Home ΗΠΑ ΗΠΑ: ΜΚΟ μηνύει το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ προκειμένου να σταματήσει αμέσως την εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλια COVID-19

ΗΠΑ: ΜΚΟ μηνύει το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ προκειμένου να σταματήσει αμέσως την εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλια COVID-19

by _
0 comment 156 views
ΗΠΑ: ΜΚΟ μηνύει το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ προκειμένου να σταματήσει αμέσως την εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλια COVID-19
ΗΠΑ: ΜΚΟ μηνύει το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ προκειμένου να σταματήσει αμέσως την εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλια COVID-19

ΗΠΑ: ΜΚΟ μηνύει το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ προκειμένου να σταματήσει αμέσως την εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλια COVID-19


Η αγωγή αναφέρει τον ισχυρισμό του καταγγέλλοντος ότι οι πραγματικοί θάνατοι μετά τον εμβολιασμό είναι πολύ περισσότεροι από ό,τι αναφέρθηκε.

Ο γραμματέας του υπουργείου υγείας των ΗΠΑ, Xavier Becerra

γράφει ο Li Hai

Η Frontline Doctors (σ.μ.: «Ιατροί της Πρώτης Γραμμής») της Αμερικής, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, υπέβαλε αγωγή στις 19 Ιουλίου ζητώντας άμεση προσωρινή αναστολή, για να σταματήσει την Άδεια Έκτακτης Ανάγκης (EUA) των εμβολίων για τον COVID-19 για τρεις ομάδες Αμερικανών: για οποιονδήποτε κάτω των 18 ετών, για όποιον έχει αναρρώσει από τον COVID -19, και για εκείνους που δεν έχουν δώσει συγκατάθεση μετά από ενημέρωση, όπως ορίζεται από τον Ομοσπονδιακό Νόμο.

Η αγωγή κατατέθηκε εναντίον του Xavier Becerra, Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS), και άλλων κατηγορουμένων σε Ομοσπονδιακό Περιφερειακό Δικαστήριο στη Βόρεια Περιφέρεια της Αλαμπάμα.

«Η Δήλωση Έκτακτης Ανάγκης και οι πολλαπλές ανανεώσεις της είναι παράνομες» , ισχυρίζεται η καταγγελία.

(σημ. Καταχανά: Δείτε σχετικό PDF: )

Καταγγελία-Alabama.pdf, Λήψη

Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο για τα τρόφιμα, τα ναρκωτικά και τα καλλυντικά, όταν ο γραμματέας του Υπουργείου Υγείας δηλώνει ότι η χρήση έκτακτης ανάγκης είναι κατάλληλη, η FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων) μπορεί στη συνέχεια να εγκρίνει ή μη την εγκεκριμένη χρήση ή την Άδεια Έκτακτης Ανάγκης ενός εμβολίου.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2020, ο τότε υπουργός  ΥΕΥ Alex Azar κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, λέγοντας ότι οι υπάρχουσες συνθήκες δικαιολογούν την Άδεια Έκτακτης Χρήσης.

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι δεν πληρούνται οι νομικές απαιτήσεις για την έκδοση και τη συντήρηση Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης για τα εμβόλια για τον COVID-19.



Πρώτον, δεν υπάρχει υποκείμενη Έκτακτη Ανάγκη και καμία «σοβαρή ή απειλητική για τη ζωή ασθένεια ή κατάσταση», αναφέρει η καταγγελία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των κατηγορουμένων,  ο ιός του κεντρικού αντισυμβαλλομένου  έχει συνολικό ποσοστό επιβίωσης 99,8 τοις εκατό παγκοσμίως, «σε σύγκριση με την εποχική γρίπη»

Ωστόσο, τα δεδομένα των κατηγορουμένων διογκώνονται σκόπιμα, όπως ισχυρίζεται η αγωγή.  Ισχυρίζεται επίσης ότι το Υπουργείο Υγείας έχει αλλάξει τους κανόνες που ισχύουν για τα άτομα που είναι υπεύθυνα για τη σύνταξη των πιστοποιητικών θανάτου και απαιτεί από αυτούς να κάνουν προσδιορισμούς αιτίας θανάτου που οφείλονται κυρίως στο COVID-19. Από τον περασμένο Μάρτιο, τα πιστοποιητικά θανάτου έδειξαν ότι το «COVID-19 είναι η υποκείμενη αιτία συχνότερα παρά το αντίθετο»

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η διάγνωση του COVID-19, χρησιμοποιώντας μεγεθυμένες τιμές από δοκιμές PCR που είχαν επίσης εγκριθεί για επείγουσα χρήση, εγγυάται «έναν απαράδεκτα υψηλό αριθμό ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων», αναφέρει η αγωγή.

Δεύτερον, τα εμβόλια COVID-19 δεν είναι αποτελεσματικά στη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη μιας ασθένειας ή κατάστασης, η οποία δεν πληροί άλλη προϋπόθεση για την έκδοση και τη διατήρηση των Αδειών Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης.

Η αγωγή αναφέρει δεδομένα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) που αναφέρουν ότι συνολικά 10.262 μολύνσεις από ιού CCP (ανίχνευση SARS-COV-2 εντός 14 ή περισσότερων ημερών μετά τη λήψη απαιτούμενων δόσεων εμβολίου COVID-19) είχαν αναφερθεί μεταξύ 1 Ιανουαρίου και 30 Απριλίου.

«Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα εμβόλια αποδείχθηκε ότι μειώνουν μόνο τα συμπτώματα – αλλά δεν εμποδίζουν τη μετάδοση», αναφέρει η αγωγή.



Τρίτον, τα οφέλη δεν υπερτερούν των γνωστών και πιθανών κινδύνων κάθε εμβολίου. Αυτοί οι κίνδυνοι αυξάνονται ιδιαίτερα στην αναπαραγωγική υγεία, τον πιθανό θάνατο, τη νευρολογική βλάβη, τα πιο μολυσματικά στελέχη και άλλα.

Και τέλος, υπάρχουν επαρκείς, εγκεκριμένες και διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις για τα εμβόλια, όπως το Ivermectin, το Budesonide, το Hydroxychloroquine και άλλα.

Δεν είναι επαρκώς ενημερωμένοι

Οι ενάγοντες ισχυρίζονται επίσης ότι οι επαγγελματίες υγείας και οι υποψήφιοι των εμβολίων δεν ενημερώνονται επαρκώς για τα εμβόλια, όπως απαιτεί ο Ομοσπονδιακός Νόμος.

«Κανείς δεν μου έδωσε ποτέ πληροφορίες σχετικά με πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες, ούτε μου έδωσε πληροφορίες σχετικά με εναλλακτικές θεραπείες. Δεν κατάλαβα ότι ήταν γονιδιακή θεραπεία παρά ένα παραδοσιακό εμβόλιο. Και πάλι, δεν κατάλαβα ότι τα εμβόλια δεν είχαν «εγκριθεί» από το FDA», δήλωσε η ενάγουσα Angelia Deselle σε δήλωση που περιλαμβάνεται στην αγωγή.

Το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS) δημιουργήθηκε για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με ανεπιθύμητες ενέργειες που ενδεχομένως προκαλούνται από εμβόλια. Η αγωγή αναφέρει ότι το VAERS δεν είναι ακριβές και ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν παρέχει δεδομένα από άλλες πηγές, όπως το Στρατό, το Medicare και το Medicaid.

Σύμφωνα με την αγωγή, ένας ασθενής δεν μπορεί να δώσει συγκατάθεση μετά από ενημέρωση χωρίς να κατανοήσει τους κινδύνους.



Ομάδα ηλικίας κάτω των 18 ετών και άτομα που ανακτήθηκαν από το COVID-19

«Τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι τα παιδιά κάτω των 18 ετών έχουν ποσοστό ανάρρωσης 99,998% από τον COVID-19 χωρίς θεραπεία», αναφέρει η αγωγή. «Η ένεση αυτού του υποπληθυσμού κάτω των 18 ετών με τα εμβόλια τους απειλεί με άμεση, δυνητικά απειλητική για τη ζωή βλάβη».

Τον περασμένο μήνα, το CDC είπε ότι περισσότερες από 1.200 περιπτώσεις καρδιακής φλεγμονής σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες  αναφέρθηκαν μετά τη χορήγηση εμβολίων δύο δόσεων του Pfizer ή της Moderna.

«Δεν υπάρχει δημόσιο ενδιαφέρον για την υποβολή των παιδιών σε πειραματικά προγράμματα εμβολιασμού, για την προστασία τους από μια ασθένεια που δεν τους απειλεί», ανέφερε σε δήλωσή της η Δρ Angelina Farella, παιδίατρος που ασκεί ενεργά για πάνω από 25 χρόνια. Η Farella είναι ειδική για τους Frontline Doctors της Αμερικής.

Οι σύριγγες με τα εμβόλια Pfizer-BioNTech βρίσκονται σε ένα δίσκο κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος χωρίς ραντεβού, στο Sant Vicenc de Castellet, βόρεια της Βαρκελώνης, Ισπανία, στις 6 Ιουλίου 2021. (Albert Gea / Reuters)

Η αγωγή ισχυρίζεται επίσης ότι οι Αμερικανοί που έχουν αναρρώσει από τον COVID-19 δεν πρέπει να εμβολιαστούν.

Αναφέρεται σε μια πρόσφατη μελέτη της Κλινικής του Κλίβελαντ που αποδεικνύει ότι η φυσική ανοσία μέσω προηγούμενης μόλυνσης είναι ισχυρότερη από οποιοδήποτε όφελος που παρέχει ένα εμβόλιο για τον COVID-19. Μια άλλη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο New England Journal of Medicine, δείχνει ότι από αυτούς με προϋπάρχουσα ανοσία COVID-19, το 89% ανέφερε ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη λήψη της πρώτης ένεσης εμβολίου.



«Οι ασθενείς που έχουν αναρρώσει από COVID, διατρέχουν εξαιρετικά υψηλό κίνδυνο από ένα εμβόλιο», δήλωσε ο εμπειρογνώμονας των εναγόντων Dr. Richard Urso σε δήλωση. «Έχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά της ανοσοποιητικής μνήμης. Ο εμβολιασμός μπορεί να ενεργοποιήσει μια υπερανοσοαπόκριση που οδηγεί σε σημαντικό τραυματισμό ιστού και πιθανώς θάνατο.»

Καταγγελία πληροφοριοδότη: 45.000 θάνατοι μετά εμβολιασμούς

Η Jane Doe, προγραμματιστής υπολογιστών με πείρα στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων της υγειονομικής περίθαλψης, υπέβαλε μια ένορκη δήλωση που υποδεικνύει ότι ο πραγματικός αριθμός των θανάτων μετά τον εμβολιασμό COVID-19 είναι περίπου 45.000.

«Είναι η επαγγελματική εκτίμησή μου ότι η βάση δεδομένων VAERS, αν και εξαιρετικά χρήσιμη, έχει λιγότερες αναφορές, κυρίως εξ αιτίας ενός συντηρητικού παράγοντα τουλάχιστον 5. Στις 9 Ιουλίου 2021, αναφέρθηκαν 9.048 θάνατοι στο VAERS», δήλωσε η Jane Doe στη δήλωσή της. (σημ. Καταχανά: δείτε σχετικό PDF: )



wp-1627068650180.pdf, Λήψη

«Ζήτησα δεδομένα από ιατρικούς ισχυρισμούς CMS σχετικά με τα εμβόλια και τους θανάτους ασθενών και έχω αξιολογήσει ότι οι θάνατοι που συμβαίνουν εντός 3 ημερών από τον εμβολιασμό είναι υψηλότεροι από αυτούς που αναφέρθηκαν στο VAERS με παράγοντα τουλάχιστον 5. Αυτό θα έδειχνε τον πραγματικό αριθμό Οι θάνατοι που σχετίζονται με το εμβόλιο ήταν τουλάχιστον 45.000.»

Η Jane Doe σημείωσε ότι το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων αποσύρθηκε από την αγορά λόγω 53ων θανάτων που αναφέρθηκαν μετά τον εμβολιασμό.

«Τα στοιχεία το καθιστούν αναμφισβήτητο ότι οι ενάγοντες και άλλοι στο κοινό θα υποστούν ανεπανόρθωτη ζημία… εάν απορριφθεί αυτή η πρόταση», ισχυρίστηκαν οι ενάγοντες. «Τέλος, τα στοιχεία γέρνουν την ισορροπία των δυσκολιών και του δημοσίου συμφέροντος… αποφασιστικά υπέρ των εναγόντων».

Σε ένα email στο The Epoch Times, το Υπουργείο Υγείας αρνήθηκε να σχολιάσει την αγωγή, λέγοντας: «Ως θέμα πολιτικής, δεν σχολιάζουμε εκκρεμείς δικαστικές διαφορές».

Ο Πρόεδρος Joe Biden επαίνεσε τα εμβόλια ως ασφαλή και αποτελεσματικά.



«Ξέρεις, μερικοί άνθρωποι έχουν ερωτήσεις σχετικά με το πόσο γρήγορα αναπτύχθηκαν τα εμβόλια. Λένε ότι αφού έχουν αναπτυχθεί τόσο γρήγορα, δεν μπορούν να είναι τόσο καλά. Λοιπόν, εδώ πρέπει να γνωρίζετε: Τα εμβόλια αναπτύχθηκαν για μια δεκαετία έρευνας σε παρόμοιους ιούς και έχουν περάσει από αυστηρές κλινικές δοκιμές της FDA», δήλωσε ο Μπάιντεν τον περασμένο μήνα .

«Η ουσία είναι αυτή – σας υπόσχομαι: Είναι ασφαλή. Είναι ασφαλή. Και ακόμη πιο σημαντικό, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά.»

Η διοίκηση του Μπάιντεν ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι θα ξεκινήσει μια εκστρατεία προσέγγισης από πόρτα σε πόρτα σε στοχευμένες κοινότητες για να αυξήσει τα ποσοστά εμβολιασμού για τον COVID-19.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο….


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: the Epoch Times

Μέσω > > https://kanenazori.com/2021/07/24/minysi_frontline_doctors/?fbclid=IwAR0UyJTpS3WcBWXncVtxIcr_g74KKNvzWTQ9zxQkB6F0t1wiLvhLlLzNDq8

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr