Home Greek News Το πρώτο δέντρο στα καμένα -Η viral φωτογραφία με τους δύο 15χρονους στην Αρχαία Ολυμπία [εικόνες]

Το πρώτο δέντρο στα καμένα -Η viral φωτογραφία με τους δύο 15χρονους στην Αρχαία Ολυμπία [εικόνες]

by _
0 comment 104 views

Φωτογραφία: Χρήστος Παπαϊωάννου

Το πρώτο δέντρο στα καμένα -Η viral φωτογραφία με τους δύο 15χρονους στην Αρχαία Ολυμπία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
07/08/2021  16:25


Ανάμεσα σε φωτογραφίες από καμένα σπίτια και δασικές εκτάσεις, ένα ελπιδοφόρο στιγμιότυπο από την Αρχαία Ολυμπία έχει γίνει viral εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που απεικονίζει δύο 15χρονα αγόρια, τον Βασίλη Παπαϊωάννου και τον Γιώργο Γαλάννη, που φυτεύουν συμβολικά το πρώτο δέντρο, μια ελιά, στον καμένο λόφο Γαλανή.

Πίσω από τον φακό βρίσκεται ο πατέρας του ενός, Χρήστος Παπαϊωάννου και από τη στιγμή της ανάρτησης είδε τη φωτογραφία του να γίνεται viral, με χιλιάδες likes και αναδημοσιεύσεις. Ο ίδιος μας μίλησε για το πώς τραβήχτηκε η φωτογραφία που έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα ελπίδας -κάτι που όλοι χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ….

Διαβάστε περισσότερα για τη viral φωτογραφία από την Αρχαία Ολυμπία στο Bovary.gr

______

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/fotografia-15hronoi-stin-arhaia-olympia?fbclid=IwAR3MSmjpoDIwHLpYUgcz61qh7-4q6NpeP6-qj_V7wgg_GG_XEBsFkj4vCyo

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr