Home Greek News MEGA ΣΟΚ – Πέθαναν ξαφνικά από καρδιά τρείς Ἐλληνες εμβολιασμένοι γιατροί…!!!

MEGA ΣΟΚ – Πέθαναν ξαφνικά από καρδιά τρείς Ἐλληνες εμβολιασμένοι γιατροί…!!!

by _
0 comment 249 views

Δελτίο των 11

Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ. Ανένδοτος για να φύγουν οι Ψεύτες,οι κλέφτες,και οιΠροδότες.«Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων….»…

24/7/21

Πέθαναν ξαφνικά από καρδιά, τρείς εμβολιασμένοι γιατροί. Ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σεβλιάδης στη Θεσσαλονίκη στις 23 Ιουλίου. Ο παθολόγος Δημήτρης Πέϊος από την Κρήτη στις 16 Ιουλίου και ο παθολόγος Διονύσης Κρέμης από το Ηράκλειο στις 12 Ιουλίου…

Η  Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ανακοίνωσε ότι προκαλεί προβληματισμό η ξαφνική απώλεια τριών γιατρών μέσα σε 10 μέρες και εξήγησε ότι ο αιφνίδιος καρδιακός θάνατος είναι η αιφνίδια και απρόβλεπτη διακοπή της καρδιακής και ταυτόχρονα της αναπνευστικής λειτουργίας.

 Στα ερωτήματα για τον αιφνίδιο θάνατο των εμβολιασμένων γιατρών η προφανής απάντηση είναι το κακό μάτι και το γεγονός ότι σαν επιστήμονες δεν πίστευαν δυστυχώς στο μάτι και δεν φορούσαν φυλακτό .

Έκαναν εμβόλιο αλλά δεν είχαν αντισώματα για το μάτιασμα, Τους έφαγε το μάτι των ανεμβολίαστων που τους ζήλευσαν γιατί εκείνοι ήσαν ασφαλείας και ειχαν πράσινο πιστοποιητικό και έμπαιναν και στο γήπεδο.

Πηγή >> http://deltio11.blogspot.com/2021/07/23-16-12.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr