Home Greek News Επιστολή-βόμβα της Pfizer Hellas προς επαγγελματίες υγείας: Προειδοποιεί για τον ΚΙΝΔΥΝΟ περικαρδίτιδος και μυοκαρδίτιδος από το…ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

Επιστολή-βόμβα της Pfizer Hellas προς επαγγελματίες υγείας: Προειδοποιεί για τον ΚΙΝΔΥΝΟ περικαρδίτιδος και μυοκαρδίτιδος από το…ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

by _
0 comment 359 views

Επιστολή-βόμβα της Pfizer Hellas προς επαγγελματίες υγείας: Προειδοποιεί για τον ΚΙΝΔΥΝΟ περικαρδίτιδος και μυοκαρδίτιδος από το…ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!


Σχολίαζει το GreekNewsOnDemand.com:

Νομίζετε ότι αυτό είναι το μόνο «σοκαριστικό» που έχει παραδεχτεί η ίδια η Pfizer για το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ εμβόλιο-βιολογικό-όπλο της;;; Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ο επίσημος ιστότοπος της Pfizer λέει ότι το εμβόλιο τους μπορεί και να σε…ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!! ΑΥΤΟ θέλει να μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Μητσοτάκης!!! και ΕΚΕΙ θα βρείτε πολλά άλλα…«ΩΡΑΙΑ» σχετικά με το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ περιέχει το περιεχόμενο του μπολιού της, όπως, π.χ., ….

* Οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ορίζονται ως:

 

Θάνατος…

 

Ένα απειλητικό για τη ζωή ανεπιθύμητο συμβάν…και όχι μόνο…

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ  που έχει όλα τα στοιχεία μέσα!>> https://greeknewsondemand.com/2020/12/19/%ce%bf-

Δείτε τώρα την ακόλουθη επιστολή της Ε.Ο.Ο. που τα λέει ΟΛΑ!!! Αφιερωμένο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που ΕΠΙΜΕΝΕΙ στον ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!…. 

~~~

Παναγιώτης Παπαφράγκου

Πριν από λίγο (16/7):

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΜΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

Στιγμιότυα οθόνης από την ιστοσελίδα και από την 1η σελίδα του PDF

Ακολουθεί σύνδεσμος στα σχόλια…



 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr