Home Greek News Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών: Καλούν για τον…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ των μη Εβραίων και τη…ΜΕΙΩΣΗ του παγκόσμιου πληθυσμού!!!

Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών: Καλούν για τον…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ των μη Εβραίων και τη…ΜΕΙΩΣΗ του παγκόσμιου πληθυσμού!!!

by _
0 comment 494 views

Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών: Καλούν για τον…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ των μη Εβραίων και τη…ΜΕΙΩΣΗ του παγκόσμιου πληθυσμού!!!

«Οι Χριστιανοί είναι ποίμνιον προβάτων και ημείς είμεθα δι’ αυτούς λύκοι. Ηξεύρετε δε τι συμβαίνει εις τα πρόβατα όταν οι λύκοι εισδύσωσιν εις την μάνδραν των.» – Πρωτόκολλονν ΙΑ᾽


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 Ιουλ. 2021, 21:10, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι ΓΝΗΣΙΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ των «φίλων» μας οι…«Περιούσιοι», συνετάχθησαν αρχικώς εν Ρωσία τη δεκ. του 1880, εξ ου και οι…ΔΙΚΑΙΕΣ διώξεις εναντίον των Εβραίων εκεί από τον Τσάρο, ο οποίος, μαζί με όλη την οικογένειά του, θα δολοφονηθεί χρόνια μετά από τους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ…ΛΕΝΙΝ και ΤΡΟΤΣΚΙ!!!

Ξεκινάμε με το πρώτο βίντεο με τίτλο «Διονύσιος Μακρής. Τα Πρωτόκολλα της Σιών» όπου ο κος Διονύσιος Μακρής μας εξηγεί ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ εκπληρώνονται στις ημέρες μας τα Πρωτόκολλα. Στο 13:00 και μετά, αναφέρεται σε ένα εδάφιο των Πρωτοκόλλων που κάνει λόγω για…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ από τους «καημένους» τους Οβριούς που «υπέφερεν» –τάχα μου!- κατά το Δ.Π.Π. από τους «κακούς» Ναζιστές, ενώ, στην…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ισχυρόζονταν ότι 6 εκατομμύρια από τους δικούς τους είχαν ήδη σκοτωθεί από τους Γερμανούς ήδη από το…1860 και μετά, δηλαδή, κατά μιαν εποχήν όπου ΔΕΝ είχε γεννηθεί ακόμη ο…ΦΫΡΕΡ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Για περισσότερα για όλα αυτά τα…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, διαβάστε επίσης «6 Εκατ. Νεκροί Εβραίοι» απο το…1869;;;!!!

Δείτε τώρα το βίντεο …


Αυτός είναι ο λόγος και για τις διώξεις εναντίον της…ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πριν μερικά χρόνια, είχε αναφερθεί στα Πρωτόκολλα ο ίδιος ο Ηλίας ο Κασιδιάρης μέσα από την Ελληνική Βουλή εν σχέσει με όλα όσα έχουν βιώσει το κόμμα από το βρώμικο, ΕΒΡΑΙΟκραούμενο εν Ελλάδι κατηστημένο!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…



Δείτε επίσης….

Η Χρυσή Αυγή ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ που τόλμησε να τα βάλει με τα εβραϊκά συμφέροντα στην Ελλάδα, που…ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, και το…ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΑ δυστυχώς. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ιδού ο δάκτυλος ο…ΕΒΡΑΪΚΟΣ όπισθεν των διώξεων της Χρυσής Αυγής από το 2013 μέχρι σήμερα συναινέσει της εκάστοτε ανθελληνικής κυβερνήσεως!!! για περισσοτέρα.

Διαβάστε τώρα τα εξής ανατριχιαστικά από τα Πρωτόκολλα, όπου αναφέρουν το πως οι Εβραίοι θα κάψουν το ηθικό των μη Εβραίων μέσω του μαρτυρίου ακόμη και του εμβολιασμού των ασθενών, ΑΝ μας λέγει τίποτε αυτό, ιδίως δεδομένης της σημερινής καταστάσεως με τα…«εμβόλια»…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ…!!!…



Στο ιστολόγιο salpismazois.blogspot.com διαβάζουμε τα εξής σχετικά με όλα αυτά….

(Διαβάστε τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών πατώντας ΕΔΩ

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 10.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

Γνωρίζετε πολύ καλά και σεις οι ίδιοι ότι, ίνα καταστήσωμεν δυνατάς τοιαύτας επιθυμίας, πρέπει να διαταράττωμεν διαρκώς εις όλας τας χώρας τας σχέσεις του λάου και της Κυβερνήσεως, να κουράζωμεν όλον τον κόσμον δια του χωρισμού, της έχθρας, του μίσους και δη δια του μαρτυρίου της πείνης, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητος, ίνα ούτω οι Χριστιανοί μη βλέπωσιν άλλην σωτηρίαν ή την προσφυγήν εις την πλήρη και ολοκληρωτικήν ηγεμονίαν μας.
Εάν δώσωμεν εις τους λαούς τον χρόνον ν’ αναπνεύσωσιν, η ευνοϊκή στιγμή δεν θα φθάση ίσως ποτέ.
Ο ΝΟΩΝ … ΝΟΕΙΤΩ

 

Διαβάστε τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών εδώ ή στο παρακάτω λινκ… https://salpismazois.blogspot.com/2021/05/blog-post_26.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr