Κατείχε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ για το ὐπουλο σχέδιο φωτιών στην Ελλάδα ενώ ΔΕΝ μας το έλεγε;;;


GreekNewsOnDemand.com: Κατείχε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ για το ὐπουλο σχέδιο φωτιών στην Ελλάδα ενώ ΔΕΝ μας το έλεγε;;;


Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Χαρδαλιάς: “Πυροσβέστης” και “γιατρός”…


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Προσέξτε ΚΑΛΑ τι έγραψε τόσο προφητικά στο σάιτ του Egerssi.gr στην 1η του μηνός ο κος Παναγιώτης Αποστόλου για τις φωτιές στην Ελλάδα. Κι εδώ τίθεται το εξής εύλογο ερώτημα: ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΗΞΕΡΑ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ;;; ΘΑ ΣΑΣ TO ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Φωτιές στην Ελλάδα – Η Ατζέντα 21…ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!! Καίνε την Ελλάδα των…ΑΜΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ…!!! για…ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 διάβασα στην διαδικτυακή πλατφόρμα  https://www.newsbeast.gr/ τα παρακάτω:

«“Καμπανάκι” από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας!

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε λόγο για άμεσο κίνδυνο 18 περιοχών της Αττικής, οι οποίες μπορούν σε περίπτωση φωτιάς να μετατραπούν σε νέο Μάτι.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά έχουν γίνει ήδη μελέτες για τις εν λόγω περιοχές και τις επόμενες έξι ημέρες ειδικά συνεργεία θα αναλάβουν την υλοποίηση κρίσιμων έργων αντιπυρικής θωράκισής τους προκειμένου να αποτραπεί νέα τραγωδία.

Η Ιπποκράτειος Πολιτεία θα είναι μία από τις περιοχές που θα γίνουν άμεσα οι ενέργειες, ενώ στις 18 περιοχές συγκαταλέγονται το Πόρτο Γερμενό και ο Σχοινιάς.“Το πρόβλημα όλων αυτών των περιοχών υπάρχει εδώ και δεκαετίες αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα. Εμείς αναλάβαμε και αυτή την ευθύνη για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Κηρύξαμε και τις 18 περιοχές ως άμεσου κινδύνου για να δώσουμε την δυνατότητα στους αυτοδιοικητικούς να καθαρίσουν και να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες. Εμείς από την πλευρά μας ολοκληρώσαμε εντός 30 ημερών, μελέτες, διαπραγματεύσεις κ.α. και προχωρήσαμε σε 18 επιχειρήσεις αντιπυρικής θωράκισης. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι σε εξέλιξη.

Εντός 6 ημερών θα δείτε συνεργεία στις 18 περιοχές. Βάζουμε 18 δεξαμενές, δρόμους διαφυγής. Την άλλη εβδομάδα ανοίγεται ο δρόμος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Όλοι ξέρουν εδώ και χρόνια το πρόβλημα αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα.  Με την ίδια διαδικασία την άλλη εβδομάδα θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση του σχεδίου για το Σέιχ Σου.

Μιλάμε για θέματα που η ΓΓ πολιτικής προστασίας δεν έχει αρμοδιότητα αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε. Παίρνουνε την ευθύνη γιατί ήρθε η ώρα ο καθένας από εμάς να μην κρυφτεί πίσω από τις αρμοδιότητες του αλλά να συνεργαστούμε όλοι μαζί”, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.»!Από τότε έχουν περάσει κοντά δυο μήνες και η Ελλάδα καθημερινά καίγεται! Τι έγινε κύριε Χαρδαλιά; Μείναμε πάλι στις μελέτες; Πού είναι η αντιπυρική θωράκιση; Αλλά τους άνδρες της Πυροσβεστικής που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν τους αποσπάσατε αλλού!

Το ξέρετε βέβαια ότι είστε χειρότεροι από τους προηγούμενους αλλά δεν το μαρτυράτε! Και κάτι ακόμη! Κάποιους αυτοδιοικητικούς πού παράκουσαν τις εντολές σας θα τους στείλετε στον Εισαγγελέα;

Αλλά ξέχασα! Αυτοί είναι σώμα από το σώμα σας! Τι κι αν καταστράφηκαν πάλι περιουσίες! Από την στιγμή που δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα είστε ευτυχισμένοι! Ποιος όμως μας εξασφαλίζει για το αύριο, αφού το κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι το κυνήγι μαγισσών, δηλαδή οι ανεμβολίαστοι!!

Διαβάστε περισσότερα εδώ! >> https://egerssi.gr/%ce%b7-%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85-31-%ce%b9%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85-2021/