Home Greek News Ποια κυβέρνηση ήταν απροετοίμαστη ρε ραγιάδες? Αντιθέτως, οι Πυρο-Εργολαβίες πάνε ρολόι!!!

Ποια κυβέρνηση ήταν απροετοίμαστη ρε ραγιάδες? Αντιθέτως, οι Πυρο-Εργολαβίες πάνε ρολόι!!!

by _
0 comment 169 views

Ποια κυβέρνηση ήταν απροετοίμαστη ρε ραγιάδες? Αντιθέτως, οι Πυρο-Εργολαβίες πάνε ρολόι!!!


100 Πυρήνες φωτιάς, σε διάσπαρτα μέρη και χωρίς άνεμο. Και ακόμα πιστεύετε στο ατύχημα?

Ή μήπως πιστεύετε ότι ήταν τυχαίοι εμπρησμοί? ή Ότι είναι επίθεση από την Τουρκία που λένε μερικοί γιωτάδες. Εδώ η Τουρκία τραβάει τα ίδια. Ποια Τουρκία θα μου πεις, το τουρκικό ψευδοκράτος. Ιερά ελληνικά χώματα είναι η Ιωνία. Άρα και εκεί Ελλάδα χτυπάνε στην ουσία. Αλλά αυτό είναι για άλλες κουβέντες.

Ακόμα και τα ίδια τα συστημικά βοθροκάναλα σας τα δείξαν τα εργαλεία του εμπρησμού που βρέθηκαν διάσπαρτα.

  • Αλλά εδώ υπάρχουν δύο τινά. Για να σε πάω και δύο επίπεδα βαθύτερα ραγιαδάκο μου. Γιατί σου το αποκαλύπτει το βοθροκάναλο αυτό? Σενάριο 1)Για να το κάνει να φανεί σαν δουλειά ερασιτεχνών. και Σενάριο 2: Μήπως  σου δείχνει τα ψευτόσπιρτα για ξεκάρφωμα, διότι προσπαθεί να σου κρύψει ότι ήταν στην πραγματικότητα από όπλα κατευθηνόμενης ενέργειας, σαν τα σχέδια στα αρχεία που έκλεψε το FBI μετά τον θάνατο του Τέσλα? Δέσμες που κατευθύνονται από unmaned αεροσκάφη και δορυφόρους και βάλε? Δεν ξέρω, σενάρια λέμε μπας και ανοίξεις λίγο τα στραβά σου στην ευρύτερη πραγματικότητα που σε περιστοιχίζει… . Κράτα το όμως κατά νου… .
  • Επίσης τι δουλειά έχουν να ξεφτιλίζονται δείχνοντας σου ότι τους τα κάναν κάτω απ την μύτη τους μέρα μεσημέρι και τους ξελύστρησαν μές στην μούρη τους. Ποιους δικούς τους καλύπτουν?



Έτσι νόμιζες γλυκούλη μου? Ότι τις βάζουν αυτοί τις γενοκτόνες φωτιές για χόμπι? Να περνάει η ώρα?

Για ακολούθησε τα πολυ-δισεκατομμύρια ραγιαδάκο μου.

Γιατί φωτιά στην Εύβοια?

Γιατί τώρα με την εωσφορική ατζέντα ψευτο-πράσινης ανάπτυξης (πράσινοι φόροι ρόθτσιλντ), θα σου κάνουν εκεί κάτι αιολικές παρκάρες, δεν θα μείνει φυσικό οικοσύστημα ραγιαδάκο μου. Πόσα δισεκατομύρια θα πέσουν στις τζίφρες μόνο, για την  “μεταστροφή στην πρασινότητα”, και πόσα άλλα δις ακόμη σε βάθος χρόνου? Πάντα με την στήριξη των προγραμμάτων της μασονο-ευρωπαικής ένωσης. Τα οποία φυσικά θα λυμαίνονται οι εγχώριοι καρχαρίες μαζί με τα εβραιο-αγγλο-γερμανο-αμερικανο αφεντικά τους. Των οποίων οι κολοσσοί θα είναι πίσω απ τις θυγατρικές που θα νταβαντζάρουν την εγχώρια ψευτο-πράσινη ενέργεια.

Γιατί στο Λεκανοπέδιο?



Οι Κινέζοι που για ψίχουλα επί Τσιπρανδρέα σου τσιμπήσαν τον λιμέναρο του Πειραιά αντί πινακίου φακής, θα σου περάσουν κάτι γραμμάρες τώρα από το προσωπικό τραινάκι τους. Να πηγαίνουν κατευθείαν μέσω τον Σκοπίων-Ψευδομακεδονίας στην Γερμανία τα κοντέινερ απ το Τσάινα, χωρίς πλοία μέσω Ιταλίας, για να πάρει η Ιταλία τα @ρχίδια της. Γραμμούλα κατευθείαν για κεντρική ευρώπη και το ψευδοκράτος της γερμανίας που είναι γραμμένο στα κοιτάπια του σιωνιστικού FEDERAL RESERVE ως ιδιωτική εταιρειούλα μέχρι το 2099 θα έχει απευθείας δίαυλο με ασία (Κάτι παρόμοιο με τον σταθμό υγροποίησης αερίου του Έβρου που θα  στέλνει τα αποθέματα απευθείας). Και παρόμοια μοτίβα σε όλες τις απόλυτα στοχευμένες επιθέσεις τους.

Πολύ αλήθεια μαζεμένη για να την αντέξεις σε ένα ποστ ραγιαδάκο μου? Δεν πειράζει, καμιά φορά το σόκ θέραπυ χρειάζεται μπας και ξυπνήσουμε όλοι μας σε αυτό το θνήσκων Έθνος.

όσο βάζουν τους ψυχοπαθείς βουλγαρο-αλβανούς εμπρηστές τους να τα σαρώνουν όλα για 10-20-50 χιλιάρικα, αυτοί ακονίζουν τα δόντια τους για να βγάλουν τα δισεκατομμύρια και να γελάνε πάνω απ τις στάχτες τις Ελλάδας και του πλανήτη απ τους ασφαλείς θρόνους τους…



Για μένα Νίκο, το άρθρο αυτό βάλτο πρωτοσέλιδο μπας και ανοίξει και κανα βουλωμένο μάτι… .

Πηγή >> https://katohika.gr/ellada/poia-kyvernisi-itan-aproetoimasti-re-ragiades-antithetos-oi-pyro-ergolavies-pane-roloi/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr