Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αλλοδαπή συνελήφθη ως ύποπτη για τη φωτιά στο Πεδίον του Άρεως!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αλλοδαπή συνελήφθη ως ύποπτη για τη φωτιά στο Πεδίον του Άρεως!

by _
0 comment 187 views

Αλλοδαπή συνελήφθη ως ύποπτη για τη φωτιά στο Πεδίον του Άρεως!!!

ΙΔΟΥ Η ΑΦΓΑΝΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ ΜΚΟ…!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 06 Αυγ. 2021, 12:17, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πληθαίνουν συνεχώς οι καταγγελίες για εμπρησμούς ενώ έως το απόγευμα της Παρασκευής έγιναν δύο συλλήψεις υπόπτων σε Αθήνα και Καλαμάτα. Την ίδια ώρα, σχεδόν σε κάθε σημείο της χώρας υπάρχει ένα ενεργό μέτωπο πυρκαγιάς. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στο Πεδίο του Άρεως όπου σημειώθηκε διπλή απόπειρα εμπρησμού και συνελήφθη μια αλλοδαπή γυναίκα.

Δείτε τώρα την σχετική φώτο. της Αφγανής που συνελήφθη…

Όως τονίζεται σε επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής περίπου στις 5:30 το απόγευμα στο Πεδίον του Άρεως πιχειρήθηκε εμπρησμός και μάλιστα δύο φορές.

Μετά από καταγγελίες περίοικων και διερχόμενων συνελήφθη μια ύποπτη γυναίκα η οποία ανακρίνεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Οι φωτιές τέθηκαν υπό έλεγχο καθώς στελέχη της Περιφέρειας επενέβησαν άμεσα με μικρό πυροσβεστικό όχημα το οποίο έχει διατεθεί και ήταν σε επιφυλακή. Στις προσπάθειες κατάσβεσης συνέβαλε καθοριστικά και όχημα της πυροσβεστικής.



Με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν ο Γ. Πατούλης δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι επιχειρήθηκε να μπει φωτιά στην καρδιά της Αθήνας, στο πάρκο μας. Οφείλουμε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να προβαίνουμε σε καταγγελία κάθε ύποπτης κίνησης. Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη της πυροσβεστικής και της Περιφέρειας Αττικής τα οποία επενέβησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπο έλεγχο πριν πάρει διαστάσεις».

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και επιχειρηματίας της περιοχής που μιλώντας στο protothema.gr είπα πως η φωτιά στο Πεδίον του Άρεως είναι προϊόν εμπρησμού. Όπως λέει, μια γυναίκα πέταξε στο Άλσος στουπιά με βενζίνη. Το ένα ήταν μπροστά από την είσοδο του θεάτρου «Αλίκη». Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο, ανάμεσα τους και ο κ. Μαρασούλης αμέσως κινητοποιήθηκαν περιορίζοντας την έκταση της φωτιάς ενώ αμέσως μετά κατέφθασαν και πυροσβεστικές δυνάμεις. Η γυναίκα συνελήφθη ενώ η φωτιά περιορίστηκε άμεσα.

Στην Καλαμάτα



Παράλληλα, στην Καλαμάτα, ένας άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία του εμπρησμού. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση και κατ’εξακολούθηση στη Μεσσηνία και το Σάββατο θα οδηγηθεί στον Εισαγγγελέα.

Την ίδια ώρα, παρόμοιες καταστάσεις περιγράφουν δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα. Ο δήμαρχος Ελληνικού, μέσω ανάρτησης στο facebook σημειώνει πως εντοπίστηκε μεγεθυντικός φακός τοποθετημένος σε ξερά χόρτα ύστερα από περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης. Ταυτόχρονα, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, καταγγέλει εμπρησμό στον χώρο του στρατοπέδου. Ευτυχώς, όπως εξηγεί η παρέμβαση ήταν άμεση και έτσι δεν επεκτάθηκε η πυρκαγιά.

Στο Θεολόγο

Ο δήμαρχος Θεολόγου, Θανάσης Ζεκεντές, σημειώνει σε δηλώσεις του πως «η σημερινή φωτιά είναι εμπρησμός» τονίζοντας, ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει άλλες τέσσερις απόπειρες. «Θα κρατήσει μέρες γιατί πρόκειται για ένα σημείο με πυκνό πευκοδάσος και δυστυχώς οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δεν επαρκούν αφού είναι διασπαρμένες σε πολλές περιοχές. Προτεραιότητα μας είναι πλέον οι ανθρώπινες ζωές» λέει χαρακτηριστικά.



Την Πέμπτη ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιαννόπουλος εκτίμησε πως τα πολλαπλά μέτωπα στην περιοχή δεν εξηγούνται αλλιώς παρά μόνο από ένα οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού. Την Παρασκευή, συνελήφθη ένας άντρας στην Καλαμάτα με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, άνδρας έβαλε φωτιά σε πουρνάρια, οι αρχές τον εντόπισαν ενώ αύριο Σάββατο θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Ακόμη και χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης διατυπώνουν υπόνοιες για εμπρησμούς ενώ κάποιοι ισχυρίζονται πώς έχουν γίνει και μάρτυρες αφού είδαν ανθρώπους να κινούνται «ύποπτα» και λίγο αργότερα να ξεσπά στο σημείο πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργο Δημόπουλο, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου για απόπειρα εμπρησμού. Πρόκειται για γυναίκα ασιατικής καταγωγής. Η γυναίκα που συνελήφθη κι έβαλε φωτιά είχε πάνω της οκτώ αναπτήρες και δύο μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό.

Δείτε τώρα το σχετικό τουίτ για το Πεδίον…

Δείτε τώρα και τις σχετικές φωτογραφίες…

Διαβάστε τώρα! >> ΤΟ 5ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ CAMPING ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ #ΡΟΒΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 28/07 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3/08 ΣΤΙΣ 4/08 Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕ…

Διαβάστε ακόμη! >> ΕΚΤΑΚΤΟ – Δύο συλλήψεις για…ΕΜΠΡΗΣΜΟ στον Άγιο Στέφανο!!! Εμφανίζονταν ως «εθελοντές»…!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr