Home Greek News Συνέντευξη-βόμβα στο μεγάλο δικηγόρο Τόμας Ρένζ που μηνύει το CDC για την απόκρυψη πολλών χιλιάδων ΘΑΝΑΤΩΝ από το μπόλι!!!

Συνέντευξη-βόμβα στο μεγάλο δικηγόρο Τόμας Ρένζ που μηνύει το CDC για την απόκρυψη πολλών χιλιάδων ΘΑΝΑΤΩΝ από το μπόλι!!!

by _
0 comment 311 views

Συνέντευξη-βόμβα στο μεγάλο δικηγόρο Τόμας Ρένζ που μηνύει το CDC για την απόκρυψη πολλών χιλιάδων ΘΑΝΑΤΩΝ από το μπόλι!!!

Όταν δεν υπάρχει εν επιγνώσει συναίνεσις του πολίτου δια το εάν θέλει να εμβολιασθεί ή όχι, αυτό καθεαυτό παραβιάζει τους νόμους των ΗΠΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ 100 ΤΟΙΣ 100!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 26 Ιουλ. 2021, 12:04, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σήμερα το σάιτ μας, Ελληνικά Νέα Τώρα (GreekNewsOnDemand.com), φιλοξένησε τον μεγάλο δικηγόρο από το Οχάιο Τόμας Ρένζ (Thomaw Renz), ο οποίος μηνύει το CDC (Κέντρα Ελέγχου και Προλήψεως Νοσημάτων) τόσο για τις δόλιες προθέσεις του να εμβολίσουν τα παιδιά μας εδώ στις ΗΠΑ όσο και για την…ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΥ ΜΠΟΛΙΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

Προχθές καλύψαμε εκτενώς αυτό το θέμα με το άρθρο μας με τίτλο Πιάστηκε «στα πράσα» να διαγράφει χιλιάδες θανάτους από εμβόλια κορωνοϊού το CDC!!! 45.000 θάνατοι μόνο εντός 72 ωρών!!!. Διαβάστε το όλο.

Στην μηνυτήρια αναφορά της καταγγέλλουσας που έχει συμπεριληφθεί στην αγωγή του κιου Ρένζ, λέγει ότι ένα στατιστικό πείραμα πάνω στους πόσους θανάτους μπορεί να προέκυψε από το εμβόλιο κορωνοϊού μόνο μέσα σε 72 ώρες μετά την λήψη του και είδε πως είχαν πεθάνει τουλάχιστον…45.000 κόσμος!!!

Χαρακτηριστική είναι η προσωπική εκτίμηση του κιου Ρένζ για τον πραγματικό αριθμό θανάτων λόγω του μπολιού, ο οποίος πιστεύει να είναι γύρω στους εκατό χιλιάδες!!! Μιλάμε ΜΟΝΟ για τις ΗΠΑ!!!

Για περισσότερα για όλα αυτά, διαβάστε επίσης το άρθρο με τἰτλο ΗΠΑ: ΜΚΟ μηνύει το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ προκειμένου να σταματήσει αμέσως την εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλια COVID-19.

Δείτε τώρα τη συνέντευξη που είναι και στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. Πατήστε τους κάτω συνδέσμους διαφόρων πλατφόρμων social media που έχουμε χρησιμοποιήσει για την μεταφόρτωση της εκπομπής…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr