Home Κορωνοϊος Πιάστηκε «στα πράσα» να διαγράφει χιλιάδες θανάτους από εμβόλια κορωνοϊού το CDC!!! 45.000 θάνατοι μόνο εντός 72 ωρών!!!

Πιάστηκε «στα πράσα» να διαγράφει χιλιάδες θανάτους από εμβόλια κορωνοϊού το CDC!!! 45.000 θάνατοι μόνο εντός 72 ωρών!!!

by _
0 comment 416 views

Image Credit: STR / Contributor / Getty

Πιάστηκε «στα πράσα» να διαγράφει χιλιάδες θανάτους από εμβόλια κορωνοϊού το CDC!!! 45.000 θάνατοι μόνο εντός 72 ωρών!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Ιουλ. 2021, 14:42 Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το σύστημα παρακολούθησης ανεπιθύμητων αντιδράσεων του εμβολίου COVID-19 του CDC, το VAERS, αφαίρεσε μυστηριωδώς χιλιάδες θανάτους την περασμένη εβδομάδα, καθώς το επίκεντρο των θανάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια άρχισε να αυξάνεται.

Οι αρχειοθετημένες αναρτήσεις από τον ιστότοπο του CDC δείχνουν ότι μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 13 Ιουλίου 2021, το VAERS έλαβε 6.079 αναφορές θανάτου μεταξύ ατόμων που έλαβαν εμβόλιο COVID.

Πάμε τώρα στο σχετικό βίντεο…

Η ίδια ακριβώς ιστοσελίδα εμφανίστηκε από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 19 Ιουλίου 2021, όπου αναφέρθηκαν 12.313 θάνατοι.

Πρόκειται για αύξηση 6.234 θανάτων σε έξι ημέρες!

Ωστόσο, στις 21 Ιουλίου, μόλις δύο ημέρες αργότερα, ο ιστότοπος ισχυρίστηκε ότι ο αριθμός των θανάτων που αναφέρθηκαν μετά τη λήψη του εμβολίου COVID μειώθηκε σε 6.207.

Λοιπόν, ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός;

Καταγγέλλουσα υπέβαλε πρόσφατα μια δήλωση υπό την απειλή ψευδορκείας ως μέρος μιας αγωγής, ισχυριζόμενη ότι το VAERS υποεκτιμά τους θανάτους που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά συντελεστή 5, τουλάχιστον.

Εάν οι υπολογισμοί της είναι σωστοί, ο πραγματικός αριθμός των θανάτων που προκαλούνται από εμβόλιο COVID είναι κοντά στους 45.000.

Η καταγγέλλουσα λέει στην αγωγή ότι τουλάχιστον 45 χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν από το πειραματικό μπόλι COVID, και αυτοί είναι μόνο εκείνοι που πέθαναν εντός τριών ημερών από τη λήψη της ένεσης.

Η δήλωση της καταγγελλούσης έρχεται ως μέρος μιας νέας αγωγής που κατατέθηκε τη Δευτέρα από τους America’s Frontline Doctors (AFD, Οι Γιατροί της Αμερική που Είναι Στις Πρώτες Γραμμές) κατά του υπουργού Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ Xavier Becerra.



ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, καταγγέλλουσα που εργάζεται στην ιατρική βιομηχανία κατέθεση ενόρκως ισχυριζόμενη ότι έχει αποδείξεις ότι 45.000 Αμερικανοί πέθαναν εντός τριών ημερών από τη λήψη του πυροβολισμού COVID-19!!!

Μιλώντας στην περιοδεία “Clay Clark’s ReAwaken America” στην Καλιφόρνια το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο δικηγόρος Thomas Renz (Τόμας Ρενζ) παρουσίασε λεπτομερώς την υπόθεση και τους ισχυρισμούς της γενναίας καταγγελλούσης.

Ο Ρενζ, ο οποίος εκπροσωπεί τους AFD στην αγωγή, ξεκίνησε λέγοντας στο πλήθος: «Καταθέτω σήμερα έγγραφα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, οπότε εσείς είστε οι πρώτοι να το ακούσετε. Προχωρήστε και δημοσιεύστε το, θα λογοκριθείτε σε περίπου έξι δευτερόλεπτα.”

Δείτε τώρα το βίντεο….

Όσον αφορά την ένορκη δήλωση υπό την απειλή ψευδορκίας της ανώνυμης καταγγέλλουσας, Ο Ρεντς είπε: «Ξέρω, βάσει της μαρτυρίας αυτής της γυναίκας, επειδή είδε το εσωτερικό των συστημάτων (αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών, κτλ.), ότι υπήρξαν 45.000 θάνατοι μόνον βάσει του αριθμού των ανθρώπων που πέθαναν μέσα σε τρεις ημέρες από τη λήψη του εμβολίου.”

Υπόψιν ότι πρόκειται για δεδομένα που συγκεντρώνονται από ένα μόνο κυβερνητικό σύστημα που δημιουργήθηκε για την παρακολούθηση ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου. Υπάρχουν 11 τέτοια συστήματα συνολικά.

Σύμφωνα με το ένορκο έγγραφο της καταγγελλούσης, είναι προγραμματιστήτρια υπολογιστών με εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων υγειονομικής περίθαλψης, τιμητική ιδιότητα που της επιτρέπει την πρόσβαση στα δεδομένα Medicare και Medicaid (της ιατρικής ασφάλισης των Αμερικανών πολιτών) που διατηρούν τα Κέντρα Medicare και Medicaid Services (CMS)».



Απέκτησε επίσης πτυχίο στα Μαθηματικά και ανέπτυξε, τα τελευταία 25 χρόνια, πάνω από 100 ξεχωριστούς αλγόριθμους εντοπισμού απάτης στην υγειονομική περίθαλψη, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Η δουλειά της είναι να εντοπίζει και να αποτρέπει την απάτη στην υγειονομική περίθαλψη και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να πιάνει παρόχους που γράφουν υπερβολικές συνταγογραφήσεις οπίου που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο ασθενών από υπερβολική δόση.

Λόγω του επαγγέλματος της ανώνυμης γυναίκας, εξηγεί: «Όταν το εμβόλιο COVID-19 συσχετίστηκε σαφώς με τον θάνατο και τη βλάβη του ασθενούς, φυσικά είχε την τάση να διερευνήσω το θέμα.»



Μετά την επαλήθευση δεδομένων από το σύστημα παρακολούθησης ανεπιθύμητων ενεργειών του CDC, VAERS, η καταγγέλλουσα εστίασε μόνο σε άτομα που πέθαναν εντός τριών ημερών από τη λήψη του εμβολιαμού τους.

«Είναι η επαγγελματική εκτίμησή μου ότι η βάση δεδομένων VAERS (το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων), αν και εξαιρετικά χρήσιμη, υπο-αναφέρει τα πράγματα κατά λιγότερο από συντηρητικό συντελεστή 5, τουλάχιστον», πρόσθεσε.

Η εμπειρογνώμονας υγειονομικής περίθαλψης εξέτασε επίσης τα δεδομένα της American Medicare και Medicaid σε σχέση με εκείνους που πέθαναν εντός τριών ημερών από τον εμβολιασμό και βρήκε ποσοστόν πέντε φορές υψηλότερο από το σύστημα VAERS.

Ένα άλλο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της απατηλής δράσεως του CDC είναι ότι στο έγγραφο, η ανώνυμος καταγγέλλουσα ισχυρίστηκε: «Στις 9 Ιουλίου 2021, αναφέρθηκαν 9.048 θάνατοι στο VAERS».



Αυτός είναι ένας αριθμός μεγαλύτερος από ό, τι έδειξε η σελίδα VAERS ημέρες αργότερα, στις 12 Ιουλίου!!!

Δείτε την πλήρη μαρτυρία της καταγγελλούσης παρακάτω:

Whistleblower Declaration by Jamie White

 

Επίσης, δείτε την πλήρη αγωγή των Frontline Doctors της Αμερικής παρακάτω:

Motion for Preliminary Inju… by Jamie White

 


-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/huge-whistleblower-says-at-least-45k-people-have-died-from-experimental-covid-jab-in-new-lawsuit/

-και από >> https://www.infowars.com/posts/huge-whistleblower-says-at-least-45k-people-have-died-from-experimental-covid-jab-in-new-lawsuit/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr