Home Greek News Ξέρουμε ότι οι φωτιές μπαίνουν για να μπουν ΑΠΕ! Καίμε τα δάση για να μην καούν! Η παράνοια της πράσινης ατζέντας που είναι κατάμαυρη. Η πράσινη ατζέντα ΕΙΝΑΙ Η “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.”

Ξέρουμε ότι οι φωτιές μπαίνουν για να μπουν ΑΠΕ! Καίμε τα δάση για να μην καούν! Η παράνοια της πράσινης ατζέντας που είναι κατάμαυρη. Η πράσινη ατζέντα ΕΙΝΑΙ Η “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.”

by _
0 comment 127 views

Ξέρουμε ότι οι φωτιές μπαίνουν για να μπουν ΑΠΕ! Καίμε τα δάση για να μην καούν! Η παράνοια της πράσινης ατζέντας που είναι κατάμαυρη. Η πράσινη ατζέντα ΕΙΝΑΙ Η “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.”

-Effie Stavridou

Ξέρουμε ότι οι φωτιές μπαίνουν για να μπουν ΑΠΕ!

Ξέρουμε ότι η ενέργεια που θα παράγουν δεν θα αποθηκεύεται.

Ξέρουμε ότι θα εισάγουμε πανάκριβη ενέργεια απο λιγνίτη απο Αλβανία και Γερμανία!

Ξέρουμε γιατί κλείσανε τα δικά μας λιγνιτικά εργοστάσια!

Ξέρουμε για τον αιφνίδιο θάνατο των περιοχών NATURA.

Ξέρουμε ότι κάποιες είναι και κεραίες 5G’ το διαφημίζει η ΕΕ! Π.χ., δείτε το ακόλουθο άρθρο με τίτλο Η μαγεία 5G που εφαρμόζεται στα αιολικά πάρκα (The 5G magic applied to wind parks) που λέγει τα εξής…



Το 5G είναι κάτι περισσότερο από μια σταδιακή εξέλιξη για τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Είναι ένα πολύ αναγκαίο άλμα προς τα εμπρός που θα σηματοδοτήσει τη μετάβαση από τα παραδοσιακά δίκτυα στα προγραμματιζόμενα-δηλαδή, έξυπνα δίκτυα που γνωρίζουν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των χρηστών τους και είναι σε θέση να κατανέμουν τους πόρους ανάλογα. Στην πραγματικότητα, η αναγκαιότητα μιας τέτοιας αλλαγής παραδείγματος μπορεί ήδη να γίνει αισθητή σε διάφορους τομείς.

 

Ας πάρουμε τις ανεμογεννήτριες: επί του παρόντος, η δημιουργία ενός αιολικού πάρκου συνεπάγεται πολύ υψηλές κεφαλαιουχικές και λειτουργικές δαπάνες και ένα σημαντικό μερίδιο αυτού του κόστους προέρχεται από περιορισμούς δικτύων, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης εύρους ζώνης, καθυστέρησης, jitter, απώλειας πακέτων και πλεονασμού. Με τα δίκτυα 5G και την προσαρμοσμένη κατανομή των πόρων τους, αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε δυνητικά να εξαφανιστεί.

 

Δείτε περισσότερα εδώ >> https://cordis.europa.eu/article/id/241185-the-5g-magic-applied-to-wind-parks?

Ξέρουμε ότι οι ΑΠΕ συχνά βραχυκυκλώνουν και παίρνουν φωτιά απο μόνες τους. Γι’ αυτό πρέπει να είναι κρανίου τόπος η περιοχή.



Καίμε τα δάση για να μην καούν!

Η παράνοια της πράσινης ατζέντας που είναι κατάμαυρη.

Η πράσινη ατζέντα ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr