Home Greek News ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

by _
0 comment 212 views

ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ


Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο εκπεσών Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης έχει γίνει Μητσοτακηκότερος του Μητσοτάκη! Τον εκθειάζει παντί τρόπω από την ζωντανή εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό ART. Ενδεχομένως επειδή – όπως μου λένε – πήρε κρατική διαφήμιση. Ενδεχομένως να περιμένει ευλαβικά ένα μικρό πολιτικό “αντίδωρο” από τον Πρωθυπουργό!

Να πούμε πως στην πολιτική αυτές οι πράξεις είναι ίσως θεμιτές (όχι για εμένα προσωπικά)! Άλλωστε ο Γιώργος Καρατζαφέρης πάντα ήταν άνθρωπος της οικογένειας Μητσοτάκη, με άριστες σχέσεις με την Μαρίκα Μητσοτάκη και την Ντόρα Μπακογιάννη! Αλλά και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο υποστήριξε προεκλογικά το 2019, όπως επί παραδείγματι μιλώντας στον ΣΚΑΙ τον Ιούνιο του 2019, αναφέροντας ότι ήθελε για το καλό της Ελλάδος, μια πολύ ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Τις τελευταίες όμως ημέρες ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει ξεφύγει τελείως. Το λιβάνισμά του προς τον Πρωθυπουργό για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών έχει περάσει το ταβάνι του τηλεοπτικού του σταθμού.

Πρόσφατα στην ζωντανή εκπομπή του στο κανάλι, έγινε απάνθρωπος, λέγοντας χωρίς ίχνος ντροπής, με το ύφος του να βγάζει μίσος κατά των ανεμβολίαστων!

Είπε λοιπόν αυτός ο αμετροεπής πρώην πολιτικός αρχηγός κόμματος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%83%ce%b5%ce%b2%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b1%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b7%cf%83/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr