Home Κορωνοϊος Παραδοχή-σοκ του Πρωθυπουργού της Αυστραλίας: «Δικό σου λάθος αν έκανες το εμβόλιο και πέθανες»…!!!

Παραδοχή-σοκ του Πρωθυπουργού της Αυστραλίας: «Δικό σου λάθος αν έκανες το εμβόλιο και πέθανες»…!!!

by _
0 comment 231 views

Παραδοχή-σοκ του Πρωθυπουργού της Αυστραλίας: «Δικό σου λάθος αν έκανες το εμβόλιο και πέθανες»…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 Ιουλ. 2021, 18:58, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σε μια ομή παραδοχή-σοκ του πόσο θανατηφόρου είναι το μπόλι για τον ψευδο-κορωνοϊό προχώρησε προχθές ο Αυστραλιανός Πρωθουπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον, ο οποίος ερωτόμενος από έναν δημοσιογράφο για το θάνατο ενός πολίτου εξαιτίας της θανατηφόρας φύσεως του «εμβολίου» και πως η οικογένειά του ΔΕΝ ήταν πλήρως ενημερωμένη για τις παρενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τα εμβόλια κορωνοϊού, είπε τα εξής αδιανόητα και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ όλα όσα είναι γραμμένα στα κόκκινα..

Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την υγεία μας. Και όταν πρόκειται για συγκατάθεση μετά από ενημέρωση και λήψη συγκατάθεσης για οποιαδήποτε θεραπεία ή διαδικασία μπορεί να έχετε εσείς ή μπορεί να έχω εγώ τότε εγώ είμαι τελικά υπεύθυνος για ό, τι μου κάνουν οι άνθρωποι.

 

Υπήρξε η ευκαιρία για τους ανθρώπους να επισκεφθούν τον γενικό ιατρό τους για να έχουν εκείνη τη διαβούλευση που η κυβέρνηση παρείχε και χρηματοδότησε. Και η διαδικασία της εν επιγνώσει συναινέσεως παρέχει την απόφαση στο άτομο.

 

Αυτό είναι το είδος της χώρας στην οποία ζούμε. Οι άνθρωποι παίρνουν τις δικές της αποφάσεις για τη δική τους υγεία και το σώμα τους.

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχουμε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό εδώ. Αυτό συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις και ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να τις παίρνουν.

 

Με οποιοδήποτε εμβόλιο υπάρχουν κίνδυνοι που συνδέονται με αυτό και δεν θα μπω σε καθένα από αυτά, γιατί δεν θέλω να επιστήσω την προσοχή σε κανένα.

 

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι με οποιοδήποτε εμβόλιο υπάρχουν παράγοντες κινδύνου και απαριθμούνται και τίθενται στη διάθεση των ανθρώπων και οι άνθρωποι αποφασίζουν σχετικά.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτό που ξεστόμισε ο Αυστραλιανός πρωθ. είναι…ΠΡΟΤΩΦΑΝΕΣ διότι ΚΑΝΕΙΣ, μέχρι τώρα, πολιτικός ηγέτης καμίας χώρας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, πλήν βέβαια ελαχίστων, όπως οι…ΠΡΩΗΝ ΠΛΕΟΝ πολιτικοί ηγέτες της…ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ, του…ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ και της…ΑΪΤΗΣ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ιδού οι τρείς χώρες που απέρριψαν το θανατηφόρο εμβόλιο κορωνοϊού των οποίων οι προέδροι είναι πλέον…ΝΕΚΡΟΙ!!! για περισσότερα στο σάιτ μας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com).

ΩΣΤΟΣΟ, ο «κος» Σκοτ Μόρισον μπορεί να λέει ό,τι θέλει σχετικά με αυτήν την ΔΗΘΕΝ διαδικασίαν της εν επιγνώσει συναινέσεως που «παρέχει» -τάχα μου»!– η κυβέρνησίς του, αλλά η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ έχει μια εντελώς για τους πολίτες της Αυστραλίας εκδοχήν! Διαβάστε λοιπόν το αποκλεσιτκό μας άρθρο με τίτλο Αποκάλυψη-βόμβα: Εξουσιοδότησε ένα εμβόλιο COVID-19-…ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ από το…2016 η Αυστραλιανή κυβέρνηση με ό, τι σημαίνει αυτό!!! Πετάει από τη χαρά του ο Μητσοτάκης!!! για να καταλάβετε.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/07/25/%ce%b1%cf%80%ce%

Επίσης, μόλις αποκαλύψαμε ότι η κυβέρνησίς Μόρισον κάνει πολλά ύπουλα πράγματα προκειμένου να…ΠΕΙΣΕΙ τους Αυστραλιανούς να…ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ. Π.χ., η αυστραλιανή κυβέρνηση χρησιμοποιεί κρυφά το μητρώον εμβολιασμού της Αυστραλίας για να ενημερώσει τις πολιτειακές κυβερνήσεις ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ με σκοπό να επιφέρει ένα…διαβατήριο εμβολίου στους πολίτες της χώρας!!!

Από τη μία λέει ο Μόρισον ότι οι εμβολιασμοί δεν είναι υποχρεωτικοί ενώ, από την άλλη, ΟΛΟΙ ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι τους εμβολαισμούς τους έχει κάνει υποχρεωτικούς…ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΟΥ ΟΔΟΥ, κάτι ΠΑΡΟΜΟΙΟ που έχει κάνει κι ο…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ για τους…ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Αλλά δεν μπορούμε, ωστόσο, να ΜΗΝ αποδώσουμε τα «εύσημα» στον «κο» Σκότ για αυτό που είπε σχετικά με το γεγονός πως  «με οποιοδήποτε εμβόλιο υπάρχουν παράγοντες κινδύνου» και ότι «απαριθμούνται και τίθενται στη διάθεση των ανθρώπων και οι άνθρωποι αποφασίζουν σχετικά» (κάτι που ΔΕΝ ισχύει βέβαια εκεί διότι αυτό το είπε για τα μάτια του κόσμου). Αλλά τουλάχιστον ανέφερε πως, τελικά,…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ…ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΗΣ)!!! ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΜΠΟΛΙΟΥ!!!

Και τέλος, οι άνθρωποι, «κε» Σκοτ, ΔΕΝ παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις για τη δική τους υγεία και το σώμα τους ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ διότι ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ευρίσκεται πλέον υπό ένα στυγερόν καθεστώς υγείας εξαιτίας αυτής της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊου που, εκτός από αναρίθμητους θανάτους λόγω του μπολιού, έχει επιφέρει και αυτήν την λεγομένην Νέαν Τάξιν Πραγμάτων, κάτι που μας επιβεβαίωσε τις προάλλες ο…ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλον Η Αυστραλία ανακοινώνει την έναρξη της «Νέας Τάξης Πραγμάτων» καθώς επιβάλλονται τα σκληρά lockdown COVID για περισσότερα.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!….

~~~

Australian Prime Minister Says Its Your Fault If You Took The Vaccine And Died

The Alex Jones Show

Australian Prime Minister openly blames the people who died from coerced vaccines for their own deaths.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr