Home Κορωνοϊος Δρ. Pierre Gilbert: Μίλησε σε Γαλλομασονικό ακροατήριο για τον μετανθρωπισμό και τα σχέδια της ελίτ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τους υγρούς κρυστάλλους που θα περιέχουν και τον έλεγχο του μυαλού των ανθρώπων. (1995 Magnetic Vaccines)

Δρ. Pierre Gilbert: Μίλησε σε Γαλλομασονικό ακροατήριο για τον μετανθρωπισμό και τα σχέδια της ελίτ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τους υγρούς κρυστάλλους που θα περιέχουν και τον έλεγχο του μυαλού των ανθρώπων. (1995 Magnetic Vaccines)

by _
0 comment 277 views

Dr Pierre Gilbert: Μίλησε σε Γαλλομασονικό ακροατήριο για τον μετανθρωπισμό και τα σχέδια της ελίτ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τους υγρούς κρυστάλλους που θα περιέχουν και τον έλεγχο του μυαλού των ανθρώπων. (1995 Magnetic Vaccines)

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Ολα όσα είπε αυτό το ΣΚΟΥΛΗΚΙ στο παρακάτω κλιπ έχουν ήδη επαληθευτεί 100 τοις 100 σήμερα με την ψευτοπανδημία του COVID-19 και τα «εμόλια» του!!! Έχουν δίκιο και πάλι οι «τρελοί» συνωνομοσιολόγοι που μας προειδοποιούν για όλα αυτά εδώ και ενάμιση χρόνο, και που μας προειδοποιούσαν για όλα αυτά ακόμη και…προ «πανδημίας»!!! Από τη πρώτη μέρα κιόλας αυτής της ψευτοπανδημίας, εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ γράφουμε για όλα αυτά αποκαλύπτοντάς σας όλα όσα αναφέρει αυτός ο παλιο-Μασόνος στη παρακάτω ομιλία του… 

Ο Δρ. Pierre Gilbert μίλησε δημόσια το 1995 για… Magnetic Vaccines, ΜΑΗΝΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!! Μήπως μας ακούγεται λίγο…ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;

Ο Dr. Pierre Gilbert το 1995 μίλησε σε Γαλλομασονικό ακροατήριο για τον μετανθρωπισμό και τα σχέδια της ελίτ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τους υγρούς κρυστάλλους που θα περιέχουν και τον έλεγχο του μυαλού των ανθρώπων.

Δείτε το σχετικό βίντεο και βγάλτε συμπεράσματα

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr