Home ΚΟΣΜΟΣ Kυβερνητικός υπουργός της βρετανικής κυβερνήσεως προτείνει νέο κλείδωμα (lockdown) πριν τελειώσει το τρέχον…!!!

Kυβερνητικός υπουργός της βρετανικής κυβερνήσεως προτείνει νέο κλείδωμα (lockdown) πριν τελειώσει το τρέχον…!!!

by _
0 comment 150 views

Image Credit: Mark Kerrison via Getty Images

Kυβερνητικός υπουργός της βρετανικής κυβερνήσεως προτείνει νέο κλείδωμα (lockdown) πριν τελειώσει το τρέχον…!!!

“Φυσικά” Οι Βρετανοί θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη κλείδωμα…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 Ιουλ. 2021, 14:20, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ σας προειδοποιούμε εδώ και εβδομάδες για τα βρωμερά καθώς και μυστικά σχέδια της βρετανικής κυβερνήσεως για την εφαρμογή ενος καθεστώτος…ΜΟΝΙΜΩΝ ΛΟΚΝΤΆΟΥΝ στην Αγγλία υπό το ψευδέστατο πρόσχημα της ψευτοπανδημίας του ψευτο-κόβιντ, τα οποία σχέδια έχουν ήδη επιβεβαιωθεί δια χειλέων κυβερνητικών προσώπων! Διαβάστε πρώτα λοιπόν τι έχουμε ήδη βγάλει λοιπόν για αυτό το θέμα στα παρακάτω άρθρο…

Επιβεβαιώνεται το μυστικό και ύπουλο σχέδιο για…ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN στην Αγγλία!!! Πλήρης μετάφραση του εγγράφου του στα Ελληνικά…

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προκηρύσσονται διαγωνισμοί για κυβερνητικές συμβάσεις απομάκρυνσης πτωμάτων έως το 2025 στην Αγγλία και άλλες χώρες!!! Ετοιμάζουν και τα…ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ!!!

Τώρα ἐρχεται ένας ακόμη κυβερνητικός εκπρόσωπος να μας επιβεβαιώσει αυτό καταργώντας ουσιαστικά τις όποιες ελπίδες για το μεγάλο «άνοιγμα» της βρετανικής κοινωνίας που προγραμματίζεται για την ερχόμενη Δευτέρα…!!!…

~~~

Ένας υπουργός της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου πρότεινε ότι ήταν απολύτως εύλογο να επιβληθεί ένα νέο κλείδωμα στο εγγύς μέλλον, προτού το σημερινό κλείσει.

Όλοι οι περιορισμοί του COVID-19 υποτίθεται ότι θα λήξουν τη Δευτέρα, αν και οι επιστήμονες του SAGE και άλλοι φανατικοί των λοκντάουν (κλειδωμάτων) προσπαθούν απεγνωσμένα να αναστρέψουν την απόφαση ξανά.

Τώρα ο δικηγόρος δικηγόρος Λούσι Φράιζερ διεμήνυσε ότι η κυβέρνηση μπορεί να υποκύψει ξανά αφού είπε στο Sky News ότι οι Βρετανοί θα «αντιμετωπίσουν» φυσικά ένα ακόμη κλείδωμα στο εγγύς μέλλον σχετικά με τις τρέχουσες προβλέψεις.

«Φυσικά, αν βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου είναι απαράδεκτη και πρέπει να θέσουμε εκ νέου κι άλλους περιορισμούς, τότε αυτό φυσικά είναι κάτι που θα εξετάσει η κυβέρνηση», δήλωσε η Frazer.

Οι Βρετανοί που τους είπαν πριν από περίπου 17 μήνες ότι απαιτείται κλείδωμα για «μόλις τρεις εβδομάδες για να ισορροπήσουν την καμπύλη και να προστατεύσουν το NHS» αντιμετωπίζουν τώρα την προοπτική ενός άλλου κλειδώματος το φθινόπωρο που θα μπορούσε να επεκτείνει ολόκληρο το πράγμα μέχρι 2 ΧΡΟΝΙΑ.

Δεν θα τελειώσει ποτέ δηλαδή!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…


-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/government-minister-suggests-new-lockdown-before-the-current-one-has-even-ended/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr