Home ΚΟΣΜΟΣ Μπήκαν κανονικότατα οι πρώτες μορφές του Χαράγματος στη Ρωσία – Οι ρωσικές επιχειρήσεις εισάγουν κωδικούς QR τατουάζ για την απόδειξη της κατάστασης εμβολιασμού!!!

Μπήκαν κανονικότατα οι πρώτες μορφές του Χαράγματος στη Ρωσία – Οι ρωσικές επιχειρήσεις εισάγουν κωδικούς QR τατουάζ για την απόδειξη της κατάστασης εμβολιασμού!!!

by _
0 comment 205 views

Μπήκαν κανονικότατα οι πρώτες μορφές του Χαράγματος στη Ρωσία – Οι ρωσικές επιχειρήσεις εισάγουν κωδικούς QR τατουάζ για την απόδειξη της κατάστασης εμβολιασμού!!!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Αφιερωμένο στον κάθε…ΠΟΥΤΙΝΙΑΡΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ που συνεχίζει να πιστεύει ότι ο…ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥΤΙΝ είναι «Ορθόδοξος» και «πολεμάει» την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Μη γελάσουμε τώρα!!!
Και για όσους που «δεν μπορούν να πιστέψουν τα ματάκια τους», διαβάστε επίσης το κάτω άρθρο μας για τον «αντινεοταξίτη» Πούτιν…

«Μάνα» & «κόρη» που θέλουν να μας πούν ένα…ΣΤΌΡΙ – Τράμπ & Πούτιν, γεννήματα και θρέμματα της ΙΔΙΑΣ…ΜΑΦΙΑΣ


Σύμφωνα με το InfoWars.com….

Ένα νέο έργο που ξεκίνησε στη Ρωσία εισάγει κωδικούς QR με τη μορφή προσωρινών τατουάζ για τους πολίτες για να αποδείξουν ότι έλαβαν την ένεση COVID για να συμμετάσχουν στην κοινωνία.

Αυτή η δυστοπική καμπάνια, που δημιουργήθηκε από την εφαρμογή παράδοσης τροφίμων Delivery Club και το ηλεκτρονικό κατάστημα Everink Tattoo, έχει ως στόχο να δημιουργήσει έναν νέο μοντέρνο τρόπο παρουσίασης των αποδείξεων εμβολιασμού.

“Με τη βοήθεια του έργου μας, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στα καταστήματα εστίασης, καθώς και να υπενθυμίσουμε τη σημασία και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού”, δήλωσε η Delivery Club στο κρατικό πρακτορείο RIA Novosti News.

“Με τα προσωρινά τατουάζ μας, θέλουμε να εκτονώσουμε λίγο την τρέχουσα κατάσταση και ταυτόχρονα να διαφοροποιήσουμε και να κάνουμε τη διαδικασία εμφάνισης κωδικών QR σε εγκαταστάσεις της πόλης πιο ενδιαφέρουσα.”

«Θέλουμε να απαλύνουμε την τρέχουσα ένταση και επίσης να κάνουμε πιο διασκεδαστικό να παρουσιάζουμε κωδικούς QR στις εγκαταστάσεις των πόλεων», πρόσθεσε η Delivery Club.

Αυτά τα τατουάζ κοστίζουν 8 δολάρια το καθένα και έρχονται σε έξι επιλογές σχεδίασης, συμπεριλαμβανομένου ενός λουλουδάτου σχεδίου και ενός που λέει “Πιστεύω σε εσένα”.

Η τυραννία δεν ήταν ποτέ τόσο της μόδας!

Οι αρχές της Μόσχας επέβαλαν την απαίτηση κωδικού QR smartphone στις 28 Ιουνίου, απαγορεύοντας στους πολίτες να κάθονται σε εσωτερικούς χώρους σε εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ της Μόσχας χωρίς αυτό.

Επιπλέον, οι θαμώνες με τατουάζ κωδικού QR θα πρέπει ακόμα να προσκομίζουν ταυτότητα φωτογραφίας για να επαληθεύσουν ότι το τατουάζ είναι δικό τους.

Σύμφωνα με τους Moscow Times:

Οι Μοσχοβίτες μπορούν να παραγγείλουν το τατουάζ QR code μέσω της ιστοσελίδας του Everink Tattoo και να υποβάλουν έναν σύνδεσμο προς τον προσωπικό τους κωδικό. Σε περίπου 10 ημέρες, το τατουάζ θα φτάσει για να εφαρμοστεί στο δέρμα κάποιου.

Τα προσωρινά τατουάζ QR code διαρκούν περίπου δύο εβδομάδες μετά την εφαρμογή. Η εμπειρία θα μπορούσε να φέρει πίσω τις τρυφερές αναμνήσεις για τους νεότερους Ρώσους που έκαναν προσωρινά τατουάζ ως έπαθλο με τις τσίχλες τους.

Ωστόσο, ο κωδικός QR από μόνος του δεν είναι αρκετός για να σας οδηγήσει σε ένα εστιατόριο, καθώς οι θαμώνες με τατουάζ πρέπει ακόμα να δείξουν την ταυτότητά τους για να αποδείξουν ότι δεν φορούν τον κωδικό QR κάποιου άλλου ή μια αριστουργηματική πλαστογραφία.

______

Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/russian-business-introduces-tattoo-qr-codes-to-prove-vaccination-status/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr