Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πρ. αστέρι του WNBA ισχυρίζεται ότι ο Lebron James είναι σωματέμπορος που προσπάθησε να τη σκοτώσει και της έκλεψε όλα τα χρήματα!!!

Πρ. αστέρι του WNBA ισχυρίζεται ότι ο Lebron James είναι σωματέμπορος που προσπάθησε να τη σκοτώσει και της έκλεψε όλα τα χρήματα!!!

by _
0 comment 223 views

Πρώην αστέρι του WNBA ισχυρίζεται ότι ο Lebron James είναι ένας έμπορος του σεξ που προσπάθησε να τη σκοτώσει και έκλεψε όλα τα χρήματά της!!!

από την Kelen McBreen
20 Ιουλίου 2021, 3:06 μ.μ.


Η δύο φορές πρωταθλήτρια του WNBA κάνει ανησυχητικές κατηγορίες…

“Δεν παίζω με τον Λέμπρον Τζέιμς, αυτός ο αράπης είναι σωματέμπορος”, είπε…

Μιλώντας στους οπαδούς της στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η πρώην μεγάλη παίχτρια του WNBA, Cappie Pondexter, κατηγόρησε τον κορυφαίο παίκτη του NBA, Lebron James, ότι εμπλέκεται στην εμπορία ανθρώπων.

«Δεν έχω μπερδευτεί. Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα, αυτός ο αράπης προσπάθησε πραγματικά να με σκοτώσει», είπε. «Μόλις το “έκοψα” το γαμημένο το πράμα (μιλάει ενδεχομένως για ναρκοτικά), έλειπα σχεδόν δύο χρόνια. Δεν ξέρω καν πού πήγαινα.”

«Δεν παίζω με τον Λέμπρον Τζέιμς, αυτός ο αράπης είναι σωματέμπορος, αράπη μου», ισχυρίστηκε η Pondexter. «Αυτός ο αράπης κάνει εμπορία ανθρώπων. Είναι ένας γαμημένος έμπορος του σεξ. Διακινεί γυναίκες σε πραγματικό χρόνο. Αυτός ο νίγκερ έκλεψε όλα τα χρήματά μου από τον τραπεζικό μου λογαριασμό.»

Πριν από περίπου δύο χρόνια, η Pondexter εξαφανίστηκε, προκαλώντας ακόμη και ένα tweet από το WNBA που ζήτησε από τον οποιονδήποτε που να κατείχε πληροφορίες σχετικά με το πού να βρισκόταν η κοπέλα να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

Πηγή > > https://banned.video/watch?id=6080c4639c2d710050d57c3f

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr