Home Greek News Κατετέθη η μήνυση Νίκου Αντωνιάδη κατά της εγκληματικής οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη! Μετά τη φρίκη των νοσοκομείων, σειρά για τη φρίκη των εμβολίων! «Αυτές οι ιστορίες με τη Χρυσή Αυγή θα τις βρείτε μπροστά σας…»

Κατετέθη η μήνυση Νίκου Αντωνιάδη κατά της εγκληματικής οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη! Μετά τη φρίκη των νοσοκομείων, σειρά για τη φρίκη των εμβολίων! «Αυτές οι ιστορίες με τη Χρυσή Αυγή θα τις βρείτε μπροστά σας…»

by _
0 comment 290 views

Κατετέθη η μήνυση Νίκου Αντωνιάδη κατά της εγκληματικής οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη! Μετά τη φρίκη των νοσοκομείων, σειρά για τη φρίκη των εμβολίων!

«Αυτές οι ιστορίες με τη Χρυσή Αυγή θα τις βρείτε μπροστά σας…»


Ο χρήστης Marianna Roupalioti Antoniadi είναι με το χρήστη Μαριάννα Ε. Ρουπαλιώτη στην τοποθεσία Γ.Α.Δ.Α.

 · Αθήνα, Ελλάδα

Από Νίκο Αντωνιάδη

——————————

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ !!!

Πριν από δέκα λεπτά ολοκληρώθηκε στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η κατάθεση της μήνυσης 4.311 σελίδων, κατά της εγκληματικής οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι θέμα ωρών το δεύτερο χτύπημα.

Μετά τη φρίκη των νοσοκομείων, σειρά για τη φρίκη των εμβολίων.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο …

Δείτε τώρα τα έγγραφα…





Πηγή >>

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr