Home Greek News 100.000+ κόσμο είχε το σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια στην κορωνοΧΟΥΝΤΑ του Μητσοτάκη!!! Συλλαλητήρια σε ΟΛΗ την Ελλάδα!!!

100.000+ κόσμο είχε το σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια στην κορωνοΧΟΥΝΤΑ του Μητσοτάκη!!! Συλλαλητήρια σε ΟΛΗ την Ελλάδα!!!

by _
0 comment 233 views

100.000+ κόσμο είχε το σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια στην κορωνοΧΟΥΝΤΑ του Μητσοτάκη!!! Συλλαλητήρια σε ΟΛΗ την Ελλάδα!!!…

ΖΗΤΩ ΕΛΛΑΣ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…!!!…

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ…ΘΕΟΥ…!!! ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΚΟΜΟΣ…!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 14 Ιουλ. 2021, 12:23, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Με κεντρικό σύνθημα κάτω η χούντα του Μητσοτάκη… σήμερα οι Έλληνες έστειλαν ηχηρό μήνυμα…ο εκβιασμός είναι υπόθεση όλων μας… Κυριάκο υπάρχουν και όρια….

Εστέφθη μετά μεγάλης επιτυχίας η σημερινή πατριωτική συγκέντρωσις εις το Σύνταγμα εναντίον της ανθελληνικής και προδοτικότατης κυβερνήσεως Μητσοτάκη, ιδιαιτέρως για την…ΚΟΡΩΝΟ-ΧΟΥΝΤΑ που έχει δημιουργήσει στην Ελλάδα βάσει της ΑΠΑΤΗΣ της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του «κορωνοϊού».

Εύγε, μπράβο εις τους, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, 100.000 Έλληνες πατριώτες που έδωσαν το “παρών” εκεί!!! Αυτό είναι σύμφωνα με εκτιμήσεις φίλων μας αναγνωστών που παραβρέθησαν εκεί σήμερα στο Σύνταγμα.

ΑΥΤΟ ήτο ΜΟΝΟΝ εις το ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Επραγματοποιήθησαν κι άλλα συλλαλητήρια ανά την χώραν εις διάφορας πόλεις, όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, η Κατερίνη, κτλ.

Είχε και στο Ηράκλειο της Κρήτης!!!…

Εις το Σύνταγμα ομιλητής-κλειδί του σημερινού συλλαλητηρίου ήταν ο κος Φαίδων Βόβολης, ο οποίος διέγειρε, ξεσήκωσε το πλήθος και του τόνισε και το πατριωτικό φρόνημα!!!

Παραβρέθησαν εκεί και μεγάλα ονόματα, όπως ο Έλληνας τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος.

Έδωσαν το “παρών” και ηγετικά μέλη της μεγαλύτερης ομάδος Facebook…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ σε όλη την Ελλάδα, ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΛΙ…!!! Ακολουθήστε κι εσείς την σελίδα τους ΕΔΩ και δείτε και όλες τις σημερινές τους αναρτήσεις.

Δείτε τώρα τις εικόνες που μιλάμε από ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ για την ΤΕΡΑΣΤΙΑΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΝ ΚΟΣΜΟΥ…





Δείτε τώρα τα βίντεο. Μιλάμε για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100.000 κόσμο εκεί σήμερα!!!…



Και εδώ είναι η δική μας σημερινή ροή που εκάναμε εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr