της Αμερικανικής κυβέρνησης η Ν. Τζαβέλα. Είναι και το πιο πιστό ενεργούμενο του ευρωιερατίου.

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει άλλη τόσο φανερή δήλωση εθελοδουλείας όπως την παρακάτω που ακούμε στο βίντεο.

Δεν φτάνει που αποδέχεται χωρίς καμιά αντίρρηση όποια κριτική κάνουν για την Ελλάδα οι ξένοι πολιτικοί εκπρόσωποι των κεφαλαιοκρατών αλλά δείχνει διατεθειμένη να γίνει ολοκαύτωμα όλος ο ελληνικός εργαζόμενος λαός στο όνομα μιας “ενωμένης Ευρώπης”.

“Τουλάχιστον η Ελλάδα αν καεί να καεί για να υπάρξει μια συνοχή και μια πραγματικά ενωμένη Ευρώπη”, λέει χαρακτηριστικά σε ομιλία της στο ευρωκοινοβούλιο.

Καμαρώστε άλλο ένα “άριστο” στέλεχος της Ν.Δ:

Πηγή >> https://tsak-giorgis.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr