Home Greek News Φωτιές στην Ελλάδα: Ακούσατε τι είπε o Χαρδαλιάς;;; ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ…ΜΑΤΙ….ΚΑΤAΛΛΑΒΑΤΕ;;;

Φωτιές στην Ελλάδα: Ακούσατε τι είπε o Χαρδαλιάς;;; ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ…ΜΑΤΙ….ΚΑΤAΛΛΑΒΑΤΕ;;;

by _
0 comment 190 views

Ακούσατε τι είπε o Χαρδαλιάς;;; ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ…ΜΑΤΙ….ΚΑΤAΛΛΑΒΑΤΕ;;;


Σύμφωνα με το σάιτ Egerssi.gr του κιού Παναγιώτη Αποστόλου, διαβάζουμε τα εξής…ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ -να πούμε το λιγότερο– για τον…ΧΑΡΔΑΛΙΑ στο άρθρο του με τίτλο  «Χαρδαλιάς: “Πυροσβέστης” και “γιατρός”»…

Την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 διάβασα στην διαδικτυακή πλατφόρμα  https://www.newsbeast.gr/ τα παρακάτω:

 

«“Καμπανάκι” από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας!

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε λόγο για άμεσο κίνδυνο 18 περιοχών της Αττικής, οι οποίες μπορούν σε περίπτωση φωτιάς να μετατραπούν σε νέο Μάτι.

ΚΑΛΑ, πως του ήρθαν του ανθρώπου να μας εκφράσεις τέτοιες «προβλέψει»??? ΠΩΣ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΑ??? Και τώρα, και..«όλως τυχαίως», έχουν αρχίσει να…εκπληρώνονται οι «προβλέψεις» του με όλες αυτές τις φωτιές όχι μόνο στην Αττική…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι η χθεσινή ανακοίνωση του Νικου Χαρδαλιά ήταν το κερασάκι στη τούρτα γιατί είπε o μετεωρολόγος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ότι οι συνθήκες των φωτιών στην Ελλάδα…ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ…ΜΑΤΙ…!!!  

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο Φωτιές στην Ελλάδα – Η Ατζέντα 21…ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!! Καίνε την Ελλάδα των…ΑΜΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ…!!! για περισσότερα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr