Home Κορωνοϊος Αποκάλυψη-βόμβα: Η πανδημία του COVID-19 είχε προβλεφθεί σε καρτούν από τη δεκαετία του 1990!!!

Αποκάλυψη-βόμβα: Η πανδημία του COVID-19 είχε προβλεφθεί σε καρτούν από τη δεκαετία του 1990!!!

by _
0 comment 191 views

Αποκάλυψη-βόμβα: Η πανδημία του COVID-19 είχε προβλεφθεί σε καρτούν από τη δεκαετία του 1990!!!

Από το παρακάτω επεισόδιο ενός παλιού καρτούν από τη δεκ. του 1990 μαθαίνουμε πράγματα που μοιάζουν 100 τοις 100 με την όλη ψευτο-πανδημία του ψευδο-κορωνοϊού της…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ. Εκτός από το γεγονός πως οι άνθρωποι σε αυτού φορούν…ΜΑΣΚΕΣ, ακούμε τα εξής απίστευτα…

Το εξαιρετικά μεταδοτικό στέλεχος της γρίπης έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους μέσω της περιοχής Juband (ακούγεται σαν το…ΓΙΟΥΧΑΝ!). Σύμφωνα με όλους τους ιατρούς ειδικούς δεν υπάρχει θεραπεία.

Και προληπτικά, η περιφέρεια αποφάσισε να κλείσει όλα τα τοπικά σχολεία.

Κανένας από αυτούς τους αφελείς ηλίθιους δεν θα υποψιαστεί ποτέ ότι αυτό το ξέσπασμα γρίπης προκλήθηκε από μια σκοτεινή δύναμη. Απλοί μου άξεστοι, ελπίζω να αρρωστήσετε όλοι!

Φαίνεται ότι όλοι στην πόλη έχουν αρρωστήσει. Εν τω μεταξύ, πρέπει να συνεχίσουμε τη διάδοση αυτών των σκοτεινών εγχύσεων, φαρμάκων και ενέσεων στους ανθρώπους.

Και στους τέλος βλέπουμε δύο…ΓΥΝΑΙΚΕΣ να τρέχουν τα πάντα πίσω από τα παρασκήνια με τη βοήθεια ενος μεγάλου …ΔΑΙΜΟΝΙΙΟΥ!!!

Εμείς απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ σας έχουμε γράψει πάρα πολλά άρθρα για το γεγονός πως όταν η Ελίτ θέλουν να περάσουν κάποια σκοτεινή ατζέντα στο ευρές κοινό, το προαναγγέλουν πρώτα μέσα από τις ταινίες Χόλιγουντ, τα καρτούν (όπως «Οι Σίμπσονς») και όχι μόνο! Σου λένε τι μέλλει γεγέσθαι στο μέλλον πριν ακόμη συμβει!… .

Δείτε το!… 


Ακρως προφητικο Cartoon του 1990.

Jul 15, 2021

Xristos Ev.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr