Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: 45.000 νεκροί από το θανατηφόρο μπόλι στις ΗΠΑ εντός μόλις 72 ωρών!!! Κι υπάρχουν και 11 Συστήματα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων!!! Τα κρύβει όλα η κυβέρνηση Μπάιντεν!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: 45.000 νεκροί από το θανατηφόρο μπόλι στις ΗΠΑ εντός μόλις 72 ωρών!!! Κι υπάρχουν και 11 Συστήματα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων!!! Τα κρύβει όλα η κυβέρνηση Μπάιντεν!!!

by _
0 comment 378 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: 45.000 νεκροί από το θανατηφόρο μπόλι στις ΗΠΑ εντός μόλις 72 ωρών!!!

Κι υπάρχουν και 11 Συστήματα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων!!!

Τα κρύβει όλα η κυβέρνηση Μπάιντεν!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 Ιουλ. 2021, 19:31, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο παρακάτω βίντεο, ακούμε τον γνωστό εδώ στις ΗΠΑ Δρ. Bryan Ardis (Μπράιν Αρδής) να μας αποκαλύπτει ακόμη πιο απίστευτα συγκλονιστά ευρήματα σχετικά με τον πραγματικό αριθμό νεκρών από το εμβόλιο κορωνοϊού.

Στο πιο τελευταίο άρθρο μας για τον Δρ. Αρδής με τίτλο ΒΟΜΒΑ – ΙΔΟΥ η ύπαρκτη αίτια πίσω από όλους «πανδημικούς» θανάτους. ΟΧΙ ο κορωνοϊός αλλά οι…«θεραπείες» του, όπως το…REMDESIVIR!!!, αποκαλύψαμε πως το δήθεν «φάρμακο» remdesivir, που χρησμοποιείται ως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ «θεραπεία» για τον ιόν-φάντασμα κορωνοϊό (του οποίου η ύπαρξις παραμένει ακόμη…ΑΦΑΝΤΗ), τουλάχιστον στις ΗΠΑ, έχει παίξει ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ στον…ΘΑΝΑΤΟ πάρα πολλών δήθεν «ασθενών» με «κόβιντ». Δηλαδή, ΔΕΝ ήταν τελικά το COVID-19 που τους σκότωσε στα νοσοκομεία, αλλά Η ΙΔΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΘΕΡΑΠΕΙΑ» ΤΟΥΣ!!!

Έρχεται και πάλι ο Δρ. Αρδής να μας αποκαλύψει επίσης κάτι εξίσου συγκλονιστικό που έχει να κάνει με τους θανάτους από το…ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, κάτι το οποίο ΔΕΝ απασχολεί καν τόσο την κυβέρνηση Μπάιντεν όσο και η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς και σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου, μιας και όλες μα…ΟΛΕΣ συμμετέχουν σε μια μαζική, παγκόσμια δοκιμή με αυτά τα «εμβόλια»-βιολογικό-όπλο, με «ινδικά χειρίδια» τους ίδιους τους…ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν, μαθαίνουμε άναυδοι ότι εκτός από το VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System, Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων), που συνδέεται με το CDC, υπάρχουν τουλάχιστον…ΕΝΤΕΚΑ (11) άλλα τέτοια συστήματα κυβερνητικά που αναφέρουν τους θανάτους από τα…ΕΜΒΟΛΙΑ, συστήματα που, μέχρι τώρα, παρέμεναν…ΑΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι σύμφωνα με τον Δρ. Αρδής, μόνο ένα από αυτά είχε αναφέρει πρόσφατα τουλάχιστον…ΑΚΟΥΣΑΤΕ-ΑΚΟΥΣΑΤΕ…45.000 χιλιάδες θανάτους λόγω του εμβολίου…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 72 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΑΨΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!

Στο παρακάτω βίντεο ο Δρ. Αρδής μας πληροφορεί ότι μόλις κατέθεσε μύνηση κατά της Ομοσπονδιακής Κυβερνήσεως, στα δικαστήρια εδώ στη μεγαλούπολη Anaheim της Καλιφόρνιας, για συμμετοχή και συγκάλυψη αυτού του θέματος. Αναμένουμε λοιπόν μεγάλες εξελίξεις εξαιτίας των ευρημάτων του!!!

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Έκθεση-φωτιά: Ηξερε το FDA ότι τα εμβόλια κορωνοϊού θα προκαλέσουν παρενέργειες και θάνατο μήνες πριν δρομολογηγθούν και το ΕΘΑΨΕ!!! Χάρβαρντ: ΜΟΝΟ το 1% των παρενεργειών και θανάτων αναφέρονται από το CDC!!!, είχαμε αποκαλύψει, πάλι με τη βοήθεια του Δρ. Αρδής, ότι, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ΜΟΝΟ το 1% των παρενεργειών και θανάτων αναφέρονται από το CDC!!! Διαβάστε και αυτό.

‘Αρα, συνολικά, ΠΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ μπορεί να υπάρχουν εξαιτίας του μπολιού του θανατηφόρου, τόσο στις ΗΠΑ όσο και οπουδήποτε αλλού;; ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!…

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και ΦΡΙΞΤΕ!!! O Δρ.. Ardis μιλάει με τον δικηγόρο Thomas Renz, ο οποίος είναι ο πρώτος καταγγέλλων να τα βγάλει όλα στη φόρα μέσω της δικής τους μηνυτήριας αναφοράς για όλα αυτά. Για περισσότερα, δείτε το σάιτ του: https://renz-law.com/our-medical-freedom-fight

-με πληροφορίες από >> https://beforeitsnews.com/health/2021/07/breaking-45000-dead-from-experimental-covid-shot-in-just-72-hours-major-lawsuit-filed-must-video-3040618.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr