Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ – Διαρροή δεδομένων: Πάνω από το ήμισυ των νοσηλείων «COVID» του Η.Β. δοκιμάστηκαν για τον «ιό» ΜΕΤΑ την εισαγωγή!!!

ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ – Διαρροή δεδομένων: Πάνω από το ήμισυ των νοσηλείων «COVID» του Η.Β. δοκιμάστηκαν για τον «ιό» ΜΕΤΑ την εισαγωγή!!!

by _
0 comment 294 views

ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ – Διαρροή δεδομένων εμφανίζει ότι πάνω από το ήμισυ των νοσηλείων «COVID» του Ηνωμένου Βασιλείου δοκιμάστηκαν για τον «ιό» ΜΕΤΑ την εισαγωγή!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 27 Ιουλ. 2021, 19:30, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αποδεικνύοντας ότι η «πανδημία» του COVID αποτελεί ολική απάτη, στοιχεία που διέρρευσαν από το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν ότι το 56% των υποτιθέμενων νοσηλείων ήταν από άτομα που «βγήκαν θετικοί» μετά τη μετάβαση στο νοσοκομείο για ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα υγείας.

Τα στοιχεία της NHS που έχει παράσχει αποκλειστικά το “The Telegraph” δείχνουν ότι οι ασθενείς που θεωρούνται δήθεν θετικοί στο COVID από τη βρετανική κυβέρνηση είχαν αρχικά εισαχθεί στο νοσοκομείο για άλλες ασθένειες.

Είναι να απορεί κανείς που το Ηνωμένο Βασίλειο απαιτεί ένα τεστ COVID για όλους όσοι εισάγονται σε νοσοκομεία; Προσπαθούν να “φουσκώσουν” τεχνηέντως τους αριθμούς!

Έχεις σπασμένο πόδι και πρέπει να δείς έναν γιατρό; Μόλις εισαχθείς στο νοσοκομείο πρέπει να κάνεις ένα τεστ COVID και αν βγει θετικό, προστίθεσαι στη λίστα των θετικών νοσηλειών παρά το γεγονός ότι ήσουν αρχικά εκεί για το πόδι σου!!!

Εκτός από τη δοκιμή εκείνων που νοσηλεύτηκαν για λόγους μη COVID, οι δοκιμές που χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου είναι συχνά γρήγορες δοκιμές αντιγόνου (rapid antigen tests).



Παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων (FDA) ανακάλεσε πρόσφατα την άδεια έκτακτης ανάγκης για την ταχεία ποιοτική δοκιμή αντιγόνου Innova SARS-CoV-2 (Innova SARS-CoV-2 Antigen Rapid Qualitative Test) λόγω της υπερβολικής συχνότητας ψευδώς θετικών και αρνητικών αποτελεσμάτων, το Ηνωμένο Βασίλειο απλώς επέκτεινε την έκτακτη έγκριση του προϊόντος.

Μεταξύ ελαττωματικών δοκιμών PCR και ύποπτων διαδικασιών που επιβάλλει το NHS, οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει να απαιτήσουν έναν πλήρη έλεγχο για όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τον COVID-19.

—–

-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/scamdemic-leaked-data-shows-over-half-of-uk-covid-hospitalizations-tested-after-admission/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr