Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Το FDA ανακοινώνει ότι η δοκιμή PCR του CDC απέτυχε στην αναθεώρησή του και θα ανακληθεί η εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης! Η χρήση των συσκευών μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς ή θάνατο!!!

Το FDA ανακοινώνει ότι η δοκιμή PCR του CDC απέτυχε στην αναθεώρησή του και θα ανακληθεί η εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης! Η χρήση των συσκευών μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς ή θάνατο!!!

by _
0 comment 207 views

 

 


Το FDA ανακοινώνει ότι η δοκιμή PCR του CDC απέτυχε στην αναθεώρησή του και θα ανακληθεί η εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης! Η χρήση των συσκευών μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς ή θάνατο!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 25  Ιουλ. 2021, 13:22, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


“Το FDA ανενγώρισε αυτό ως ανάκληση 1ης Τάξης, τον πιο σοβαρό τύπο ανάκλησης. Η χρήση αυτών των συσκευών μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς ή θάνατο.”…

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ανακοίνωσαν αυτήν την εβδομάδα ότι το τεστ PCR απέτυχε στην πλήρη αναθεώρησή του και θα ανακληθεί η Εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης.

Το test Innova SARS-CoV-2 Antigen Rapid Qualitative Test, το συγκριτικό σύστημα διαγνωστικών δοκιμών COVID του CDC, θα αποσυρθεί για χρήση έκτακτης ανάγκης έως το τέλος του 2021 λόγω μιας υπερβολικής συχνότητας ψευδώς θετικών και αρνητικών αποτελεσμάτων.

«Το FDA ανεγρώρισε αυτό ως ανάκληση 1ης Τάξεως, το πιο σοβαρό είδος ανάκλησης. Η χρήση αυτών των συσκευών μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς ή θάνατο», δήλωσε το FDA στον ιστότοπό του.

Δείτε τώρα την ανακοίνωση από το FDA >> https://www.fda.gov/medical-devices/medical-device-recalls/innova-medical-group-recalls-unauthorized-sars-cov-2-antigen-rapid-qualitative-test-risk-false-test

«Η σήμανση που διανέμεται με ορισμένες διαμορφώσεις του τεστ περιλαμβάνει ισχυρισμούς απόδοσης που δεν αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια τις εκτιμήσεις απόδοσης που παρατηρήθηκαν κατά τις κλινικές μελέτες των δοκιμών. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης του τεστ δεν έχουν προσδιοριστεί επαρκώς, παρουσιάζοντας κίνδυνο ψευδών αποτελεσμάτων. ”

Τον Απρίλιο, η ιατρική ομάδα Innova έστειλε εγκύκλιον (ή επιστολήν) ανάκλησης επείγουσας ιατρικής συσκευής σε όλους τους χρήστες συσκευών που επηρεάστηκαν.

«Μην χρησιμοποιείτε αυτές τις δοκιμές για έλεγχο ή διάγνωση COVID-19», αναφέρει η επιστολή.

«Είτε καταστρέψτε τις δοκιμές τοποθετώντας τις στον κάδο απορριμμάτων είτε επιστρέψτε τις δοκιμές χρησιμοποιώντας την ετικέτα επιστροφής FedEx που συνοδεύει την επιστολή που έστειλε η Innova στους πελάτες της.»

Το CDC δημοσίευσε μια δήλωση ως απάντηση στην ανάκληση του FDA, προτρέποντας τις κλινικές να εγκαταλείψουν τη δοκιμή PCR υπέρ μιας «εξουσιοδοτημένης από το FDA» εναλλακτικής.

«Μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2021, το CDC θα αποσύρει την αίτηση προς την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για την Εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης (EUA) του CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel [του Διαγνωστικού Πάνελ Πραγματικού Χρόνου RT-PCR του Νέου Κορωνοϊού του 2019 (2019-nCoV) του CDC], η δοκιμασία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020 μόνο για την ανίχνευση του SARS-CoV-2 », αναφέρει ο ιστότοπος του CDC.

Η δοκιμή PCR, γνωστή ως το θεμέλιο των διαγνωστικών δοκιμών COVID σε όλο τον κόσμο, έχει εκτεθεί ως μια άλλη απάτη στη συνεχιζόμενη φάρσα COVID!!!

Στο άρθρο μας με τίτλο Ιδού ο μυστηριώδης θάνατος του πιο αξιοσημείωτου επικριτή του Δρ. Φάουτσι κι εφευρέτη του τέστ…PCR. To COVID = COV(A)ID(S) – Μέρος Β’, σας αποκαλύψαμε πως ο ίδιος ο εφευρέτης του τέστ PCR, Dr. Kerry Mullis, προειδοποιούσε ΧΡΟΝΙΑ να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΣΤ για την ανίχνευση ιών σε ασθενείς διότι προορίζεται μονο και ΜΟΝΟ για ιδιωτικούς εργαστηριακούς σκοπούς!!!Μας προειδοποιούσε και για τον μεγάλο ΑΠΑΤΕΩΝΑ… Δρ.. ΑΝΤΟΝΙ ΦΑΟΥΤΣΙ!!!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ΠΕΘΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ο Δρ. Mullis, υπό λίαν μυστηριώδες συνθήκες και τούτο τον Αύγ. του…2019, δηλαδή, λίγους μήνες ΠΡΙΝ ΑΠΟ την επίσημη έναρξη της…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ…!!!

Διαβάστε λοιπόν ΟΛΟ το άρθρο για να καταλάβετε το ΜΕΓΕΘΟΣ αυτής της ΑΠΑΤΗΣ με τα τεστ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο για τον Μάλις!!….

Και τέλος εμείς από το GreekNewsOnDemand.com σας έχουμε βγάλει πάρα πολλά άρθρα εκθέτονας το πόσο ΒΛΑΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ είναι όλα αυτά τα ΑΠΑΤΗΛΑ «τέστ» κόβιντ, αποδειχνόντας το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι δεν είναι μόνο τα εμβόλια κορωνοϊού που βλάπτει ΘΑΝΑΣΙΜΑ την υγεία των ανθρώπων αλλά ακόμη και τα τέστ κιόλας!!!

Π.χ., διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα…

Έκθεση-σοκ: Τα τέστ Covid είναι μολυσμένες με hydro-gels και λίθιο για βαλλιστική παράδοση επικίνδυνων βιολογικών παραγόντων!!!

Τεστ PCR: Οι άνθρωποι πάσχουν από φοβερή ασθένεια στη ρινική κοιλότητα και κοντά στον εγκέφαλο λόγω του…ΤΕΣΤ

———

Με πληροφορίες από  >> https://www.infowars.com/posts/fda-announces-that-cdcs-pcr-test-failed-review-will-have-emergency-use-authorization-revoked/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr