Home Greek News Αποκαλυπτικό βίντεο από την εισβολή των ΟΠΚΕ σε ταβέρνα στην Κρήτη: Συνέλαβαν βίαια πολίτη λόγω της μουσικής! (βίντεο)

Αποκαλυπτικό βίντεο από την εισβολή των ΟΠΚΕ σε ταβέρνα στην Κρήτη: Συνέλαβαν βίαια πολίτη λόγω της μουσικής! (βίντεο)

by _
0 comment 226 views

Αποκαλυπτικό βίντεο από την εισβολή των ΟΠΚΕ σε ταβέρνα στην Κρήτη: Συνέλαβαν βίαια πολίτη λόγω της μουσικής! (βίντεο)

Το φως της δημοσιότητας βλέπει νέο βίντεο από την εισβολή των ΟΠΚΕ σε ταβέρνα στην Κρήτη


Την οργή των πολιτών προκάλεσε η εισβολή των ΟΠΚΕ (!) σε ταβέρνα σε περιοχή των Γουρνών του Ηρακλείου Κρήτης, η οποία έγινε με αφορμή… τη δυνατή μουσική! 

Τα προηγούμενα 24ωρα κυκλοφόρησε βίντεο που έδειχνε τους πάνοπλους αστυνομικούς να μπαίνουν σε ταβέρνα για να συλλάβουν τον καταστηματάρχη, παρόλα αυτά ένα νέο βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν με βιαιότητα έναν πολίτη που ήταν στην ταβέρνα.

Το εξοργιστικό είναι πως η σύλληψη του πολίτη έγινε γιατί υπήρχαν καταγγελίες από γείτονες πως στη συγκεκριμένη ταβέρνα έπαιζαν δυνατά μουσική, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί μια τέτοια μεταχείριση από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να επιβάλει αυστηρά πρόστιμα και κυρώσεις σε καταστήματα της εστίασης, ώστε να τους αναγκάσει να τηρήσουν τα αυστηρά μέτρα τα οποία ισχύουν για τον κορωνοϊό.

Στα βίντεο ακούγονται οι πελάτες της ταβέρνα να αποδοκιμάζουν την κυβέρνηση και τις δυνάμεις ασφαλείας.

Να υπενθυμίσουμε πως δεν είναι το πρώτο βίντεο που δείχνει βίαιη σύλληψη πολίτη λόγω της… μουσικής, καθώς πριν από περίπου έναν μήνα είχε συλληφθεί μια γυναίκα στη Ρόδο επειδή τραγουδούσε.

Δείτε το νέο βίντεο: 

Το πρώτο βίντεο: 

Θυμηθείτε τη σύλληψη της γυναίκας στη Ρόδο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Google news logoΑκολουθήστε το pronews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr