Home ΗΠΑ Δείτε το!: Αρνείται ο Μπάιντεν ότι οι Δημοκρατικοί «ρουφάνε το αίμα των παιδιών» κατά τη διάρκεια δημόσιας συζητήσεως!!!

Δείτε το!: Αρνείται ο Μπάιντεν ότι οι Δημοκρατικοί «ρουφάνε το αίμα των παιδιών» κατά τη διάρκεια δημόσιας συζητήσεως!!!

by _
0 comment 209 views

Δείτε το!: Αρνείται ο Μπάιντεν ότι οι Δημοκρατικοί «ρουφάνε το αίμα των παιδιών» κατά τη διάρκεια δημόσιας συζητήσεως!!!

Infowars.com
22 Ιουλίου 2021, 2:08 μ.μ.


«Υπάρχουν άνθρωποι στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα που πιστεύουν ότι ρουφάμε το αίμα των παιδιών;» ρώτησε αργότερα δημοσιογράφους ο Μπάιντεν…

Ο Τζο Μπάιντεν μίλησε για διαδικτυακές φήμες που ισχυρίζονται ότι οι Δημοκρατικοί διεξάγουν επιχειρήσεις εμπορίας ανθρώπων και πίνουν το αίμα μικρών παιδιών κατά τη διάρκεια εκδήλωσης CNN την Τετάρτη το βράδυ.

Ισχυριζόμενος ότι οι παγκόσμιες κυβερνήσεις παρακολουθούν τις ΗΠΑ «διερωτόμενες» εάν η χώρα θα «τα μαζέψει» ποτέ, ο Μπάιντεν έθιξε το θέμα περι των θεωριών συνωμοσίας της πατριωτικής ομάδος QAnon που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν μέλη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Δείτε τώρα το βίντεο….

«Μερικά από τα πράγματα … Εννοώ του QAnon. Η ιδέα ότι οι Δημοκρατικοί ή ο Μπάιντεν κρύβουν τους ανθρώπους και ρουφάνε το αίμα των παιδιών, όχι, είμαι σοβαρός…», δήλωσε ο Μπάιντεν.



«Υπάρχουν άνθρωποι στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα που πιστεύουν ότι ρουφάμε το αίμα από τα παιδιά;» Ο Μπάιντεν είπε.

Πλάνα που δείχνουν τον Τζο Μπάιντεν να ρωτάει έναν δημοσιογράφο για τους Δημοκρατικούς που πίνουν το αίμα των παιδιών γίνεται viral (παίρνει έκταση) με πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφού επέστρεψε στον Λευκό Οίκο την Τετάρτη μετά από μια εκδήλωση στο «Δημαρχείο» του CNN, δημοσιογράφοι πλησίασαν τον Μπάιντεν καθώς αποβιβαζόταν από το Marine One.

Δείτε τώρα το βίντεο…

Δείτε τώρα τα σχετικά βίντεο που είναι γεμάτα πολλά στοιχεία ότι, ΟΝΤΩΣ, οι δικοί μας πολιτικοί εδώ στις ΗΠΑ εμπλέκονται σε τέτοιου είδους ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εις βάρος των παιδιών!!!…

Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/watch-biden-denies-democrats-sucking-the-blood-of-children-during-town-hall/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr