ΒΟΜΒΑ – ΙΔΟΥ η ύπαρκτη αίτια πίσω από όλους «πανδημικούς» θανάτους. ΟΧΙ ο κορωνοϊός αλλά οι…«θεραπείες» του, όπως το…REMDESIVIR!!!


ΒΟΜΒΑ – ΙΔΟΥ η ύπαρκτη αίτια πίσω από όλους «πανδημικούς» θανάτους. ΟΧΙ ο κορωνοϊός αλλά οι…«θεραπείες» του, όπως το…REMDESIVIR!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 14 Ιουλ., 20:45, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Έκθεση-φωτιά: Ηξερε το FDA ότι τα εμβόλια κορωνοϊού θα προκαλέσουν παρενέργειες και θάνατο μήνες πριν δρομολογηγθούν και το ΕΘΑΨΕ!!! Χάρβαρντ: ΜΟΝΟ το 1% των παρενεργειών και θανάτων αναφέρονται από το CDC!!! σας παρουσιάσαμε για πρώτη φορά τον κορυφαίον ιατρόν Δρ. 𝗕𝗿𝘆𝗮𝗻 𝗔𝗿𝗱𝗶𝘀 𝗕𝗿𝘆𝗮𝗻 𝗔𝗿𝗱𝗶𝘀 και το μεγάλο έργο του, ο οποίος μελετά τις ανεπιθύμητες ενέργειες αυτών των εμβολίων όπως γίνονται παγκοσμίως και παρακολουθεί εβδομαδιαίως όλες τις μελέτες και τα δεδομένα VAERS.

Μας έχει αποκαλύψει δύο λίαν σημαντικά στοιχεία που εκθέτουν το FDA, ότι, δηλαδή, (1ον) ήξερε το FDA ότι τα εμβόλια κορωνοϊού θα προκαλέσουν παρενέργειες και θάνατο μήνες πριν δρομολογηγθούν και αυτό το ΕΘΑΨΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ. Αυτό έγινε τον Οκτ. του 2020 δύο μήνες πριν από την επίσημην ημερομηνία της δρομολογήσεως των εμβολίων κορωνοϊού και (2ο) ότι το μεγάλο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ είχε αποκαλύψει το 2010 ΜΟΝΟ το 1% των παρενεργειών και θανάτων αναφέρονται από το CDC!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >>  http://greeknewsondemand.com/2021/06/28/168042/

Ο Δρ. Άρδης ήταν ο πρώτος γιατρός σε όλο τον κόσμο που άρχισε να καταγγέλνει το Remdesivir, το μη εγκεκριμένο από την FDA φάρμακο που το έκανε πρωτόκολλο σε όλα τα νοσοκομεία στις Ηνωμένες Πολιτείες ο περιβόητος ο Δρ Fauci. Όλη η Αμερική ακολούθησε τον Fauci σε αυτήν την…ΑΠΑΤΗ με το Remdesivir και τους….αναπνευστήρες και είχαμε, σύμφωνα με το CDC, περισσότερους από 500.000 θανάτους…ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ!!!

Μιλάμε για το…ΙΔΙΟ Remdesivir που χρησιμοποιείται και στην….ΕΛΛΑΔΑ και που έχει προωθωθεί αρκέτες φορές από Έλληνες δημοσιογράφους!!!

Κι όμως, μας αποκάλυψε εχθές, στο “The Stew Peters Show” του γνωστού Αμερικανού δημοσιογράφου Stew Peters, κάτι ακόμη άκρως σημαντικό για το όλο θέμα αυτό, κάτι το οποίο θα σας εξηγήσει ΠΛΗΡΩΣ το πως το ιατρικό σύστημα τόσο των ΗΠΑ όσο και πολλών άλλων χωρών εκεί έξω τόλημησαν και μπόρεσαν να μας παραγάγει ΨΕΥΔΩΣ τόσους θανάτους από το “COVID-19”, οπουδήποτε στον κόσμο…

Αναφέρθηκε ο Δρ. Άρδης σε κάτι το οποίο σας αναφέρουμε κι εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) από τη πρώτη μέρα κιόλας, ότι όλα αυτά τα δήθεν «κρούσματα» και «θάνατοι» λόγω «κορωνοϊού» είναι ΨΕΥΔΩΣ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ, μιας και δεν υπάρχει ούτε κορωνοϊός ούτε η ικανότης του test PCR (καθώς και άλλων τέστ εκεί έξω) να μας αποδείξει ότι κάποιος εκεί έξω έχει «κορωνοϊό». ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Το CDC παραδέχεται ότι τα «κρούσματα» και «θάνατοι» από «COVID» είναι…ΨΕΥΤΙΚΑ!!! για να καταλάβετε, όπως, πχ.,…

Στο αποκλειστικό μας άρθρο από πέρσι με τίτλο ΜΕΓΑ-ΣΟΚ!!! Το CDC δήλωσε ότι ο κορωνοϊός (COVID-19) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ….!!! [ΕΓΓΡΑΦΟ], σας είχαμε αποκαλύψει πως το ίδιο το Κέντρο Προλήψεως Νοσημάτων των ΗΠΑ είχε παραδεχτεί τότε ότι ο κορωνοϊός…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΑΣΤΗΡΙΑ!!! Άρα, πως μπορούν τότε να συνεχίζουν να λένε ότι υπάρει «πανδημία»;;;…
Και τώρα το ίδιο το αμερικανικό CDC έρχεται να παραδεχτεί πως όλα αυτά δήθεν «κρούσματα» ή / και «θάνατοι» από αυτόν τον ιόν-φάντασμα είναι όντως…ΨΕΥΤΙΚΑ!!!
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ >> http://greeknewsondemand.com/2021/05/18/%cf%8
Αλλά ακούστε τώρα τι προσέθεσε επ ‘ αυτού ο Δρ. Άρδης!…
Το 94 τοις 100 των θανάτων από «Κόβιντ» στις ΗΠΑ συνδέονταν με περιπτώσεις…συννοσηρότητος, ζητήματα υγείας που ήδη απειλούσαν ΗΔΗ τις ζωές αυτών των ανθρώπων!!!
Αλλά δεν σταματάμε εδώ διότι ο Δρ. μας άρχισε να αποκαλύπτει ἤδη από τον Μάιο του 2020 ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, του οποίου ο επικεφαλής είν᾽ο περιβόητος…Δρ. Φάουτσι, ήδη πρότεινε μόνο και μόνο ΜΙΑ δήθεν «θεραπεία» για τον κόβιντ, το remdesivir, και ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, όπως η γνωστή…υδροξυχλωροκίνη.

Μια μέρα, περιεργαζόταν στον επίσημο ιστότοπο του γνωστού «The New England Journal of Medicine» και “σκόνταψε” μετά στην εξής έρευνα-λαβράκι με τίτλο «Μια τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη δοκιμή της θεραπευτικής της νόσου του ιού Έμπολα» (A randomized, controlled trial of Ebola virus disease therapeutics ).

Δείτε τώρα τη μελέτη…

Αφορούσε τέσσερις περιοχές της Αφρικής που το 2018 έλαβαν 4 θεραπείες για τον ιό του Έμπολα, συμπεριλαμβανομένου του…remdesivir.

Εντός έξι μηνών από την έναρξη της μελέτης, η επιτροπή ασφαλείας διαπίστωσε ότι το φάρμακο remdesivir είχε το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητος σε σύγκριση με τα άλλα φάρμακα. Στη συνέχεια διέκοψαν τη χρήση αυτού του φαρμάκου σε σχέση με αυτήν τη μελέτη. Αυτό το φάρμακο σκότωνε τους Αφρικανούς και γι’ αυτό αναγκάστηκαν να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν.

Αυτό το φάρμακο δεν κατάφερε να φτάσει στο τέλος της μελέτης. Ποτέ δεν αποδείχθηκε ασφαλές και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Διοίκηση Τροφίμων και Φαρμάκων (το FDA) δεν το ενέκρινε ποτέ!!!

Μετά σκόνταψε ο Δρ. Άρδης σε μια άλλη πάρα πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη, πάλι εγκεκριμένη από τον…ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ, με τίτλο “Μια παρηγορητική χρήση του Remdesivir για ασθενείς με σοβαρό Covid-19” (Compassionate Use of Remdesivir for Patients with Sever Covid-19).

Εδώ είναι η μελέτη…

Το Ινστιτούτο Gilead (εβραϊκών συμφερόντων) μελέτησε τον Μαρ. του 2020 53 ασθενείς με COVID-19. Χορήγησαν remdesivir σε αυτούς τους ασθενείς και εντός 28 ημερών, 22% από τα 53 άτομα εμφάνισαν τις ακόλουθες τέσσερις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες…

πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων, σηπτικό σοκ, υπόταση και οξεία νεφρική ανεπάρκεια…

Η δε χρήσις του remdesivir έπρεπε να διακοπεί μετά σε περίπου 8 τοις εκατόν των ασθενών της μελέτης διότι εμπρόκειτο να…ΠΕΘΑΝΟΥΝ μέχρη την 5η ημέρα της ίδας μελέτης λόγω σοβαρής πολλαπλής ανεπάρκειας οργάνωνGilead, οι οποίοι…ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ…!!!

Σε αυτό σημείο λοιπόν της δικής του έρευνας για όλα αυτά, ο Δρ. Άδης πήγε να ψάξει μετά για τους αριθμούς των περιπτώσεων COVID που αντιμετωπίστηκαν στην Αμερική μέχρι τότε.

Σε αυτό σημείο λοιπόν της δικής του έρευνας για όλα αυτά, ο Δρ. Άδης πήγε να ψάξει μετά για τους αριθμούς των περιπτώσεων COVID που, μέχρι τότε, αντιμετωπίστηκαν στην Αμερική σε σχέση και τα ποσοστά των ανθρώπων που πεθαίνουν από αυτήν τη θεραπεία, ρεμντεσιβίρ και…ΕΚΕΙ είναι το..«ΨΑΧΝΟ»…

Το 8% των ασθενών με κόβιντ από τη μελέτη του Gilead που είχαν σοβαρή πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων, αυτό το ίδιο 8% αντιπροσώπευε το ίδιο ακριβώς 8% όλων των ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με COVID-19 στην Αμερική και που είχαν πεθάνει από το “Covid-19”!!! 

Σύμφωνα με τουλάχιστον τις δύο προηγούμενες ερευνητικές μελέτες για το Remdesivir, ήταν ήδη γνωστό ότι προκαλεί οξεία νεφρική ανεπάρκεια μέσα σε λίγες μέρες και αυτό ήταν ακριβώς αυτό που σκότωσε όλους εκείνους τους ασθενείς με “COVID-19” και τους σκοτώνει…ακόμα!!! Το «φάρμακο» προκαλούσε την κατάρρευση των νεφρών όλων αυτών των ανθρώπων και ΟΧΙ ο δήθεν “ιός”. Γι’ αυτοί όλοι οι γιατροί που αντιμετάπωπζαν όλα αυτά, και που συνεχίζουν να τα αντιμετωπίζει, έλεγαν ότι δεν έχουν ξαναδεί ποτέ τέτοια πράγματα απο πλευράς ενος ιού.

Να η αιτία θανάτου όλων αυτών των ανθρώπων το…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ: ΤΟ REMDESIVIR…!!!

ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ» ΤΕΛΙΚΑ, ΌΠΩΣ ΤΟ ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡ ΚΑΙ ΟΙ…ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ «ΚΟΒΙΝΤ» ΚΑΙ…ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ Ο «ΙΟΣ»-ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ…ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΤΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΠΕΡΣΙ ο Δρ. ΑΡΔΗΣ…!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΤΑΛΟΣ…ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΉΔΗ «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» ΕΚΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΣΟ ΜΕΤΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ…«ΚΟΒΙΝΤ».

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΏΣ…ΙΔΙΕΣ «ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ» ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ, κτλ.) ΚΑΙ ΣΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΌΤΙ ΛΕΝΕ «ΚΟΒΙΝΤ», ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ…REMDESIVIR, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΟΛΟ…ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ «ΦΑΡΜΑΚΑ» Ή «ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ» ΑΠΟ ΤΟ FDA ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ ΚΑΘ΄ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ!!! ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ…ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΤΟΥ ΦΑΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ (ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗ…«ΔΟΥΛΕΙΑ» ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ…ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ), ΤΑ ΜΗ…ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ FDA…!!! ΡΕ, ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;;!!! ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!

Δείτε τώρα τη σχετική εμπομπή…

Signposts MURDERING BASTARDS! – FAUCI’S DELIBERATE PROTOCOLS TO KILL YOU – Dr. Bryan Ardis!

——–

-με πληροφορίες από το >> https://beforeitsnews.com/health/2021/07/murdering-bastards-faucis-deliberate-protocols-to-kill-you-dr-bryan-ardis-3040548.html


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2021/06/28/168...