Home Κορωνοϊος ΦΡΙΚΗ – ‘Εκαμνε ζωντανή μετάδοση στο FB την στιγμή που ευρέθη ΝΕΚΡΟΣ ένας φίλος του λόγω του μπολιού!!!

ΦΡΙΚΗ – ‘Εκαμνε ζωντανή μετάδοση στο FB την στιγμή που ευρέθη ΝΕΚΡΟΣ ένας φίλος του λόγω του μπολιού!!!

by _
0 comment 208 views

ΦΡΙΚΗ – ‘Εκαμνε ζωντανή μετάδοση στο FB την στιγμή που ευρέθη ΝΕΚΡΟΣ ένας φίλος του λόγω του μπολιού!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 29 Ιουλ. 2021, 18:13, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο βίντεο-σοκ κατέγραψε ένας ευσυνείδητος και ξύπνιος Αμερικανός πολίτης, ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ, ο οποίος ζήτησε βοήθεια από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) των ΗΠΑ της περιοχής του για να ιδεί αν ήταν καλά στην υγεία ο φίλος του, ο οποίος είχε κάνει τη…ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ μια εβδομάδα νωρίτερα.

Όταν όμως έκανε τη δεύτερη δόση, κόλλησε αμέσως…ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ και ο φίλος του δεν είχε ακούσει τίποτα από αυτόν εδώ και μέρες. Γι ‘αυτό ζήτησε βοήθεια από  τις αρχές.

Αλλά δυστυχώς, επαληθεύτηκαν οι χειρότεροι φόβοι του: ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ FACEBOOK!!!

Δυστυχώς, όμως, οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να βιντεοσκοπήσει μονίμως τον νεκρό του φίλο και να επισημάνει το γεγονός ότι ο φίλος του πέθανε εξαιτίας του θανατηφόρου εμβολίου!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ…!!!…

~~~

HORRIFYING: MAN LIVESTREAMS MOMENT HIS FRIEND IS FOUND DEAD, ONE WEEK AFTER DOSE 2. NO MANDATES!

Tim Truth

Πηγή >> https://www.bitchute.com/video/CSGRoTiHhdMs/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr