Home Κορωνοϊος MEGA ΣΟΚ – Λαδώνονται γιατροί για να γράφουν «κόβιντ» σε πιστοποιητικά θανάτου ως «αιτία» θανάτου…!!!…

MEGA ΣΟΚ – Λαδώνονται γιατροί για να γράφουν «κόβιντ» σε πιστοποιητικά θανάτου ως «αιτία» θανάτου…!!!…

by _
0 comment 325 views

MEGA ΣΟΚ – Λαδώνονται γιατροί για να γράφουν «κόβιντ» σε πιστοποιητικά θανάτου ως «αιτία» θανάτου…!!!…

18.928 νεκροί από το μπόλι στην Ευρώπη και 1.8 τραυματισμένοι αναφέρθηκαν στη βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ανεπιθύμητες αντιδράσεις φαρμάκων για ενέσεις COVID-19…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Ιουλ. 2021, 20:46, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μια ενημέρωση για την Ευρώπη…

Στην Ευρώπη υπάρζουν μέχρι τώρα 18.928 νεκροί και 1.8 τραυματισμένοι εξαιτίας των θανατηφόρων εμβολίων mRNA. Aναφέρθηκαν στη βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ανεπιθύμητες αντιδράσεις φαρμάκων για ενέσεις COVID-19 που λέγεται EudraVigilance …

Όσο για τη κατάσταση των θανάτων από το εμβόλιο κορωνοϊού, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Πιάστηκε «στα πράσα» να διαγράφει χιλιάδες θανάτους από εμβόλια κορωνοϊού το CDC!!! 45.000 θάνατοι μόνο εντός 72 ωρών!!!.

Τώρα, στο παρακάτω ρεπορτάζ του αμερικανικού καναλιού “One American News” μαθαίνουμε τα εξής απίστευτα σχετικά με το μεγάλο…ΛΑΔΩΜΑ που γίνεται με τους γιατρούς εδώ στις ΗΠΑ που γράφουν νεκρούς που πέθαναν από διάφορα αίτια ως έχοντας πεθάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ από το…«κόβιντ»….

-Οι αριθμοί CDC αποκαλύπτουν ότι άτομα που πέθαναν από σοβαρές προϋπάρχουσες καταστάσεις καταγράφηκαν ότι πέθαναν από το COVID-19

-Το CDC ισχυρίστηκε ότι 51.000 άνθρωποι σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων πέθαναν από το COVID όταν, στην πραγματικότητα, πέθαναν από καρδιακή προσβολή!



-Το CDC αναγκάστηκε να ανανεώσει τον αριθμό των ατόμων που έχουν πεθάνει από το “κόβιντ” καθώς έχει πλέον αποκαλυφθεί ότι το COVID-19 είναι σπάνια η αιτία θανάτου μεταξύ των ασθενών Covid!!!

-Από τους 220.000 θανάτους που αποδίδονται στον “Κοραναϊό”, το 87% από αυτούς πέθανε από πνευμονία και γρίπη!

-Ο νόμος “Cares” (ο οποίος εγκρίθηκε επι Τραμπ τον Μάιο του 2020) δίνει στα νοσοκομεία ένα επίδομα 20% για τις ομάδες τους που σχετίζονται με τις διαγνώσεις που κάνουν για τους ασθενείς με «κόβιντ» που πληρώθηκε από το Medicare (ιατρική ασφάλιση των ηλικιωμένων). Αυτό σημαίνει ότι οι γιατροί πληρώνονται για να καταγράφουν τους θανάτους ως “κόβιντ” χωρίς καμία ένδειξη ότι οι θάνατοι των ασθενών σχετίζονταν στην πραγματικότητα με το κόβιντ.

-Το CDC παραδέχτηκε ότι ο κοροναϊός είναι υπεύθυνος για μόλις το 6% των θανάτων που σχετίζονται με COVID !!!

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» σας είχαμε ήδη αποκαλύψει όλα αυτά προ μηνών στο άρθρο μας με τίτλο Το CDC παραδέχεται ότι τα «κρούσματα» και «θάνατοι» από «COVID» είναι…ΨΕΥΤΙΚΑ!!! Απλά, έρχεται τώρα τα ΜΜΕ να μας επιβεβαιώσουν όλα αυτά 100 τοις 100!!! Και όσο για το υπόλοιπο 6% από «κόβιντ», απλά «δανείστηκαν» τους ετήσιους θανάτους από τη…ΓΡΙΠΗ.



Διαβάστε το εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/05/18/%cf%84%ce%bf-cdc-

Υπάρχουν μεγάλα δικηγορικά γραφεία, όπως «American Oversight», που μηνύουν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών εδώ και καιρό για την παράνομη πρακτική του οργανισμού να απορρίπτει έγκυρα αιτήματα στο πλαίσιο του νόμου περί ελεύθερης πληροφόρησης – συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων που σχετίζονται με την «πανδημία» του «κοροναϊού».

ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ…ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!!!

Το CDC είναι μεγάλη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ «κρατική» υπηρεσία που συνδέεται με τον ίδιον τον…ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ και συμμετέχει σε όλες αυτές τις…ΨΕΥΤΟ-πανδημίες εδώ και χρόνια!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο που είναι γεμάτα στοιχεία για όλα αυτά!!!

 VIDEO SOURCE Jim_Crenshaw

____

-με πληροφορίες από >> https://beforeitsnews.com/canada/2021/07/doctors-paid-to-list-covid-on-death-certificates-as-cause-of-death-no-matter-what18928-dead-1-8-million-injured-50-serious-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions-4351.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr