Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ!!! – ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Δρ. Φάουτσι: «Εϊμαι υπερ των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Νομίζω ότι όταν βλέπετε την επίσημη έγκριση [από το FDA], θα δείτε πολύ περισσότερες εντολές για αυτό»,»

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! – ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Δρ. Φάουτσι: «Εϊμαι υπερ των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Νομίζω ότι όταν βλέπετε την επίσημη έγκριση [από το FDA], θα δείτε πολύ περισσότερες εντολές για αυτό»,»

by _
0 comment 150 views

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! – ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Δρ. Φάουτσι: «Εϊμαι υπερ των υποχρεωτικών εμβολιασμών»

«Νομίζω ότι όταν βλέπετε την επίσημη έγκριση [από το FDA], θα δείτε πολύ περισσότερες εντολές για αυτό», λέει…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 Ιουλ. 2021, 13:47, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, Dr. Anthony Fauci, ισχυρίστηκε στο CNN ότι υποστηρίζει τοπικές εντολές εμβολίων, δηλαδή, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Όταν ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη της εκπομπής “State of the Union” Jake Tapper (Τζέικ Τάπερ) την Κυριακή εάν οι υποχρεωτικές παραγγελίες για εμβολιασμούς για τους Αμερικανούς ήταν καλή ιδέα, ο Φάουι είπε ότι «είμαι υπέρ αυτού».

«Είμαι της γνώμης, και παραμένω αυτής της άποψης, ότι πιστεύω ότι, σε τοπικό επίπεδο, Τζέικ, πρέπει να υπάρχουν περισσότερες εντολές για εμβολιασμούς. Πρέπει πραγματικά να υπάρχουν», απάντησε ο Fauci.

«Μιλάμε για κατάσταση ζωής και θανάτου. Έχουμε ήδη χάσει 600.000 Αμερικανούς και εξακολουθούμε να χάνουμε περισσότερους ανθρώπους. Υπήρξαν 4 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως. Αυτή είναι σοβαρή υπόθεση. Έτσι είμαι υπέρ αυτού.» Κάτι το οποίο είναι ένα μεγάλο…ΠΑΡΑΜΥΘΙ. Διαβάστε επίσης ΗΠΑ: ΓΡΙΠΩΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟΜΠΑΡΟΥΦΑ, 38 εκ. ΗΠΑ: ΓΡΙΠΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟΜΠΑΡΟΥΦΑ, 1.822. και θα καταλάβετε πως λέει ΨΕΜΑΤΑ ο Φάουτσι έξω από τα δόντια του!!!



Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι το ακριβώς ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ισχύει και στην περίπτωση των ασθενειών και..ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Το CDC παραδέχεται ότι τα «κρούσματα» και «θάνατοι» από «COVID» είναι…ΨΕΥΤΙΚΑ!!! για περισσότερα.

Ο Fauci επέμεινε ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή παρά το γεγονός ότι το FDA έχει δώσει μόνο άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για το «εβόλιο»-βιολογικό ΟΠΛΟ, η οποία ο Fauci ισχυρίστηκε ότι ήταν «τόσο έγκυρη» όσο και σαν να ήταν «επίσημα εγκεκριμένη».

Ο Fauci προειδοποίησε επίσης δυσοίωνα ότι μόλις το FDA δώσει την τελική έγκριση για τα εμβόλια COVID-19, οι εντολές για εμβολαισμούς θα αρχίσουν να ισχύουν.

Οι παρατηρήσεις του Fauci έρχονται καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει εμβολιαστικές «δυνάμεις κρούσεως»-COVID που θα πάνε από πόρτα σε πόρτα σε ολόκληρο το έθνος για να εξαναγκάσουν τους Αμερικανούς να πάρουν το τρύπημα.



Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ιδού το νομοσχέδιο H. R….6666 του Κογκρέσου για το ΨΕΥΔΟ-COVID βάσει του οποίου στέλνει δυνάμεις κρούσης για τους ανεμβολίαστους ο Μπάιντεν!!! για περισσοτερα πάνω σε αυτό.

Δείτε τώρα το βίντεο! ..

______

-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/fauci-i-am-in-favor-of-local-vaccine-mandates/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr