Home ΚΟΣΜΟΣ Πρέπει να το δείτε!!! Η Γαλλική Αστυνομία Συμμετέχει στη Διαμαρτυρία κατά των Αναγκαστικών Εμβολίων!!!

Πρέπει να το δείτε!!! Η Γαλλική Αστυνομία Συμμετέχει στη Διαμαρτυρία κατά των Αναγκαστικών Εμβολίων!!!

by _
0 comment 202 views

Πρέπει να το δείτε!!! Η Γαλλική Αστυνομία Συμμετέχει στη Διαμαρτυρία κατά των Αναγκαστικών Εμβολίων!!!


Συναρπαστικό υλικό από τη Γαλλία δείχνει αστυνομικούς που συμμετέχουν στην αυξανόμενη διαμαρτυρία κατά της τυραννίας του COVID στη χώρα, μετά το διάταγμα του Προέδρου Emmanuel Macron για το διαβατήριο εμβολίων.

«Liberté! Liberté! Liberté! “φώναζαν η αστυνομία και οι διαδηλωτές, που σημαίνει «ελευθερία!»

Η μαζική πορεία, διαμαρτυρόμενη τόσο για τα καταπιεστικά συνεχιζόμενα κλειδώματα όσο και για τη νέα εντολή εμβολιασμού COVID, ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα μετά την ομιλία του Macron για προειδοποίηση για φυλάκιση για όσους δεν μπορούσαν να αποδείξουν την κατάσταση εμβολιασμού τους.

«Τα άτομα που δεν μπορούν να παρουσιάσουν έγκυρο υγειονομικό πάσο (πιστοποιητικό) κινδυνεύουν πάνε φυλακή έως και έξι μήνες και να πληρώσουν πρόστιμο έως 10.000 ευρώ (8.500 £), σύμφωνα με το σχέδιο κειμένου του νόμου, ενώ «οι ιδιοκτήτες μαγαζιών που καλωσορίζουν το κοινό» που δεν ελέγχουν τα πιστοποιητικά των πελατών θα μπορούσαν να πάνε στη φυλακή για ένα χρόνο και να τους επιβληθεί πρόστιμο 45.000 ευρώ», αναφέρει ο Guardian.



Σε ξεχωριστό υλικό παρουσιάζεται μια ομάδα αξιωματικών που έβαλαν κάτω τα κράνη τους σε αλληλεγγύη προς τους διαδηλωτές και το ιατρικό προσωπικό που υπόκεινται στον δρακόντειο νέο νόμο του Macron.

Περισόττερα εδώ >> https://www.infowars.com/posts/must-see-french-police-join-anti-forced-vaccine-protest/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr