Home Greek News ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ “ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ”…

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ “ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ”…

by _
0 comment 236 views
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ “ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ”…
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ “ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ”…

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ “ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ”…


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Αυτή η κυβέρνηση των “αρίστων” καθημερινά πείθει και περισσότερους πολίτες να μην κάνουν το εμβόλιο. Παρ΄ ότι αντικειμενικός της στόχος είναι μέσω εκβιασμών και οικονομικών κινήτρων να αναγκάσει στον εμβολιασμό όλους τους αρνητές του εμβολίου.

Όπου μπορεί να επιβάλει την αυταρχικότητά της, όπως στο Πυροσβεστικό Σώμα (ΕΜΑΚ) την επιβάλει με τη διαταγή του αρχηγείου!

Όπου δεν μπορεί, δίνει κίνητρα ψιχία, όπως τα 150 ευρώ στους νέους (17-25 ετών), ή στις διευκολύνσεις που εξήγγειλε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, πως θα έχουν οι εμβολιασμένοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! >> https://egerssi.gr/%ce%ba%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bb%ce%b7%cf%83-%ce%b1%ce%ba%cf%85%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr