Home ΔΙΕΘΝΗ Ιδού οι τρείς χώρες που απέρριψαν το θανατηφόρο εμβόλιο κορωνοϊού των οποίων οι προέδροι είναι πλέον…ΝΕΚΡΟΙ!!!

Ιδού οι τρείς χώρες που απέρριψαν το θανατηφόρο εμβόλιο κορωνοϊού των οποίων οι προέδροι είναι πλέον…ΝΕΚΡΟΙ!!!

by _
0 comment 396 views

Ιδού οι τρείς χώρες που απέρριψαν το θανατηφόρο εμβόλιο κορωνοϊού των οποίων οι προέδροι είναι πλέον…ΝΕΚΡΟΙ!!!

Τους δολοφόνους τους τους υπηρετεί ο…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ που θέλει ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 Ιουλ. 2021, 18:18, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το παρακάτω γράφημα –που αποτελείται από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την απόρριψη του εμβολίου για το κορωνοϊού από τις χώρες Μπουρούντι, Τανζανία και Αϊτή— τα λέει…ΟΛΑ…

Π.χ., …

Η Τανζανία αρνείται τα εμβόλια COVID-19…
Το Μπουρούντι λέει ότι δεν χρειάζεται εμβόλια COVID-19…
Η Αϊτή απορρίπτει το εμβόλιο COVID-19 από τον ΠΟΥ…

Τρεις πρόεδροι από τρεις χώρες πέθαναν υπό μυστηριώδεις συνθήκες, και μέσα σε μήνες μεταξύ τους, αφού αρνήθηκαν τις πειραματικές ενέσεις COVID για τους λαούς τους.

Οι κυβερνήσεις για τις οποίες μιλάμε οι οποίες αρνήθηκαν το θανατηφόρο τρύπημα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας είναι το Μπουρούντι, η Τανζανία και πιο πρόσφατα η Αϊτή.

Εδώ είναι αυτοί οι άντρες:

Στο Μπουρούντι ήταν ο Πρόεδρος Pierre Nkurunziza….

Ο Πρόεδρος του Μπουρούντι Πιερ Νκουρουνζίζα πέθανε από καρδιακή ανακοπή τον Ιούνιο.

Ο υπουργός Υγείας του Μπουρούντι απέρριψε τα εμβόλια τον Φεβρουάριο, ισχυριζόμενος ότι «δεδομένου ότι περισσότερο από το 95% των ασθενών αναρρώνουν, εκτιμούμε ότι τα εμβόλια δεν είναι ακόμη απαραίτητα» για το αφρικανικό έθνος.



Στην Τανζανία, ήταν ο Πρόεδρος John Magufuli…

Τον Μάρτιο, ο πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli πέθανε επίσης από «καρδιακή πάθηση».

Ο Magufuli εξόργισε το ιατρικό κατεστημένο όταν αρνήθηκε το εμβόλιο COVID στη χώρα του, προτρέποντας αντ ‘αυτού τους πολίτες να «προσεύχονται να φύγει μακριά ο κοροναϊός».

Ο Magufuli κοροϊδευε επίσης την αποτελεσματικότητα των δοκιμών PCR, δείχνοντας πώς ένα κατσίκι και ένα κομμάτι φρούτο αμφότερα βγήκαν «θετικά» για «COVID-19».

Μήνες μετά το θάνατό του, η Τανζανία υπέβαλε παραγγελία 470 $ στον ΠΟΥ για αποστολή εμβολίων COVID για τους 60 εκατομμύρια πολίτες της.

Στην Αϊτή, ήταν ο Πρόεδρος Jovenel Moïse…



Η Αϊτή είχε απορρίψει το εμβόλιο AstraZeneca από τη Εγκατάσταση Covax (Covax Facility) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) τον Μάιο, αναφέροντας εκτεταμένες παρενέργειες που αναφέρθηκαν στην Ευρώπη.

Αυτό έκανε την Αϊτή τη μοναδική χώρα στο Δυτικό Ημισφαίριο που δεν δέχτηκε το COVID.

Ημέρες μετά τη δολοφονία του Moise, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki (ελληνικής καταγωγής) ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα στέλνουν εμβόλια COVID στην…Αϊτή, μαζί με 5 εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια και μια ομάδα πρακτόρων του FBI «ήδη από την επόμενη εβδομάδα».

Και οι τρεις Πρόεδροι είναι πλέον… ΝΕΚΡΟΙ.

Ποιες είναι οι πιθανότητες οι τρείς συγκεκριμένοι πολιτικοί άνδρες να πεθάνουν όλοι τους ενώ ήσαν ακόμη στο αξίωμά τους και το μόνο κοινό που είχαν μεταξύ τους είναι ότι αρνήθηκαν να δεχτούν το εμβόλιο για τον ψευδο-κορωνοϊο για τις χώρες τους;



Όσον αφορά τη πρόσφατη δολοφονία του προέδορυ της Αϊτής, του έστειλαν ακομη και ένοπλους μισθοφόρους για να τον “καθαρίσουν” ανοικτά στο φώς της ημέρας!  Οι δύο υπόλοιποι πέθαναν με τρόπο…λιγότερο προφανή.

Οι ΑΠάνθρωποι που τους δολοφόνησαν είναι αυτή η παγκόσμια συμμορία ελιτιστών-σατανάδων από τον Π.Ο.Υ., το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εκ Νταβός, το Ίδρυμα Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς, κτλ., κτλ., δηλαδή, μιλάμε για τους ακριβώς ΊΔΙΟΥΣ απατεώνες-δολοφόνους που υπηρετεί…ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΑ ο ίδιος ο…ΚΥΡΑΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ που…ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ, έστω και με τρόπο…λιγότερο προφανή. Αλλά για εμάς που είμαστε ΞΥΠΝΙΟΙ, μέσα στα όνειρα…ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, αυτό είναι….ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ…!!!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΑΣ ΨΥΧΑΣ ΑΥΤΩΝ!!! ΑΘΑΝΑΤΟΙ…!!!

Για περισσότερα για όλα αυτά, διαβάστε και τα προηγούμενά μας άρθρα πάνω σε αυτό…

ΣΟΚ: Πέθανε ο πρόεδρος του Μπουρούντι αφού διέταξε πρώτα στον ΠΟΥ να εγκαταλείψει τη χώρα του!!!

ΣΟΚ: Πέθανε ο ΝΕΟΣ και ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ πρόεδρος της Τανζανίας!!! Μήπως τον «καθάρισαν» ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;;

______

-και από >> https://www.infowars.com/posts/mystery-3-presidents-all-died-after-blocking-distribution-of-covid-vaccines-in-their-countries/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr