Home Greek News Καμαρώστε τους ηγέτες μιας …άλλης χώρας χωρίς όνομα…

Καμαρώστε τους ηγέτες μιας …άλλης χώρας χωρίς όνομα…

by _
0 comment 128 views

Καμαρώστε τους ηγέτες μιας …άλλης χώρας χωρίς όνομα…


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Στις 15 Ιανουαρίου 2020 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει για τη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας την δικαστικό Αικατερίνη Σακελλαροπούλου! Στην ψηφοφορία που έγινε στη Βουλή στις 22 Ιανουαρίου, έλαβε 261 ψήφους!

Έκτοτε τα πολιτικά ολισθήματα της κ. Σακελλαροπούλου πολλά. Που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν τα όρια της ανθελληνικότητας και αποδεικνύουν πόσο “άτυχη και άστοχη” ήταν η επιλογή του Πρωθυπουργού στο πρόσωπό της για της Προεδρία της Δημοκρατίας και την οποία στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ!

Αφού έχει στραφεί πολλές φορές κατά των θεμελιωδών στηριγμάτων του Έθνους μας και αν μη τι άλλο έχει πολλές φορές εξοργίσει με τα λεγόμενά της τον ελληνικό λαό! Θα έλεγα επί παραδείγματι πως τον έχει σοκάρει, όπως επί παραδείγματι προ καιρού, όταν σε εκδήλωση της Τράπεζας Eurobank για την υπογεννητικότητα, απηύθυνε τον παρακάτω χαιρετισμό:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! >> https://egerssi.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b7%ce%b3%ce%ad%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b7%cf%82-%cf%87%cf%8e%cf%81/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr