Home Greek News Φασιστικό παραλήρημα τουρκοφρόνων στην Ξάνθη, παρουσία Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου! «Χέρι-χέρι» Έλληνες μειονοτικοί βουλευτές με «Γκρίζους Λύκους» στην πόλη!

Φασιστικό παραλήρημα τουρκοφρόνων στην Ξάνθη, παρουσία Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου! «Χέρι-χέρι» Έλληνες μειονοτικοί βουλευτές με «Γκρίζους Λύκους» στην πόλη!

by _
0 comment 71 views
Φασιστικό παραλήρημα τουρκοφρόνων στην Ξάνθη, παρουσία Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου! «Χέρι-χέρι» Έλληνες μειονοτικοί βουλευτές με «Γκρίζους Λύκους» στην πόλη!
Φασιστικό παραλήρημα τουρκοφρόνων στην Ξάνθη, παρουσία Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου! «Χέρι-χέρι» Έλληνες μειονοτικοί βουλευτές με «Γκρίζους Λύκους» στην πόλη!

Φασιστικό παραλήρημα τουρκοφρόνων στην Ξάνθη, παρουσία Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου! «Χέρι-χέρι» Έλληνες μειονοτικοί βουλευτές με «Γκρίζους Λύκους» στην πόλη!

Περίεργο (τουλάχιστον) άρθρο της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ “Αυγή” υπέρ των τουρκικών σχεδίων στην Θράκη!


Εικόνες ντροπής από την συγκέντρωση μίσους στους δρόμους της Ξάνθης, όπου 300 αλαλάζοντες τουρκόφρονες Έλληνες και μη πολίτες υποκινούμενοι από το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και την ΜΙΤ, συγκεντρώθηκαν απαιτώντας την νομιμοποίηση της παράνομης οργάνωσης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» που πρόσφατα κηρύχθηκε παράνομη από τον Άρειο Πάγο.

Παρευρισκόμενοι έκαναν τον χαιρετισμό της ναζιστικής τουρκικής οργάνωσης «Γκρίζοι λύκοι», γεγονός που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. Ήταν ο ίδιος όχλος που πριν από λίγες εβδομάδες έκανε την αντισημιτική συγκέντρωση ντροπής που απαιτούσε τον αφανισμό του Ισραήλ από το πρόσωπο της γης, συγκέντρωση που ξύπνησε μαύρες μνήμες.

17B2A02C ADE7 49A6 B79E 58BEC0DCF8E3

Συμμετείχε φυσικά και ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ, που είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την φρικτή εικόνα της Τζιχάντ με τον επελαύνοντα τρομοκράτη να εισέρχεται στην Ιερουσαλήμ.

1F365870 7B6B 43A0 AB64 8874D375285B
Η φρικιαστική ανάρτηση του ψευδομουφτή

Ξάνθη: «Χέρι-χέρι» Έλληνες μειονοτικοί Βουλευτές με «Γκρίζους Λύκους» στην πόλη

Το ανατριχιαστικό όμως είναι ότι στην συγκεκριμένη εκδήλωση μίσους συμμετείχαν, χέρι χέρι με «Γκρίζους Λύκους»,Έλληνες μειονοτικοί Βουλευτές. Η χθεσινή πορεία διαμαρτυρίας τουρκοφρόνων της μειονότητας στην Ξάνθη, έγινε κατά της πρόσφατης Απόφασης του Αρείου Πάγου που απέρριψε αίτημα για χρήση των όρων «τουρκικός/ή» στις ονομασίες μειονοτικών συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Συμμετείχαν οι Βουλευτές του Ελληνικού ΚοινοβουλίουΖειμπεκ Χουσεϊν  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Ιλχάν Αχμέτ Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ροδόπης αλλά και οι οι μειονοτικοί Δήμαρχοι Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, Μύκης Ντελί Χουσείν Ριντβάν και Αρριανών Αμέτ Ριντβάν, που η εκλογή τους εξαρτάται απόλυτα από τις διαθέσεις του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, αλλά και των ψευτομουφτήδων Αχμέτ Μέτε και Ιμπράημ Σερίφ.

Εάν υπάρχει η παραμικρή ευαισθησία στα συγκεκριμένα κόμματα, οι παρευρισκόμενοι θα έπρεπε ήδη να έχουν διαγραφεί. Εάν δηλαδή πήγαιναν σε συγκέντρωση Γερμανών νεοναζί θα παρέμεναν;



Βίντεο του xanthinews.gr με πλάνα από τη συγκέντρωση, δείχνει ακραίους μειονοτικούς να κάνουν προκλητικά το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» μπροστά στο φακό, φανερώνοντας έτσι και τις προθέσεις τους.

Πορεία διαμαρτίας για την παράνομη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» (10-7-2021)

Η πρωτοβουλία της εκδήλωσης ανήκε στην αποκαλούμενη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», η οποία διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και όχι μόνο και η οποία με ανακοίνωσή της καλούσε τα μέλη της μειονότητας να δώσουν ισχυρή παρουσία.

Παρά την κινητοποίηση ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία της μειονότητας γύρισε επιδεικτικά την πλάτη στη μεθοδευμένη κινητοποίηση, με την οποία οι τουρκόφρονες επεδίωξαν να μετατρέψουν σ’ επίδειξη δύναμης απέναντι στην Αθήνα. Οι συμμετέχοντες, πολλοί από τους οποίους κρατούσαν πλακάτ με εθνικιστικό περιεχόμενο, δεν ξεπέρασαν τα 300 άτομα, όταν η μειονότητα ξεπερνάει κατά πολύ τις 100 χιλιάδες στη Θράκη.

Στην προσφυγή προς το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας, πρωτοστάτησε η αποκαλούμενη “ΤΕΞ”, με την υποστήριξη της «Ομοσπονδίας «Τούρκων» Δυτικής Θράκης», που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό και χρηματοδοτείται από το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών και την ΜΙΤ. Η υπόθεση εκδικάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, μετά από προσφυγή τουρκοφρόνων σωματείων, που αιτήθηκαν την εφαρμογή Απόφασης του 2008 του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).



ksanthi_1
ksanthi_2

Θεωρείται δεδομένο εξάλλου, πως αναγνώριση του δικαιώματος δημιουργίας ένωσης Τούρκων πολιτών στην Δυτική Θράκη, καταργεί στην πράξη την θρησκευτική ταυτότητα της Μουσουλμανικής μειονότητας και την καθιστά εθνική μειονότητα σε κατάφωρη παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάνης με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα στην ευαίσθητη περιοχή, που έχει μπει στο στόχαστρο της Άγκυρας βάζοντας σε κίνδυνο την ηρεμία και την ειρηνική συμβίωσης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στην περιοχή.

Αν και σύμφωνα με πληροφορίες κινητοποιήθηκε ολόκληρος ο μηχανισμός των τουρκοφρόνων της μειονότητας, το αποτέλεσμα μάλλον απογοητευτικό μπορεί να χαρακτηριστεί.
Με σημερινή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών δηλώνει πως θα συνεχίζει να στηρίζει τον αγώνα της «Τ»ΕΞ, ζητώντας από την Ελλάδα «ν’ αποδώσει τα αναγνωρισμένα από το ΕΔΑΔ δικαιώματα της «τουρκικής» μειονότητας»

Αναφέρει η ανακοίνωση : «Στηρίζουμε τον αγώνα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης που είναι το πιο παλιό σωματείο της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης, ενάντια στην αδικία και την έλλειψη δικαιοσύνης. Κάνουμε έκκληση στην Ελλάδα να αποδώσει τα αναγνωρισμένα από το ΕΔΑΔ δικαιώματα της “τουρκικής” μειονότητας»

Η χθεσινή κινητοποίηση των τουρκοφρόνων στην Ξάνθη, απέδειξε πως η συντριπτική πλειοψηφία των Μουσουλμάνων της Θράκης γύρισε επιδεικτικά την πλάτη στη μισαλλοδοξία και τον φανατισμό που καλλιεργούν οι ακραίοι της μειονότητας. Όμως θα πρέπει να προβληματίσει το γεγονός πως άπαντες οι ανώτατοι αιρετοί της μειονότητας, Βουλευτές, Δήμαρχοι κ.α., ήταν παρόντες στη συγκέντρωση, απόδειξη πλήρους ελέγχου του Τουρκικού Προξενείου και όχι μόνο. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο μειονοτικός Βουλευτής Μπουρχάν Μπαράν δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

ksanthi_3
ksanthi_4

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες:

Οζαν Αχμέτογλου– πρόεδρος της παράνομης ΤΕΞ  μαζί με μέλη του ΔΣ του τουρκόψυχου συλλόγου

Μπαλτατζί Χουσειν-πρόεδρος  μαζί με μέλη του ΔΣ του τουρκόψυχου Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας

Οζγκιουρ Φερχατ-υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με τον ΣΥΡΙΖΑ



Ψευτομουφτήδες Αχμέτ Μέτε και Ιμπράημ Σερίφ μαζί με ιμάμηδες που υπάγονται σε αυτούς

Ζειμπεκ Χουσεϊν  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Ιλχάν Αχμέτ– βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ροδόπης

Οντέρ Μουμίν-Δήμαρχος Ιάσμου

Ντελί Χουσείν Ριντβάν-δήμαρχος Μύκης

Αμέτ Ριντβάν– Δήμαρχος Αρριανών

Τσιντέμ Ασάφογλου-πρόεδρος του DEB

Μεμέτ Οζτζάν -δημοτικός σύμβουλος Ιάσμου, σύζυγος της Ασάφογλου και εργαζόμενος στην τουρκόψυχη ΠΕΚΕΜ

Τσουκάλ Μουσταφά-πρώην δήμαρχος Μύκης

Κουρτ Αχμέτ– υποψήφιος δήμαρχος Μύκης



Αμέτ Ιμπράμ-αντιπεριφερειάρχης

Ταρκάν Μουλταζά -περιφερειακός σύμβουλος

Μετίν Χατζηοσμάν-αντιπρόεδρος του DEB

Μπουράκ Αντίλ– πρόεδρος της νεολαίας του DEB

Μποσταντζί Χουσείν– πρόεδρος του τουρκόψυχου σωματείου ΠΕΚΕΜ

Περβίν Χαϊρουλλάχ– στέλεχος της ΠΕΚΕΜ και συχνή ¨κατήγορος¨ της Ελλάδας σε διεθνή φόρα

Χαλίτ Χαμπίπογλου- πρόεδρος της ABTTF και πιστός ακόλουθος της τουρκικής πολιτικής για την Θράκη

Αϊντίν Αχμέτ-πρόεδρος του παράνομου σωματείου Τούρκων δασκάλων

Αμέτ Ερτζάν-πρώην δημοτικός σύμβουλο της ΝΔ και νυν Πρόεδρος Συνδέσμου Σχολικών Εφορειών

Ματζίρ Σουλεϊμάν- πρόεδρος του τουρκόψυχου συλλόγου Διδυμοτείχου



Αμπντουραχήμ Κουρού-θρησκευτικός λειτουργός, γνωστός διώκτης παλιότερα της Χαράς Νικοπούλου

Ισίκ Σαδίκ-επίτιμη πρόεδρος του DEB

Περίεργο (τουλάχιστον) άρθρο της Αυγής υπέρ των τουρκικών σχεδίων στην Θράκη!

Η εφημερίδα – κομματικό Όργανο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, δημοσίευσε άρθρο το οποίο στρέφεται ευθέως όχι μόνο κατά της Απόφασης του Αρείου Πάγου για την «Ττουρκική Ένωση Ξάνθης», αλλά ενστερνίζεται πλήρως την τουρκική ρητορική σε βαθμό που συνιστά αμφισβήτηση ακόμα και της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας!

Πως είναι δυνατόν η εφημερίδα που εκφράζει ένα κόμμα εξουσίας όπως ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για «ελληνική διοίκηση» και να παρουσιάζει τις Τουρκικές οργανώσεις που δρουν στην Θράκη, ως περίπου «φιλανθρωπικά ιδρύματα»;



Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις στελεχών και Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που αν μη τι άλλο θα έπρεπε να οδηγηθούν άμεσα στην διαγραφή, εάν δεν εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος. Εάν όμως εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος και δεν διαγράφουν, τότε..

Διότι εάν κάποιοι αχυράνθρωποι της Τουρκίας πιστεύουν ότι την ώρα που η Τουρκία σφάζει σε τέσσερα διαφορετικά μέτωπα, διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ως κοινό παρονομαστή έχει διάφορες ενώσεις σε τρίτες χώρες που της χρησιμοποιεί για να εισβάλει και να καταργεί την εθνική κυριαρχία ανεξάρτητων κρατών, θα πείσουν τους Έλληνες για τουρκικές «καλές προθέσεις», πλανώνται.

Για την ακρίβεια, όποιος εν έτη 2021 υποστηρίζει έμμεσα ή άμεσα την φασιστική Τουρκία και τις προθέσεις της, δεν μπορεί να επικαλεστεί «άγνοια». Είναι συνεργός της.

Διαβάστε Ολόκληρο το άρθρο της Αυγής εδώ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr