Home Greek News Νεκρός στο Κρυονέρι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ.Μίχαλος. Είχε διαγραφεί από τη ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη. Ασκούσε ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ κριτική στη κυβέρνηση για τις φωτιές!!!

Νεκρός στο Κρυονέρι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ.Μίχαλος. Είχε διαγραφεί από τη ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη. Ασκούσε ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ κριτική στη κυβέρνηση για τις φωτιές!!!

by _
0 comment 188 views
Νεκρός στο Κρυονέρι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ.Μίχαλος. Είχε διαγραφεί από τη ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη. Ασκούσε ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ κριτική στη κυβέρνηση για τις φωτιές!!!
Νεκρός στο Κρυονέρι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ.Μίχαλος. Είχε διαγραφεί από τη ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη. Ασκούσε ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ κριτική στη κυβέρνηση για τις φωτιές!!!

Νεκρός στο Κρυονέρι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ.Μίχαλος – Είχε διαγραφεί από τη ΝΔ με απόφαση Κ.Μητσοτάκη ως «Δούρειος Ίππος»!


Νεκρός βρέθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσα στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι, όπου μαίνεται το μέτωπο της φωτιάς, καθώς προσπαθούσε να το σώσει από τις φλόγες!

Η καρδιά του δεν άντεξε την πιθανότητα καταστροφής της περιουσίας του από την κυβερνητική ανικανότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ είχε διαγραφεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τη ΝΔ το 2018, ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει τότε «Δούρειο Ίππο» του κόμματος επειδή είχε ταχθεί υπέρ μιας απόφασης του Eurogroup!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Μίχαλος εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις από την γυναίκα του που πήγε στο γραφείο του.

Bρισκόταν διαρκώς από χθες στο εργοστάσιό του που κινδύνευε από τη φωτιά με τεράστιο άγχος για τις εξελίξεις. Η γυναίκα του που ανησύχησε όταν δεν κατάφερε να τον εντοπίσει, πήγε στο γραφείο του και τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, κάλεσε το ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στην ζωή.



Ο Κ. Μίχαλος γεννήθηκε το 1960 και είναι γιος του βιομηχάνου και πολιτικού Χρήστου Μίχαλου. Σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο Essex (Μ. Βρετανίας) και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα οικονομικών εφαρμογών στο London School of Economics. Το 1988 ανέλαβε την διοίκηση της οικογενειακής εταιρείας SWAN Α.Ε.

Το 1993 εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΑ και το 2006 πρόεδρός του. Το 2002 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Αραβοελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και το 2004 αντιπρόεδρός του, ενώ το 2003 εξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βορείου Αττικής.

Την περίοδο 2004-2005 διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης. Την περίοδο 2005 – 2006 διετέλεσε γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ενώ το 2007 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ. Το 2008 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του ΟΤΕ.



Τον Δεκέμβριο 2011 επανεξελέγη για 4 έτη πρόεδρος ΕΒΕΑ και τον Μάρτιο 2012 εξελέγη πρόεδρος της ΚΕΕΕ (Kεντρική Ένωση Επιμελητηριων Ελλάδος). Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” από τον Νοέμβριο 2012 έως το Μάϊο 2015, καθώς και μέλος του Δ.Σ. “Αστήρ Παλλάς Ξενοδοχειακή Α.Ε.” από τον Ιούνιο 2012 έως τον Ιούλιο 2017. Το 2013 συνίδρυσε την Μίχαλος Κωνσταντίνος & Σια Ι.Κ.Ε. (M Trading Group) της οποίας αποτελεί συνδιαχειριστής της.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!… 


Η πολιτική διαθήκη του Κ.Μίχαλου για τον όλεθρο: «Δεν νοείται να περάσει έτσι αυτό! – Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες»

«Να υπάρξουν συνέπειες» ζητούσε για την κυβέρνηση Μητσοτάκη!


Ως πολιτική διαθήκη πρέπει να χαρακτηριστεί το μήνυμα του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου  χθες, Πέμπτη 05.08.2021, στο οποίο δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη μάχη που δινόταν ενάντια στην πυρκαγιά, προσδιορίζοντας τις κυβερνητικές ευθύνες: «Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και πολλά λάθη και θα πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα να υπάρξει ανάληψη ευθύνης με συγκεκριμένες συνέπειες»!

Και κατέληγε λέγοντας: «Δεν νοείται και αυτή η καταστροφή να περάσει έτσι!».



Ο διαγραμμένος από τη ΝΔ το 2018 με απόφαση του Κ.Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος Μίχαλος στο μήνυμά του εξέφραζε την ελπίδα «να μην υπάρξουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές», αλλά που να ήξερε ότι η δική του ζωή θα έφευγε από την αγωνία να διασώσει το βιός του που αφέθηκε στην τύχη του από την κυβερνητική ανικανότητα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και στους εθελοντές που δίνουν έναν άνισο αγώνα με την πύρινη λαίλαπα!

Μακάρι οι ζημιές να περιοριστούν μόνο σε υλικές και να μην έχουμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και σε ζωάκια.



Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και πολλά λάθη και θα πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα να υπάρξει ανάληψη ευθύνης με συγκεκριμένες συνέπειες!

Δεν νοείται και αυτή η καταστροφή να περάσει έτσι!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantinos Michalos (@kmichalos)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!



Η τραγωδία του θανάτου από ανακοπή του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου σε ηλικία μόλις 61 ετών κι ενώ προσπαθούσε να σώσει το εργοστάσιό του στο Κρυονέρι από τις φλόγες, έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, όχι μόνο γιατί έφυγε ένας άνθρωπος τόσο άδικα, αλλά και γιατί αυτός ο άνθρωπος είχε προβλέψει την καταστροφή.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr