Home Greek News Ενενήντα εννιά χρόνια απ’ την Μικρασιατική Καταστροφή και επιστρατεύονται ξανά οι βάρκες για να φύγουν οι κάτοικοι από τα σπίτια τους.

Ενενήντα εννιά χρόνια απ’ την Μικρασιατική Καταστροφή και επιστρατεύονται ξανά οι βάρκες για να φύγουν οι κάτοικοι από τα σπίτια τους.

by _
0 comment 265 views

Ενενήντα εννιά χρόνια απ’ την Μικρασιατική Καταστροφή και επιστρατεύονται ξανά οι βάρκες για να φύγουν οι κάτοικοι από τα σπίτια τους.


Ελλήνων Μέτωπο Κατά της Διαφθοράς

Ενενήντα εννιά χρόνια απ’ την Μικρασιατική Καταστροφή και επιστρατεύονται ξανά οι βάρκες για να φύγουν οι κάτοικοι από τα σπίτια τους. Αυτή είναι η Ελλάδα του σύγχρονου Νέρωνα Κούλη Μητσοτάκη… #νδ_ξεφτιλες #νδ_απατεωνες #νδ_ρομπες #νδ_αλητες

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΜΗΝ σας φαίνετια περίεργο αυτό διότι ήταν ο ίδιος ο…ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ που έχει προτείνει τον ίδιον τον…ΚΕΜΑΛ για…ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ αφού ΕΣΦΑΞΕ ΠΡΩΤΑ τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Δηλαδή, μιλάμε για τον ΠΡΟΓΟΝΟ του ίδιου…ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝ᾽ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟ-ΣΟΪ. ΑΥΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;

Διαβάστε επίσης Αφού ο Κεμάλ έσφαξε τους Έλληνες, τον πρότεινε μετά ο Ε. Βενιζέλος για το βραβείο…NOBEL!!! για περισσότερα.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr