Home Greek News Η κυβέρνηση εκδικείται τους ανεμβολίαστους: «Να πληρώνουν για να πάνε στις δουλειές τους» – Με υποχρεωτικά rapid test

Η κυβέρνηση εκδικείται τους ανεμβολίαστους: «Να πληρώνουν για να πάνε στις δουλειές τους» – Με υποχρεωτικά rapid test

by _
0 comment 163 views

Η κυβέρνηση εκδικείται τους ανεμβολίαστους: «Να πληρώνουν για να πάνε στις δουλειές τους» – Με υποχρεωτικά rapid test

Με έναν απίστευτα εκδικητικό τρόπο αντιμετωπίζει τους ανεμβολίαστους η κυβέρνηση


Η κυβέρνηση θέλει να υποχρεώσει όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού και δείχνει διατεθειμένη να τραβήξει και άλλο στο σχοινί. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κυβέρνηση θα υποχρεώσει τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους να υποβάλλονται σε ένα ή δύο rapid (ή PCR) test  την εβδομάδα για να πάνε στις δουλειές τους! Κάτι που σημαίνει πως τελειώνει η δωρεάν χορήγηση των self test, και πως πλέον οι εργαζόμενοι θα πρέπει να πληρώνουν τουλάχιστον 20 ευρώ την εβδομάδα για να πάνε να εργαστούν. 

«Δεν θα πριμοδοτήσουμε τους ανεμβολίαστους. Αν δε θέλουν να πληρώνουν, ας κάνουν το εμβόλιο» υπογραμμίστηκε από κυβερνητική πηγή σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Οπως αναφέρει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι οι ανεμβολίαστοι να επιδεικνύουν αρνητικά εργαστηριακά τεστ και στους κλειστούς χώρους,  κάτι πάντως που δεν φαίνεται εύκολα εφαρμόσιμο στο λιανεμπόριο.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό όσοι είναι ανεμβολίαστοι, όπου κι αν δουλεύουν, πρέπει να κάνουν rapid τεστ ή μοριακά μία ή δύο φορές την εβδομάδα που θα κάνει σε δημόσια ή ιδιωτική δομή. Αυτό σημαίνει κάθε δημόσιο φορέα ή ιδιωτική επιχείρηση όσο μικρή κι αν είναι αυτή. 

Οσον αφορά στην κουβέντα που έχει ανοίξει για α καταστήματα λιανικής και τα σούπερ μάρκετ κρίνεται ανέφικτο να επιβληθούν rapid τεστ ή μοριακό στον κόσμο για να εισέλθουν.



Να υπενθυμίσουμε πως όλα αυτά γίνονται για ένα πειραματικό εμβόλιο, το οποίο έχει αποδειχθεί πως δεν προστατεύει κάποιον από το να μολυνθεί και να μεταδώσει τον κορωνοϊό! Απίστευτα πράγματα! Το επόμενο «μέτρο» που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση θα είναι η απαγόρευση εξόδου από το σπίτι για τους ανεμβολίαστους;

Να σημειώσουμε επίσης πως ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης υποστήριξε σήμερα:

«Το 2021 διαθέσαμε 22 εκατομμύρια ευρώ, λεφτά των φορολογουμένων για rapid tests. Εξασφαλίσαμε δωρεάν εμβόλια για όλους για να προστατεύσουμε την κοινωνία. Σεβόμαστε το δικαίωμα επιλογής, αλλά η κοινωνία δεν μπορεί πλέον να επιδοτεί τους μη εμβολιασμένους εις βάρος άλλων κοινωφελών πολιτικών».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr