Home Κορωνοϊος Ο STEW PETERS ΚΑΙ Η ΔΡ. JANE RUBY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΔΙΑΜΟΛΥΝΣΗ S.P.I.O.Ns!!!

Ο STEW PETERS ΚΑΙ Η ΔΡ. JANE RUBY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΔΙΑΜΟΛΥΝΣΗ S.P.I.O.Ns!!!

by _
0 comment 204 views

Christos Topalidis

Ο STEW PETERS ΚΑΙ Η ΔΡ. JANE RUBY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΔΙΑΜΟΛΥΝΣΗ S.P.I.O.Ns!!!

S.P.I.O.Ns

Η ικανότητα διακίνησης και διασποράς μέσα στο σώμα μας των εμβολίων mRNA, είναι πολύ χαμηλή, συγκρινόμενη με εκείνη των κλασικών εμβολίων πρωτεΐνης. Φαίνεται ότι οι κατασκευαστές τους, για να αυξήσουν την ικανότητα διασποράς στο σώμα και την διεισδυτικότητα τους μέσα στα κύτταρά μας, χρησιμοποίησαν μία τεχνολογία, που βασίζεται στην χρήση Υπερπαραμαγνητικών Νανοσωματιδίων Οξειδίων του Σιδήρου, με βάση το υπεροξείδιο Fe3O4.

Η διεθνής ορολογία είναι «Super Paramagnetic Iron Oxide Nanoparticles» (από όπου και τα αρχικά SPIONs και έτσι θα τα αναφέρω στο εξής, για συντομία).

Έχει βρεθεί σε πολλές μελέτες ότι τα SPIONs βοηθούν το DNA και το RNA να διεισδύουν ταχύτερα και ευκολότερα μέσα στα κύτταρά μας, τόσο «in vitro» (καλλιέργεια κυττάρων στο εργαστήριο) όσο και «in vivo» (σε ζωντανό οργανισμό). Η μέθοδος αυτή ονομάζεται magnetofection, που είναι κατασκευασμένη λέξη, από τις magnetic + transfection (που είναι επίσης κατασκευασμένη από tranfer + infection, διαμόλυνση). Στα ελληνικά θα το μεταφράζαμε σαν «Μαγνητο-διαμόλυνση«.

Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με την κατασκευή των SPIONs, στο βιβλίο «PRECISION MEDICINE» (2018) των ερευνητών Marcel Wegmann και Melanie Scharr, αφιερώνεται ολόκληρο το 8ο κεφάλαιο του βιβλίου (37 σελίδες) στο αντικείμενο: «Synthesis of Magnetic Iron Oxide Nanoparticles».______________________________________

Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ SPIONS

Τα SPIONs είναι ιδιαίτερα σταθερά σε συνήθεις συνθήκες περιβάλλοντος, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή τόσο διαγνωστικών, όσο και θεραπευτικών προϊόντων, αλλά ΠΑΝΤΑ για ερευνητικούς σκοπούς.



Αυτό τεκμηριώνεται σε μία παλιά ερευνητική εργασία, από το 2002, (των F Scherer, M Anton, U Schillinger, J Henke, C Bergemann, A Krüger, B Gänsbacher, C Plank) με τον τίτλο «Magnetofection: enhancing and targeting gene delivery by magnetic force in vitro and in vivo». Δηλαδή, «Μαγνητοδιαμόλυνση: ενισχύοντας και στοχεύοντας την διανομή γονιδίων, μέσω μαγνητικής δύναμης, in vivo (σε ζωντανό οργανισμό) και in vitro (σε καλλιέργεια κυττάρων στο εργαστήριο)».

Μετά από αυτήν την εργασία αναφοράς, τα SPIONs έχουν χρησιμοποιηθεί ως τώρα σε διάφορες ερευνητικές εργασίες: – Σε εμβόλια για την ελονοσία, στην ερευνητική εργασία: «Superparamagnetic nanoparticles for effective delivery of malaria DNA vaccine» (2011) (Των Fatin Nawwab Al-Deen 1, Jenny Ho, Cordelia Selomulya, Charles Ma, Ross Coppel) – Στην μεταφορά φαρμάκων μέσα στα κύτταρα, στην ερευνητική εργασία: Superparamagnetic iron oxide nanoparticles: magnetic nanoplatforms as drug carriers (2012) (Των Wahajuddin, Sumit Arora) – Σε θεραπεία μελανώματος, στην ερευνητική εργασία: Magnetofection: a reproducible method for gene delivery to melanoma cells (2013) (Των Lara Prosen 1, Sara Prijic, Branka Music, Jaka Lavrencak, Maja Cemazar, Gregor Sersa)- Στην υποβοήθηση των DNA εμβολίων, στην ερευνητική εργασία: Superparamagnetic nanoparticle delivery of DNA vaccine (2014) (Των Fatin Nawwab Al-Deen 1, Cordelia Selomulya, Charles Ma, Ross L Coppel) …και σε πάρα πολλές άλλες!

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εκεί στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο, βρίσκεται η εταιρία CHEMICELLπου παράγει SPIONs και τα διαθέτει σε ερευνητές.

…Τα προϊόντα της επιτυγχάνουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ πιο μεγάλη ικανότητα μεταφοράς των νανοσωματιδίων μέσα στα κύτταρα, ώστε σε ελάχιστο χρόνο έχουν εισχωρήσει στο 100% των κυττάρων μιας καλλιέργειας.



Η CHEMICELL πουλάει τα προϊόντα της σε ερευνητές και εταιρίες που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν ΜΟΝΟ για να κάνουν ερευνητικές εργασίες.

… Επισημαίνει ότι τα προϊόντα της και όλα τα παράγωγά τους, διατίθενται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

Τονίζει ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ή ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Ε, αυτό ακριβώς που επισημαίνει και η εταιρία που παράγει τα PRIONs ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν οι πελάτες της, αυτό ακριβώς φαίνεται να έκαναν οι εταιρίες των mRNA «εμβολίων»! Χρησιμοποίησαν τα PRIONs για να κάνουν τα mRNA «εμβόλια» τους πολύ πιο διεισδυτικά σε όλους τους ιστούς και όλα τα κύτταρα του οργανισμού!

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ S.P.I.O.Ns ΜΕΣΑ ΣΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» mRNA



Το mRNA έχει πολύ μικρή διεισδυτικότητα στα κύτταρα, γιατί μέσα στο σώμα μας υπάρχουν περιοχές που δεν προβλέπεται να μπορεί να τις διαπεράσει mRNA ή DNA. Έτσι, τα νανοσωματίδια που μέσα τους είναι πακεταρισμένο το mRNA, περιέχουν έναν μαγνητικό πυρήνα από SPIONs, ώστε με την εκμετάλλευση της ισχυρότατης μαγνητικής δύναμής τους να έχουν ασύγκριτα μεγαλύτερη διεισδυτικότητα σε ιστούς και κύτταρα, ακόμη και εκεί που δεν θα έπρεπε ποτέ να φτάσουν.

Αυτό έχει ήδη γίνει σε ερευνητικές εργασίες, αλλά ΜΟΝΟ σε ζώα και ποτέ σε ανθρώπους, (ως τώρα…) Πράγματι, μετά τους εμβολιασμούς με mRNA, έχουμε μελέτες που δείχνουν ότι το mRNA αντί να παραμένει για πάντα στον δελτοειδή μυ όπου γίνεται η ένεση και από εκεί να διεγείρει το ανοσοποιητικό, αυτό ξεφεύγει ταχύτατα και κυκλοφορεί σε όλο το σώμα, ώστε σε λιγότερο από 24 ώρες ανιχνεύεται σε όλα τα όργανα του σώματος, αναγκάζοντας κάθε κύτταρο του οργανισμού να παράγει αμέτρητα αντίγραφα της βλαπτικής πρωτεϊνικής ακίδας του κορωνοϊού. Βέβαια στην αρχή υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ποσότητα SPIONs στο σημείο της ένεσης, οπότε μόνο εκεί εμφανίζεται ισχυρή μαγνητική έλξη, αλλά αργότερα αυτά διασκορπίζονται σε όλο το σώμα…

Κωνσταντίνος Αρβανίτης – Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr