Home Greek News Εξαγγελία Μητσοτάκη για τις φωτιές χωρίς γραβάτα και τσαλακωμένο πουκάμισο. Κατηγορεί την «κλιματική αλλαγή» = ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 21!!!

Εξαγγελία Μητσοτάκη για τις φωτιές χωρίς γραβάτα και τσαλακωμένο πουκάμισο. Κατηγορεί την «κλιματική αλλαγή» = ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 21!!!

by _
0 comment 189 views

Εξαγγελία Μητσοτάκη για τις φωτιές χωρίς γραβάτα και τσαλακωμένο πουκάμισο. Κατηγορεί την «κλιματική αλλαγή» = ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 21!!!

Παραδέχεται ότι ο ίδιος είναι…ΑΝΙΚΑΝΟΣ για διαχειριστεί την κρίση που…ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ!!!


Στην σημερινή εξαγγελία του Μητσοτάκη για τις φωτιές, την μπάλα των ευθυνών την πέταξε στην…ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ο πρωθυπουργός-απατεώνας!!! Κάτι το οποίο…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ και το έχουν παραδεχτεί εδώ και χρόνια κορυφαίοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο!!! Αυτό πρόκειται για τη ύπουλη ατζέντα των ελιτιστών για την…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, με…ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, υπό το πρόσχημα της «σωτηρίας της μητέρας γης».

Όταν όμως κάποιος πολιτικής ηγέτης αναφέρεται στην «κλιματική αλλαγή», εννοεί μάλλον…ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΤΖΑ 21 του ΟΗΕ για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΟΣ μέσω…ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ, και αυτό έκανε σήμερα ο Μητσοτάκης!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας Φωτιές στην Ελλάδα – Η Ατζέντα 21…ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!! Καίνε την Ελλάδα των…ΑΜΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ…!!! για περισσότερα.

Δείτε τώρα το κάτω βίντεο και ανάρτηση….

~~~

Εμφανίστκε …χωρίς γραβάτα και τσαλακωμένο πουκάμισο! Λογικά βγήκε απευθείας από παραλία …….#ανικανος #αχρηστος

Απαράδεκτος πουλάς ανεμογεννήτριες εν μέσω πανικού μιλώντας για την κλιματική αλλαγή και καλά που σας φταίει ..#ουστ_ρε

Δείτε τώρα την σχετική φώτο…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr